Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 257
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wieści mam, tylko fotek nie mam:)
Ostatnio była próba obejrzenia chłopaka przez weta, coś tam się w uszach działo....Niestety, Butcher alsolutnie odmówił chęci wejścia do samochodu a następnie, delikatnie acz stanowczo wytłumaczył wetowi, że przyjaciółmi to oni nie będą i koniec! Dostał leki "na oko" do uszu. Chłopaki mają mu wkraplać. Finał chyba będzie taki, że to oni będą musieli nauczyć się robić zastrzyki, bo oni są fajni, kotlety dają i kiełbasę, czyli nadają się na kumpli a wet niech się cieszy, że nie ma poszarpanego tyłka:)
No i jak się nic już nie dzieje w warsztacie, to wchodzi chłopak do pomieszczeń:)
Generalnie jest SUPER

(tylko ten wet nieszczęsny....)

• 8 months later...
Posted (edited)

Dziewczyny, co jest z Butcherem?

Kiedyś, kiedyś, pani Urszula C. pisała do Znajdek o prośbę w szukaniu DS. Zamieściliśmy psa na www znajdkowej. Potem widziałam ten wątek i zdawało mi się, że Butcher znalazł dom. Tymczasem teraz znowu do Znajdek przyszła taka sama prośba od Urszuli C. z prośbą o szukanie domu z identycznymi zdjęciami, co kiedyś:roll:

On poszedł w końcu do DS? Wrócił z adopcji czy nadal jest u tej kobiety? :roll:

edit: to chyba pomyłka, oby ;) Wyjaśnię jutro, bo już późno. Swoją drogą, jeśli psisko grzeje tyłek w DS, tytuł wątku jest mylący. Nawet nie pamiętam skąd mi się wydaje, że jest już w ds :lol:

Edited by bric-a-brac
Posted

???????????? Moze skontaktujcie się z p. Ulą o co chodzi. Dzwoniłam do p. Eli, obecnej opiekunki Butchera ok. miesiąca temu i nic mi nie wiadomo, żeby miał szukać znowu domu. Wszyscy go kochają i on tez wszystkich swoich kocha. No, chociaż wet miłością darzony nie jest;)
Ale zaniepokoiłaś mnie, dajcie znać, co wyniknie z tej rozmowy, bo nie chcę siać zamieszania i dzwonić bezpodstawnie z dziwnymi pytaniami....

• 1 month later...
Posted

No i się wykrakało.....

Butcher znowu szuka domu. Zmieniła się sytuacja finansowa p. Eli, będzie musiała sprzedać siedzibę firmy, w związku z tym Butcher nie ma gdzie się podziać....:(

Szukamy mu miejsca. Najlepiej domu z ogrodem. Ew. jakiegoś hoteliku (tylko za co?)

Posted (edited)

Cioteńki jestem- ja sama zapsiona pomocowo i ledwo- ale jest na forum ogara Fundusz Ogarkowy i jedno co mi przychodzi do głowy to zalogujcie się na [URL="http://www.ogarkowo.pl"]www.ogarkowo.pl[/URL] (mnie tam nie ma) i wklejcie zdjęcia i info i prośbę o pomoc!

Edited by bea100
Posted

Na razie szukamy domu, bo jeszcze jest tam gdzie był dotychczas...wiec finansowo jeszcze wsparcia nie potrzebuje. Ale nie mam na niego pomysłu. Nawet hotelu nie mamy dla dużych psów teraz:(

Posted

Zapisuje biedaka, nie chce mi sie komentowac, choc jezyk świerzbi...
Bede pamietac, jesli ktoras z "moich " panienek znajdzie dom to przeniose deklaracje, ale na razie bida:-(

Posted

[quote name='ludwa']Na razie szukamy domu, bo jeszcze jest tam gdzie był dotychczas...wiec finansowo jeszcze wsparcia nie potrzebuje. Ale nie mam na niego pomysłu. Nawet hotelu nie mamy dla dużych psów teraz:([/QUOTE]

Ale fundusz też opłacał już hotele dla psów w typie- szła stamtąd różna pomoc i domy też- tylko pytanie, czy Butcher zostanie uznany za psa w typie bo wtedy idzie pomoc...zawsze to szansa jest i ja uważam, że warto się zalogować i pokazać psa- ale jak uważasz ;).

Posted (edited)

Ludwa, dokąd może jeszcze przebywać w dotychczasowym miejscu? Domyślam się, że niezbyt długo. Rety, bardzo szkoda psiaka. Podeślij mi jego aktualne zdjecia z tekstem, to go wyróżnię na dwóch portalach na mc. Na hotel deklaracje są potrzebne :(.

Edited by Morska
Posted

Czekam na zdjęcia. Miałam dzisiaj zadzwonić ale nie dałam rady. CHcę porozmawiać na spokojnie, co się stało. Ale p. Elżbieta nie zadzwoniła ot, tak. Musiało się stać coś złego...:(