Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No Tobisiu ,byli ,odwiedzili i sobie poszli.Ale dobre i to:lol: Szkoda że ciotki nie widzą jak pięknie dziękujesz za podbijanie robiąc ,,słupka,,.Ciotka Florida ponoć miała jakąś sesję zdjęciową z Tobisiem i ja się pytam!!! Ciotka gdzie te zdjęcia:razz: Może zrobiłaś jakieś jak ten cudak słupkuje?

• Replies 119
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja lubię Tobika ,tym bardziej że to mój osiedlowy sąsiad. Tobisiowy jest bardzo potrzebny stały domek,dlatego proszę zaglądajcie do tego miłego pieska:lol: Florida ma zrobione nowe zdjęcia Tobiego ale może nie ma czasu ich wstawić:cool3: Tymczasowa opiekunka Tobiego dzisiaj przygarnęła porzuconą prześliczną suczkę -szczeniaczkę i tym sposobem jej małe mieszkanko pęka w szwach, ma na stanie pięć psów i dwa koty:sad: Dlatego pomóżmy poszukać dla Tobiego domku....:)

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

o kurcze, jaki on fajny!!!!
i wcale nie jest duzy, na pierwszych zdjeciach wyglada na sporego psiaka, a on tylko krepy jest.
Fantastyczny gosc! :p
bedziemy podnosic az do skutku!

Posted

hop Tobik, takie [SIZE="4"]ladne masz nowe zdjecia, a nikt ich nie oglada :shake: :-( :shake:

czy mozna prosic o pomoc w oglaszaniu??
wszedzie! plissss.