egradska Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 [quote name='Zosia123']Należy mu się nareszcie - wreszcie ma DOM! Trzymajmy kciuki żeby to już był jego DS! (Co by oczywiście rozwiązalo sprawę finansów naszego Bezimiennego!)[/QUOTE] Nawet nie wiecie, jak się cieszę, ten Reksio wyjątkowo zapadł mi w serce. Bezimienny jest następny w kolejce. Tak się tylko zastanawiam, jak ewentualnie dogadają sie z Reksiem... Reksio się za chwilkę poczuje pewniej, może już uważa dom p. Ani za swoje terytorium... Quote
Zosia123 Posted November 1, 2012 Author Posted November 1, 2012 [quote name='egradska']Nawet nie wiecie, jak się cieszę, ten Reksio wyjątkowo zapadł mi w serce. Bezimienny jest następny w kolejce. Tak się tylko zastanawiam, jak ewentualnie dogadają sie z Reksiem... Reksio się za chwilkę poczuje pewniej, może już uważa dom p. Ani za swoje terytorium...[/QUOTE] One nie będą razem - Bezimienny ma zająć poziom zerowy, podczas gdy Reks mieszka na poziomie jeden :) -- no, o ile uda nam się wyciągnąć Bezimiennego! Quote
Zosia123 Posted November 2, 2012 Author Posted November 2, 2012 [quote name='piescofajnyjest']to kazdy ma osobne lokum???:)[/QUOTE] No bo pani Ania ma domek z ogrodem (ehhh pozazdrościć...) :) Doszło do mnie 40 zł wraz z opisem że to są pieniążki od egradski, maggie oraz za dwie cegiełki :):loveu: Quote
wolf122 Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 Za fb i Bandą Rexa jak p.Anna nazywa swoją ferajnę :) [QUOTE][h=5]A żeby móc spokojnie poświadczyć progres w socjalizacji naszego agresora, wypuściłam wczoraj z klatki Edwarda. Ten uchachany zaczął ganiać po salonie. Jak psy go zobaczyły były równie uchachane :P i w te pędy za pachnącą i śmigającą kulką futra :) Reks to w ogóle zwariował ze szczęścia :) jednak Edward doświadczonym bydlęciem jest i jak tylko Reksa nochal był zbyt blisko, śmigał do klatki i lookał na psa zza krat :) tym samym mogę z pełną odpowiedzialnością stwierdzić, że proces socjalizacji Reksa został zakończony! To grzeczny, zrównoważony psychicznie pies, bez jakichkolwiek oznak agresji![/h][/QUOTE] Quote
wolf122 Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Edward to chyba szczurek albo szynszyla.Jest zdjęcie,później zobaczę dokładniej,bo widziałem miniaturki na fb a oczka już nie te:evil_lol: Quote
brzośka Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 oto Edward :p [IMG]http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/66542_157468677620303_3702959_n.jpg[/IMG] Quote
wolf122 Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Piękny Edward pokazany w całej krasie:cool3: Quote
Cantadorra Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Edward jest uroczy, nie dziwię się, że psiaki były zachwycone :) Quote
Zosia123 Posted November 4, 2012 Author Posted November 4, 2012 Ale szczurek też chyba należy do ferajny :) Quote
wolf122 Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 Taaaak ...Edward to teraz, po przybyciu Rexa ,pełnoprawny zwierzak "Bandy Rexa" .Tak nazywa wszystkie swoje zwierzaki p.Ania :loveu: Podobno powstanie nawet blog na ten temat Fajnie,bo p.Ania ma talent do niezłych tekstów.Boki można czasami zrywać gdy opisuje przygody Bandy Rexa:lol: na fb. Quote
Zosia123 Posted November 6, 2012 Author Posted November 6, 2012 Mamy kilka nowych wpłat :loveu::loveu::loveu: 10 zł brzośka 331 z bazarku długopisowego 60 zł figanadrzewna 50 zł Basia M. Bardzo dziękujemy! Reks ma umówioną wizytę w czwartek u dra Atamaniuka. Poza tym wiadomo już, jakie bakterie wykluły się w jego ucholcach, teraz jeszcze próbujemy "załatwić" leki, może się uda :) Zatem do końca tygodnia powinno być chyba wiadomo, jakie będą wydatki na leczenie. Quote
piescofajnyjest Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 czy mozecie tutaj wrzucac z fb, co Pani Ania wypisuje?????:modla: Quote
Zosia123 Posted November 10, 2012 Author Posted November 10, 2012 Pani Ania jest chora, więc na razie leczenie Reksia zastopowane... Quote
wolf122 Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 Newsy :razz: Dziś p.Ania po chorobie przed chwilą napisała na fb; 1wpis- Nastąpił mały progres :) z powodu nieobecności kilkudniowej Krzysia, Reks doszedł do wniosku, że chyba to jednak ja dysponuję żarełkiem ludzkim i należy mnie na wszelki wypadek lepiej pilnować (czytaj: łazi łajza za mną nawet do łazienki i kima sobie przy moim łóżku - dobrze chociaż, że nie wgramala się już DO łóżka :P). Wyczaił natomiast łobuz jeden, że to co tak ładnie pachnie (węch to on ma na bank w porządku) to się ZJADA! a najczęściej leży sobie na stoliczku obok łóżka :D wczoraj doszedł do wniosku, że cola z kubka też jest ok, skoro do ciastek nie dosięgnął... 2wpis -Bez jakiejkolwiek żenady wywala Rosję z jej spania. Skumał, że lepiej spać na czymś miękkim niż na podłodze. Na sikanie do ogrodu to wychodzi tylko jak mu się już bardzo chce, no chyba, że pogoda ładna, ale nie daj Boże wiaterek jakiś lub deszczu kropelka! Generalnie to leniwiec z niego okrutny. Przeszło mi nawet przez głowę, że może by wolał na gałęzi zawisnąć niż na czterech łapach chodzić :P a propos łap - niby chore są, ale za ludziem lata po schodach jak ten głupi (mimo upominania) a jak tylko Krzyś smycz bierze do ręki to potrafi stanąć na tych swoich tylnych koślawcach jak baletnica! 3 wpis - Więc nadrabiam :) choróbsko zaatakowało tak nagle, że zespół fundacji wpadł w małą panikę :P nastąpiła pewna dezorganizacja i niestety musieliśmy przepuścić umówione dla Reksa wizyty :( ale co się odwlecze... :) ONek przed wetem się nie schowa nawet pod kanapę :P (m.in. dlatego, że się nie zmieści :)) tak więc, w następnym tygodniu uszyska do leczenia i dupsko do prześwietlenia. [COLOR=#ff0000]Chronologia niekoniecznie[/COLOR] :cool3: Quote
wolf122 Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 Nie wszystko przekleiłem ale w miarę istotne... ale Ty Kocurku i tak czytasz w oryginale .Pani Ania napisała,że może tu się u nas pojawi na Dogo,to będziemy miec wieści z pierwszej ręki :loveu: Quote
brzośka Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 [quote name='wolf122']Nie wszystko przekleiłem ale w miarę istotne... ale Ty Kocurku i tak czytasz w oryginale .[B]Pani Ania napisała,że może tu się u nas pojawi na Dogo,to będziemy miec wieści z pierwszej ręki :loveu:[/QUOTE][/B] właśnie miałam to napisać, ale wolf jak zwykle był pierwszy :eviltong: Quote
Recommended Posts