Jump to content
Dogomania

Szarik odszedł 5 lipca 2012. Biegaj szczęśliwy za TM. Pamiętamy [']['][']['][']

Recommended Posts

Posted

jemu też raczej nie przeszkadza, węch i wzrok ma dobry...smakołyka dostrzeże i wywącha z naprawdę dużej odległości:)
dziś spacerował swobodnie, najpierw musiał się z każdym psiakiem i ludziem przywitać a potem mógł kontynuować spacer, on jest tak zapatrzony w swojego opiekuna wolontariusza, że jak tylko gdzieś na chwilę przystanie to potem pędzi,żeby być tuż za nim.
w pierwszej chwili po spuszczeniu ze smyczy, to za bardzo nie wiedział co ma ze sobą zrobić z radości:)

sunia, z którą dzielił pomieszczenie poszła do dt, więc Szariczek znowu siedzi sam ale mam nadzieję,że jakąś sympatyczną psinę mu dokoptują wkrótce

• Replies 859
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dana']W tych oczach jest cały ocean bólu :-( :-(.
A do tego apartamentu : [URL]http://img835.imageshack.us/img835/8130/img0535d.jpg[/URL] niech się wprowadzi własciciel :angryy:.[/QUOTE]

Dokładnie tego mu życzę !!! Właśnie takiego apartamentu!!!
Będzie dobrze kochany psiaku :*

Posted

Dobre wieści. A czy wolontariusz, do którego Szarik tak się przywiązał, mógłby wziąć go do siebie na dt, oczywiście za zwrotem kosztów na karmę, weta itp... Dużo łatwiej byłoby zebrać deklaracje na takie rozwiązanie, niż na płatny hotelik czy dt.

Posted

[quote name='Lobaria']Dobre wieści. [B]A czy wolontariusz, do którego Szarik tak się przywiązał, mógłby wziąć go do siebie na dt, oczywiście za zwrotem kosztów na karmę, weta itp...[/B] Dużo łatwiej byłoby zebrać deklaracje na takie rozwiązanie, niż na płatny hotelik czy dt.[/QUOTE]

No właśnie :)
Też już o to pytałam :)
A teraz lecę na Szarikowy bazarek :):):)

Posted

[quote name='martka1982']nie ma nic na swoim koncie a wiadomo, bdt to jak cud[/QUOTE]

Poniewaz, po piesku Denisku, ktory znalazl ds zostalo w skarpecie troche pieniazkow, ciotki Deniskowe z watku [url]http://www.dogomania.pl/threads/203701-DENIS-nasz-kochany-po-wielu-latach-w-schronisku-ma-wspania%C5%82y-DOM!!!/page76[/url] chcialyby przekazac Szarikowi 100 zl spadku po Denisie.
Martka do kogo przelac pieniazki na Szarika? oraz bede potrzebowala potwierdzenia na watku Deniska jak juz pieniazki do Was dojda

Posted

dziewczyny, gdyby mógł to by go wziął, mieszka na 4 piętrze, i cały czas nie ma go w domu bo albo jest w schronie albo w pracy
to zdecydowanie nie dla Szarika

dziękujemy asia! przesyłam konto na pw

Posted

weszłam z wątku deniska i tak sobie myślę,może by biedaka spróbowac do dobrego hoteliku wyciągnąć?może znajdą sie stałe deklaracje ,facet wypięknieje i może mu sie uda tak jak Denisowi?

Posted

witaj piesku kochany ...
[url]http://www.dogomania.pl/threads/208538-Tygrys-mix-amstaffa-dominant-i-indywidualista.............?p=18299195#post18299195[/url].
proszę ,zajrzyjcie do mojeg o Tygryska , -zniknąłł !!..nic nie wiem ..:-(:-(:-(:-(

Posted

W Sylwestra pijmy za zdrowie facetów, którzy nas zdobyli, kolesi, którzy nas stracili, debili, którzy nas rzucili i farciarzy, którzy nas poznają..
[IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-mBkdP1snkwM/Tv9Tf2AH3LI/AAAAAAAAGpo/9fH6IE4Q5no/s800/1601067208happy-new-year26.gif[/IMG]
Stary Rok mija, lecz marzenia zostają. Niech one się Tobie wszystkie spełniają. I z Nowym Rokiem niech los Ci się odmieni, a ogród życia wnet zazieleni.
Na wszystkie dni nadchodzącego roku, życzę C wiary w sercu i światła w mroku. Obyś jednym krokiem mijał przeszkody, byś czuł się silny i wiecznie młody.