Jump to content
Dogomania

Pudliszonowata Maja w domu stalym, DZIEKUJEMY!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

ano tak, to zcasu wiecej zajmuje przeciez.
I o ile pamietam 2 tylnie pazury byly takie jakby narosniete na skorze tylko, nie byly wogole kościste wiec tylko ciach i szew. A jeden trzeba bylo juz kosc piłować, amputowac no i zszywac -podobnie jak u Pudliszona moim zdaniem.

• Replies 723
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Klauzunka']Szukamy dt dla suni na dwa tygodnie w Wałbrzychu lub bliskich okolicach.

kto pomoze? to tak niewiele, a dla suni taka szansa i nadzieja!

patmol ze swidnicy nie moze, fiorsten nie moze. zaraz napisze do ldymonia.
marta ze strzegomia sama dt dla szczeniaka szuka.

Posted

Lucyna a pamiętasz nick ciotki, która miała takiego dużego psiaka na dt w Strzegomiu i on tak szybko trafił do domu. Ona z Martą szukała mu ds, nie mogę znaleźć teraz tego wątku.

Posted

zglosilam sunie do banku mikropsow, moze sie uda i doloza sie finansowo, sadze,ze sie uda, bo tam malo chetnych jest jakos.

ladymonia nie moze na dt, sama tez ich szuka.

ja prosze, zeby ktos jej FB zrobil, ja sie tam udostepnie, czy cos tam, chyba tylko na prywatnych znajomych mozna liczyc. tylko ja ich na fb mam malo.. predzej na nk.
do schronu sie nie dodzwonilam.

Posted

ja prosze, zeby ktos jej FB zrobil, ja sie tam udostepnie, czy cos tam, chyba tylko na prywatnych znajomych mozna liczyc. tylko ja ich na fb mam malo.. predzej na nk.
jeśli chodzi o fb to ja ciemna masa w tych sprawach, tylko klikać i udostępniać potrafię :evil_lol:

Posted

Słuchajcie Marta1990 mogłaby wziąć sunie na tydzień ten przyszły (ma wolną chatę!), ale ponieważ ma 4 psiaki sunia musiałaby siedziec w pokoju osobno. Rozmaiwałm dziś z Martą i jest skłonna wziąć pudliszonka na ten czas. Tylko trzeba ustalić kiedy ma tą wolną chatę-chyba od przyszłego poniedziałku. Kora zadzwoń do Marty, masz jej numer.

Posted

Słuchajcie Marta1990 mogłaby wziąć sunie na tydzień ten przyszły (ma wolną chatę!), ale ponieważ ma 4 psiaki sunia musiałaby siedziec w pokoju osobno. Rozmaiwałm dziś z Martą i jest skłonna wziąć pudliszonka na ten czas. Tylko trzeba ustalić kiedy ma tą wolną chatę-chyba od przyszłego poniedziałku. Kora zadzwoń do Marty, masz jej numer.

ale suuuuuppppeeeerrrrr !!!!!!!!!!!

Posted

tydzien to w sumie troche malo. kazdy dzien jest bardzo wazny i jestesmy wdzieczni! ale lepiej jeszcze pare dni dolozyc... 10dni-sciaganie szwow.

Satrina, jakby co zawieziesz ją do Marty?

Posted

no to mamy u Marta1990 dt na tydzien okolo. od poniedzialku za tydzien. do-dokladnie nie wiadomo kiedy, na dzien dzisiejszy.
na wekend lepiej suni nie ciachac, lepiej w ten poniedzialek wieczor. a w wekend, czyli po 5-7 dniach od sterylki-bez sciagania szwow do Anuli. szwy sa rozpuszczalne, a i zdjac je juz moze wet u Anuli. to juz pikus chyba i maly koszt.
przydaloby sie sunie w pt wyciagnac i jej te krew zbadac w pt.
wiec dt na najblizszy wekend potrzebne.

Posted

[quote name='kora78']tydzien to w sumie troche malo. kazdy dzien jest bardzo wazny i jestesmy wdzieczni! ale lepiej jeszcze pare dni dolozyc... 10dni-sciaganie szwow.

Satrina, jakby co zawieziesz ją do Marty?[/QUOTE]
Z dowózką do Marty nie ma problemu:-)

Posted

[quote name='Klauzunka']czyli ktoś musi przetrzymać suńkę sobota - niedziela?
czy piątek-niedziela?
i już ona będzie po sterylce?
czyli prosto z zabiegu?

a od poniedziałku będzie już u Marty?[/QUOTE]

No właśnie z tym weekendem chyba lipa,chyba że Korze się udało coś zorganizować

Posted

tylko akie przerzucanie jej w te i we wte, to zal psinki :-(

póki trwa to kilka dni to jest ok - jakoś musimy tym psom pomagać...gorzej jest jak ktoś wyrzuca psiaka po iluś tam latach i ten potem krąży z rąk do rąk - rok tu rok tam....

Posted

Kora serio jak jest szansa dla małej to trzeba działać....tym bardziej, że ona sfatygowana dość (sorry za określenie), ale ja od ponad 3 lat nigdy w życiu nie obcinałam swoim suczom pazurów...To, że ona ma coś takiego jak ma o czymś świadczy. Myślę, że niekoniecznie dobrze.