Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 112
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='iwonamaj']Śliczna mała, myślę o niej :(... Tak mi przypomina moją Emilię...[/QUOTE]

jest ciekawa swiata i taka pocieszna
we srode zabieram ja na spotkanie do przedszkola:)

Posted

[quote name='Mysza2']zapisuję się u malutkiej, jak to możliwe że logowałyście się na dogo. Mnie się nie udawało.
Muszę Martice wysłać linka bo jej sunia to też Aisza:)[/QUOTE]

Dostałam zaproszenie od cioci Myszy:) Cudna dziewczynka no i imienniczka mojej sunieczki ;) Musi znaleźć cudowny domek!!!

Posted

[quote name='giselle4']jest szansa ze bedzie miec chate
wysterylizujemy i rodzinka ma sie po nią zglosic...
Ot,pani szukala malutkiego pieska dla dla siebie
...zobaczymy,poczekamy[/QUOTE]
O mamo !!! No to trzymam kciuki z całych sił za przyszły domek maleństwa:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='basia34']na 100 procent Aisza ma domek po kwarantannie szczepienie pozniej sterylka ,i na swieta maluni spiewa koledy w domku.[/QUOTE]

Jej allegro kończy się w czwartek, to nie będę już odnawiać. Ale go nie usuwam, może jeśli ktoś zadzwoni to podeślecie inna psinkę

Posted

[quote name='basia34']na 100 procent Aisza ma domek po kwarantannie szczepienie pozniej sterylka ,i na swieta maluni spiewa koledy w domku.[/QUOTE]
Takie wiadomości w niedzielny poranek :):):) to miód na serce:)
To całość z mojego bazarku będzie mogła pójść na Tuptusia:)

Posted

[quote name='fiorsteinbock']A [poprzedni domek sie nie odzywa? Widzialam w trzech miejscach moje ogloszenia zostaly zerwane, łudziłam się, że wlasciciel je przeczytal...
Ale coz to, czytam, że bedzie miala nowy dom i niech tak sie stanie![/QUOTE]

Tak to jest
kiedy psinka wywalona
Ty sie namęczyłas plakaty rozwiesilas
a ktos pozrywal,....i tak zawsze mamy pod gorke

Posted

Czesto ogloszenia są zrywane. Ewa kiedys oplakatowała nasz park bo szukala domow dla kocich maluchow - wszystkie zerwano... podejrzewam, ze jakis administrtor a ja wieszalam w miejscach, gdzie nie ma zakazu...szkoda, że ludzie w ten sposob nam pomagaja ;)