Jump to content
Dogomania

Szarik odszedł 5 lipca 2012. Biegaj szczęśliwy za TM. Pamiętamy [']['][']['][']

Recommended Posts

Posted

Ja też Ci mówię dobranoc - pysiu śliczny :p.
Abyś sobie wyśnił domek wymarzony , gdzie będziesz kochany i rozpieszczany i już NIGDY! nikt Cię nie skrzywdzi .........................

• Replies 859
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szarik jest tak wspaniały mimo - a może przez - to uwięzienie, że trzeba będzie bardzo starannie wybrać mu domek. Taki psiak musi trafić do ludzi, którzy go docenią. Nie spieszcie się. Warto byłoby poszukać mu dt, hoteliku, w którym poczułby się lepiej, niż w schronie, miałby częstszy kontakt z człowiekiem, nie byłby tylko jednym z wielu psiaków w potrzebie. Dobry, opiekuńczy hotelik może mam w zasięgu ręki, choć nic pewnego nie mogę napisać.
Potrzebne są jednak deklaracje.
Jeśli ten hotelik - dt, by wypalił, to warto byłoby zrobić Szarikowi z tej okazji wydarzenie na FB. Ludzie lubią pomagać skrzywdzonym psiakom, nie tylko tym fizycznie pokaleczonym.

Posted

dobrze piszesz, dom musi być wyjątkowy, zresztą nasz prezes w inne ręce jak tylko mega dobre go nie odda, już to zapowiedział:) i wiem,że na pewno prześwietli dom wzdłuż i wszerz;) co do hoteliku to będzie bardzo trudno zebrać deklaracje a i potem może być różnie, bo ludzie płacą przez miesiąc a potem wsiąkają jak kamfora....
wydarzenie na FB jednak przydałoby się tak czy inaczej, bo może właśnie tam go ktoś wypatrzy i się zakocha?
poproszę niezawodną cioteczkę Secię o wydarzenie, ona dba o nasze psiaki na FB

Posted

szkoda,że jeden ale przy takiej ilości psów, to dobrze,że chociaż jeden
dostaje również omega-3 ale z pewnością na efekty trzeba będzie długo poczekać, poza tym obawiam się,że to wyłysienie przy ogonie od tarcia o górę boksu (ilość odchodów była tak ogromna,że on tarł o górę boksu!!!) już się nie pokryje sierścią. co innego te dwa placki na karku
kolega go próbował wyczesać ale zaczął piszczeć z bólu, bo ma bardzo "zbitą" sierść

Posted

bardzo możliwe, wcześniej czy później i tak trzeba będzie go wyczesać, bo sterczą mu gdzieniegdzie całe zbitki sierści
myślę,że Szarik czeka z załatwianiem się na spacer, bo zawsze mu się zdarza, dzisiaj też:)

Posted

[quote name='Secia'][URL]http://www.facebook.com/events/201322116622943/#!/events/201322116622943/[/URL]

FB dla Szarika[/QUOTE]

Dołączyłam, udostępniłam i rozesłałam wszystkim znajomym :)
Trzymam kciuki za najlepszy na świecie domek dla Szarika :)

Posted

Szariczku, zasługujesz na najwspanialszy domek. Mimo zamknięcia i bezduszności oprawcy, pięknie otworzyłeś się na świat...
Chłoniesz wszystko, czego tobie brakowało...
Tak bardzo trzymam za ciebie kciuki.

Posted

proszę osoby, które dołączyły do wydarzenia Szarika na FB o komentarz na jego tablicy. Pozwoli mi to wstawić więcej fotek, które będą widoczne dla wszystkich