giselle4 Posted December 1, 2011 Author Posted December 1, 2011 fiorka ,nikt nie pytał nikt nie telefonował:( Quote
iwonamaj Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Śliczna mała, myślę o niej :(... Tak mi przypomina moją Emilię... Quote
giselle4 Posted December 2, 2011 Author Posted December 2, 2011 [quote name='iwonamaj']Śliczna mała, myślę o niej :(... Tak mi przypomina moją Emilię...[/QUOTE] jest ciekawa swiata i taka pocieszna we srode zabieram ja na spotkanie do przedszkola:) Quote
Awit Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Cudny potarganiec, naprawdę cudna, cuuudna:-) Quote
giselle4 Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 Aisza ma kolege jest z Niemczy ...i tez cisza Quote
giselle4 Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 jest szansa ze bedzie miec chate wysterylizujemy i rodzinka ma sie po nią zglosic... Ot,pani szukala malutkiego pieska dla dla siebie ...zobaczymy,poczekamy Quote
Martika&Aischa Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='Mysza2']zapisuję się u malutkiej, jak to możliwe że logowałyście się na dogo. Mnie się nie udawało. Muszę Martice wysłać linka bo jej sunia to też Aisza:)[/QUOTE] Dostałam zaproszenie od cioci Myszy:) Cudna dziewczynka no i imienniczka mojej sunieczki ;) Musi znaleźć cudowny domek!!! Quote
Martika&Aischa Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='giselle4']jest szansa ze bedzie miec chate wysterylizujemy i rodzinka ma sie po nią zglosic... Ot,pani szukala malutkiego pieska dla dla siebie ...zobaczymy,poczekamy[/QUOTE] O mamo !!! No to trzymam kciuki z całych sił za przyszły domek maleństwa:multi::multi::multi: Quote
Mysza2 Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 a ten kolega też cudny. Aiszuniu do domku Quote
basia34 Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 na 100 procent Aisza ma domek po kwarantannie szczepienie pozniej sterylka ,i na swieta maluni spiewa koledy w domku. Quote
giselle4 Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 Basia ma kontakt z ludzmi i na bank bedzie w Swieta w swoim domku:) Quote
dorota k. Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Szczęścia malutki cukiereczku:) Niech też się koledze poszczęści. Quote
NikaEla Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='basia34']na 100 procent Aisza ma domek po kwarantannie szczepienie pozniej sterylka ,i na swieta maluni spiewa koledy w domku.[/QUOTE] Jej allegro kończy się w czwartek, to nie będę już odnawiać. Ale go nie usuwam, może jeśli ktoś zadzwoni to podeślecie inna psinkę Quote
Mysza2 Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='basia34']na 100 procent Aisza ma domek po kwarantannie szczepienie pozniej sterylka ,i na swieta maluni spiewa koledy w domku.[/QUOTE] Takie wiadomości w niedzielny poranek :):):) to miód na serce:) To całość z mojego bazarku będzie mogła pójść na Tuptusia:) Quote
Martika&Aischa Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Aiszunia ma domek:multi::multi::multi: Bądź szczęśliwa sunieczko :loveu: Quote
fiorsteinbock Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 A [poprzedni domek sie nie odzywa? Widzialam w trzech miejscach moje ogloszenia zostaly zerwane, łudziłam się, że wlasciciel je przeczytal... Ale coz to, czytam, że bedzie miala nowy dom i niech tak sie stanie! Quote
giselle4 Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 [quote name='fiorsteinbock']A [poprzedni domek sie nie odzywa? Widzialam w trzech miejscach moje ogloszenia zostaly zerwane, łudziłam się, że wlasciciel je przeczytal... Ale coz to, czytam, że bedzie miala nowy dom i niech tak sie stanie![/QUOTE] Tak to jest kiedy psinka wywalona Ty sie namęczyłas plakaty rozwiesilas a ktos pozrywal,....i tak zawsze mamy pod gorke Quote
fiorsteinbock Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Czesto ogloszenia są zrywane. Ewa kiedys oplakatowała nasz park bo szukala domow dla kocich maluchow - wszystkie zerwano... podejrzewam, ze jakis administrtor a ja wieszalam w miejscach, gdzie nie ma zakazu...szkoda, że ludzie w ten sposob nam pomagaja ;) Quote
Recommended Posts