Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja w ramach dbałości o kręgosłup dużego cielaka, będę postulowała o własny telewizor, żeby nie musiał szyi wyciągać, bo jeszcze sobie nadwyręży;)

• Replies 257
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

brzośka napisał(a):
ja zagladam i chcę, żeby już sam tytuł mnie cieszył! :p

Pani Ewa, pani zmieni tytuł :mad:
:cool3:

Pani coś zaproponuje, psze Pani:)

MiK-Jozefow napisał(a):
Super wiadomości, bardzo się cieszę, że Butcher trafił na "ten" dom :) Oby tak dalej :)

Prawda? Fajnie jest:) Oby tak dalej:)

Ekiana napisał(a):
I nawet wcale aż tak długo to nie trwało :)

Też mi trudno uwierzyć:)

Posted

A mnie nie jest trudno uwierzyć. Od razu wyłapałam, ze ten pies jest zaj... Trochę stasiowy, tylko na swój sposób. Opiekunowie mieli dobre oko. Oby Butcher żył długo i szczęśliwie. Jestem też pewna, że jeszcze troszkę, a chłopak sam będzie się pchał na domowe kanapy :)

Posted

Ciotki, mam ogromną prośbę o pomoc w ogłoszeniach. Wykupuję czasami pakiety ogłoszeń ale w sumie sama zbieram na utrzymanie tych psiaków, głównie bazarkami, więc szkoda mi trochę często wykupować ogłoszenia, bo idzie na to trochę pieniędzy a tutaj kleszcze się zaczynają pojawiać, adopcje stoją jak zaklęte.
Czy możecie pomóc w ogłaszaniu?
Bardzo proszę

• 2 weeks later...
Posted

Boże, jakie to słodkie z Twojej strony!!

Jestem naprawdę urzeczona.
To nie bazarek z jakąś tam zbieraniną fantów - niechcianych prezentów, nademocjonalnych zakupów, albo ubrań z czasów "kiedy miałam mniejszy apetyt" ;)

To dar serca, umiejętności, starań. Musiałaś zasiać, zebrać, obrać, zrobić przetwory, włożyć serce w to żeby wyszło - a teraz oddajesz na pieski! Taki gest mnie rozczula i dosłownie położył na łopatki.

[SIZE="1"]P.S.
Mam nadzieję, że to nie weki od teściowej haha :)