Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Replies 195
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
Posted

Czarny Wesołek jest tak bardzo podobny do naszego Koksa, że pojąć nie potrafię dlaczego nie ma domu, Koks jest nieznośny (dzisiaj został odjajczony), chce zagryzać wszystkie duże i złe psy, jest schorowany, a mój mąż uważa, że jest to najwspanialszy pies na świecie - mimo że nie jest bokserem, (a TZ całe życie przede mną spędził z bokserami sztuk pięć - bo stare jesteśmy :evil_lol:)

Posted

Ja też nie potrafię pojąć, dlaczego tyle pięknych, spokojnych, kochających człowieka i patrzących poddańczo w oczy psów, siedzi w schroniskach.
Dziwne czasy, kiedy człowiek woli pędzić na złamanie karku do przodu po nie wiedzieć co, a depcze to, co dałoby satysfakcję, zaspokojenie i ukojenie. Ot, natura ludzka.:roll:

A Czarnulek musi w końcu spotkać swojego człowieka.

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Sabina02 napisał(a):

Ma caly czas Allegro, wiec moze w koncu ktos go wypatrzy. Ma jednego obserwatora... :lol:

Dziękuję pidzej za propozycję:loveu:
Mały Czarnuszek ma allegro, ale coś mu się nie szczęści:shake:

Posted

pidzej napisał(a):
on taki mały, poręczny, może mu ktoś zrobić allegro wyróżnione? stawiam;) tylko poproszę nr konta.

Ja mu wyroznie Allegro przy odnowieniu. Pieniazkow nie bede brala, bo za duzo by Cie kosztowal przelew do USA :razz: - ale dziekuje za chec pomocy. Jesli chcesz, to mozesz ta kwote przelac na mieleckie schronisko, albo na konto Murki dla ktoregos z mieleckich psiakow, ktore tam sa... ;)

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...