Onaa Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Ale na tych zdjęciach wygląda pociesznie :). W sumie tak jak jest koło człowieka to nie wygląda na te 20 kg, może kości ma grube może futerko tyle waży. Bo na wielkość to ona taka jak spanielek chyba. Quote
Romka Posted December 11, 2011 Author Posted December 11, 2011 A ja znalazłam osobę,która przeprowadzi nam wizytę przedadopcyjną...poprosiłam Ansk i...zgodziła się,jutro zjawi się na wątku.DZIĘKUJEMY BARDZO!:lol::lol::lol::lol: Quote
Donata Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Dogo07 napisał(a):Ale na tych zdjęciach wygląda pociesznie :). W sumie tak jak jest koło człowieka to nie wygląda na te 20 kg, może kości ma grube może futerko tyle waży. Bo na wielkość to ona taka jak spanielek chyba. Trudno mi uwierzyć że Limka ma 20 kg ; dziewczyny coś nie tak i jest niższa od Uziego. Wygląda na takiego pękatka ale to dlatego że ma taką gęstą sierść. Quote
Donata Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Ziutka napisał(a):A moge prosić o link do watku Uziego ? Widze że byłas juz Ziutka na wątku Uziego to juz nie podaje linku . Poza tym widzę , że Uzi ma trochę fajnych bieżących zdjęć tak że może już startować na Bazarek ogłoszeniowy. Tylko Tymek ma deficyt zdjęć. Quote
Ziutka Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Donata napisał(a): tak że może już startować na Bazarek ogłoszeniowy. Jaki bazarek, ciotki, przecież go ogłoszę :cool3: Quote
Romka Posted December 12, 2011 Author Posted December 12, 2011 Ziutka napisał(a):Jaki bazarek, ciotki, przecież go ogłoszę :cool3: Bardzo się cieszę,spróbuję trochę skrócić tekst do ogłoszeń i wybiorę zdjęcia.:lol::lol: Quote
Romka Posted December 12, 2011 Author Posted December 12, 2011 Romka napisał(a):A ja znalazłam osobę,która przeprowadzi nam wizytę przedadopcyjną...poprosiłam Ansk i...zgodziła się,jutro zjawi się na wątku.DZIĘKUJEMY BARDZO!:lol::lol::lol::lol: Hop,hop,ansk,gdzie jesteś? Quote
ansk Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 [FONT=Arial]Witam, dopiero dziś mam dostęp do netu.[/FONT] [FONT=Arial]Tu rzadko bywam, siedzę w kotach i na miau - nick annskr.[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]Ulka to moja koleżanka od kilunastu lat, pamiętam jej psiaka Reksia - żył chyba 14 lat, kochany i rozpieszczany. Długo chorował, walczyła o niego, ale wiek zrobił swoje.[/FONT] [FONT=Arial]Spokojnie dałabym jej psa - może nie każdego, bo ma dziecko w wieku przedszkolnym, więc pies nie może być agresywny. Mały Adaś uwielbia zwierzaki, wiedział, że Reksio choruje, był wobec niego bardzo delikatny, bardzo potem za nim tęsknił, pytal o niego - mial wtedy ze cztery latka...[/FONT] Quote
Romka Posted December 13, 2011 Author Posted December 13, 2011 ansk napisał(a):[FONT=Arial]Witam, dopiero dziś mam dostęp do netu.[/FONT] [FONT=Arial]Tu rzadko bywam, siedzę w kotach i na miau - nick annskr.[/FONT] [FONT=Arial]Ulka to moja koleżanka od kilunastu lat, pamiętam jej psiaka Reksia - żył chyba 14 lat, kochany i rozpieszczany. Długo chorował, walczyła o niego, ale wiek zrobił swoje.[/FONT] [FONT=Arial]Spokojnie dałabym jej psa - może nie każdego, bo ma dziecko w wieku przedszkolnym, więc pies nie może być agresywny. Mały Adaś uwielbia zwierzaki, wiedział, że Reksio choruje, był wobec niego bardzo delikatny, bardzo potem za nim tęsknił, pytal o niego - mial wtedy ze cztery latka...[/FONT] Ans ,super wiadomość,dziękuję Ci bardzo...no to chyba LIMA MA DOM!:loveu::loveu::loveu:Zaraz dzwonię do Pani...:lol: Quote
Romka Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 Lima pojechała dziś do domu!:loveu::loveu::loveu:Jak mnie poinformowała przez telefon jej opiekunka,podróż zniosła bardzo dobrze,w domu czuje się jak u siebie,macha ogonkiem.Jest już wykąpana a przez to...bielsza.;)Nowy domek obiecał mi zdjęcia,wrzucę je na pewno.Zmieniam tytuł wątku.:lol: Quote
Ziutka Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Romka napisał(a):Lima pojechała dziś do domu!:loveu::loveu::loveu:Jak mnie poinformowała przez telefon jej opiekunka,podróż zniosła bardzo dobrze,w domu czuje się jak u siebie,macha ogonkiem.Jest już wykąpana a przez to...bielsza.;)Nowy domek obiecał mi zdjęcia,wrzucę je na pewno.Zmieniam tytuł wątku.:lol: Wspaniałe wieści :multi: bardzo się cieszę :multi: Quote
