ludwa Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 Ja w ramach dbałości o kręgosłup dużego cielaka, będę postulowała o własny telewizor, żeby nie musiał szyi wyciągać, bo jeszcze sobie nadwyręży;) Quote
brzośka Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 ja zagladam i chcę, żeby już sam tytuł mnie cieszył! :p Pani Ewa, pani zmieni tytuł :mad: :cool3: Quote
MiK-Jozefow Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Super wiadomości, bardzo się cieszę, że Butcher trafił na "ten" dom :) Oby tak dalej :) Quote
ludwa Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 brzośka napisał(a):ja zagladam i chcę, żeby już sam tytuł mnie cieszył! :p Pani Ewa, pani zmieni tytuł :mad: :cool3: Pani coś zaproponuje, psze Pani:) MiK-Jozefow napisał(a):Super wiadomości, bardzo się cieszę, że Butcher trafił na "ten" dom :) Oby tak dalej :) Prawda? Fajnie jest:) Oby tak dalej:) Ekiana napisał(a):I nawet wcale aż tak długo to nie trwało :) Też mi trudno uwierzyć:) Quote
Ekiana Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 A mnie nie jest trudno uwierzyć. Od razu wyłapałam, ze ten pies jest zaj... Trochę stasiowy, tylko na swój sposób. Opiekunowie mieli dobre oko. Oby Butcher żył długo i szczęśliwie. Jestem też pewna, że jeszcze troszkę, a chłopak sam będzie się pchał na domowe kanapy :) Quote
ludwa Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 Ciotki, mam ogromną prośbę o pomoc w ogłoszeniach. Wykupuję czasami pakiety ogłoszeń ale w sumie sama zbieram na utrzymanie tych psiaków, głównie bazarkami, więc szkoda mi trochę często wykupować ogłoszenia, bo idzie na to trochę pieniędzy a tutaj kleszcze się zaczynają pojawiać, adopcje stoją jak zaklęte. Czy możecie pomóc w ogłaszaniu? Bardzo proszę Quote
brzośka Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 mogę wykupić pakiet, nawet chyba teraz bazarej jakiś jest tylko powiedz jakiemu psiakowi? Quote
ludwa Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 DZIĘKUJĘ:) Może dla Dżamboła:) W piewszym poście jest tekst http://www.dogomania.pl/threads/213162-Koko-Dżambo-bardzo-potrzebują-ogłoszeń.-Prosimy-o-pomoc Quote
brzośka Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 cholerka, zakończony... za dużo pakietów tam wykupiłaś :mad: :eviltong: będę polować na następny w takim razie :) Quote
brzośka Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 wykupiłam ogłoszenia, zaraz idę na wątek ściągnąć tekst i fotki :) 2 komplety wzięłam, więc możesz mi jeszcze kogos podesłac ;) Quote
ludwa Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 dzięki:), to może dla Koko? Ten sam wątek:) Quote
ludwa Posted March 22, 2012 Author Posted March 22, 2012 A ja zapraszam po domowej roboty cukinię http://www.dogomania.pl/threads/2250...5#post18880925 Bazarek na rzecz moich podopiecznych Smacznego Quote
Ekiana Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Boże, jakie to słodkie z Twojej strony!! Jestem naprawdę urzeczona. To nie bazarek z jakąś tam zbieraniną fantów - niechcianych prezentów, nademocjonalnych zakupów, albo ubrań z czasów "kiedy miałam mniejszy apetyt" ;) To dar serca, umiejętności, starań. Musiałaś zasiać, zebrać, obrać, zrobić przetwory, włożyć serce w to żeby wyszło - a teraz oddajesz na pieski! Taki gest mnie rozczula i dosłownie położył na łopatki. [SIZE="1"]P.S. Mam nadzieję, że to nie weki od teściowej haha :) Quote
ludwa Posted March 22, 2012 Author Posted March 22, 2012 Nie od Teściowej, sama robiłam:) Ale od Teściowej też by były dobre, bo Teściowa fajna akurat:) Quote
Ekiana Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 No to super Naprawdę to taki kochany, wzruszający gest. Urocze, urocze!! [SIZE="1"]P.S. Moja mama też fajna, ale jej weki istny koktajl Mołotowa :D Quote
MiK-Jozefow Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 A co słychać u Butchera? :) Ludwa masz może jakieś nowe wieści? :) Quote
ludwa Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 mam smsa jednego. Muszę wgrać:) Zdjęcie z uśmiechniętym pycholem wchodzącym do biura:) Wygląda jak kruszynka:) Quote
ludwa Posted March 25, 2012 Author Posted March 25, 2012 Zapraszam po dziecięce ubrania http://www.dogomania.pl/threads/2251...4DOGS-DO-03.04 Quote
ludwa Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 I zapraszam na bazarek z ubraniami, książkami, torebkami i biżuterią http://www.dogomania.pl/threads/2253...-04-godz.21-59*********** Quote
Recommended Posts