Romka Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 Tak opuszczała schronisko nasza Limka: ...pierwsze głaski i nowa czerwona smyczka. Quote
Romka Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 Jeszcze nie wierzę własnemu szczęściu: ...siusiu przed podróżą.;) Quote
Romka Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 Chyba te dziewczyny mnie lubią: ...no to wsiadamy do samochodu i...do domu: ...POWODZENIA MALUTKA!:lol::lol::lol: Quote
Ziutka Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Szczęścia Limeczko :multi: :lol: :loveu: Quote
ansk Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Wykąpana, bardzo grzeczna i spokojna, z anielską cierpliwością znosiła rozszesywanie kołtunów - widziałam ją wczoraj w trakcie tegu odkołtuniania. A w ogóle, to smieszna - wyjątkowo dłuuuuga :) Ulka obiecała się odzywać i wysylać zdjęca :) PS - domow stałych dla kotow potrzebujemy, tu galeria potrzebujących http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=101652 - może jesteście w stanie pomóc w szukaniu domkow? Quote
Olivin Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 [quote name='ansk']Wykąpana, bardzo grzeczna i spokojna, z anielską cierpliwością znosiła rozszesywanie kołtunów - widziałam ją wczoraj w trakcie tegu odkołtuniania. A w ogóle, to smieszna - wyjątkowo dłuuuuga :) Ulka obiecała się odzywać i wysylać zdjęca :) PS - domow stałych dla kotow potrzebujemy, tu galeria potrzebujących http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=101652 - może jesteście w stanie pomóc w szukaniu domkow? Wiéc Lima jest teraz jeszcze piékniejsza??? :crazyeye: Czekamy na zdjécia ;) Wyobrazam sobie jak trudny byl to zabieg... Mam nadziejé, ze Lima nie protestowala :roll: Quote
Romka Posted December 19, 2011 Author Posted December 19, 2011 A oto i zdjęcia: a o Limce pani pisze do mnie tak: " Limka ma się dobrze,jest bardzo wesoła , zaczyna szczekać ( ma dość donośny głos), nie psoci gdy zostaje sam ale bardzo lubi się bawić, przytulać , nie odstępuje mnie na krok.Super pies .....Moj syn też jest nia zachwycony- jest bardzo łagodna" Bardzo dziękuję za zdjęcia i oczywiście chcemy jeszcze i DUUUŻO!:loveu: Quote
Olivin Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Jest przepiękna, bardzo się cieszę... że pancia dba o ciebie Limeczko...Wszystkiego dobrego w ciepłym domku :loveu: Quote
ulinek Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Witam wszystkich Jestem "nowa" na tym forum i tak się składa ,ze jestem "pańcią " Limki. Nasza sunia ma się dobrze, jest bardzo miłym pieszczochem. Czasem trochę poszczeka a poza tym nie sprawia żadnych problemów .Jest trochę wylękniona gdy wychodzimy na spacery- chyba porządnie dostała w kość gdy znalazła się na "ulicy". pozdrawiam Ulinek Quote
Ziutka Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 ulinek napisał(a):Witam wszystkich Jestem "nowa" na tym forum i tak się składa ,ze jestem "pańcią " Limki. Nasza sunia ma się dobrze, jest bardzo miłym pieszczochem. Czasem trochę poszczeka a poza tym nie sprawia żadnych problemów .Jest trochę wylękniona gdy wychodzimy na spacery- chyba porządnie dostała w kość gdy znalazła się na "ulicy". pozdrawiam Ulinek Witamy na dogomanii :) Super wieści, że Limka ma się dobrze :loveu: spacery napewno za jakiś czas, zaczną jej się dobrze kojarzyć, pewnie to troszkę potrwa ale napewno się zmieni :) Proszę wymiziać i wycałować tą ślicznotkę :loveu: Quote
Romka Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 ulinek napisał(a):Witam wszystkich Jestem "nowa" na tym forum i tak się składa ,ze jestem "pańcią " Limki. Nasza sunia ma się dobrze, jest bardzo miłym pieszczochem. Czasem trochę poszczeka a poza tym nie sprawia żadnych problemów .Jest trochę wylękniona gdy wychodzimy na spacery- chyba porządnie dostała w kość gdy znalazła się na "ulicy". pozdrawiam Ulinek Ulinek ,witaj!Nie zauważyłam nawet,że jesteś na wątku Limki.Bardzo się cieszę.To właśnie ze mną miałaś kontakt przy adopcji Limki.Bardzo się cieszę.:lol::lol::lol: Quote
Romka Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 Dostałam takie 2 zdjęcia naszej księżniczki: Quote
Recommended Posts