Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 566
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję Magda :D
Dzisiejszy dzień nalezał z pewnością do udanych w schronisku :D

a w czym się tarza Delma? w śniegu czy w ... ?

Tutaj akurat Delma lezy zmęczona bieganiną i zabawą :D ale pod koniec filmiku widać, jaka cała umazana z błota :D

Posted

kimiji napisał(a):
Delma i Cejlon są jak prawdziwe rodzeństwo, chętnie się bawią, ale nie lubią dzielić się jedzieniem :D

dobrze powiedziane, starsza siostra rządzi, ale tylko w kwestii jedzenia, bo w zabawie, to zdecydowanie Cejlon górą :D

Posted

Haa, jutro spacerek :D niestety po feriach mam zmieniony plan i szkołę mam do 15.55... i albo w ogóle nie będę przyjezdzała (z Tychów na Dąbrówkę z przesiadkami dojazd zajmuje ponad godzinę) albo jak mój tata zgodzi się mnie wozić, to będę dopiero na 17... ale zrobię wszystko aby się pojawiać! :(

Posted

pralinka94 napisał(a):
Haa, jutro spacerek :D niestety po feriach mam zmieniony plan i szkołę mam do 15.55... i albo w ogóle nie będę przyjezdzała (z Tychów na Dąbrówkę z przesiadkami dojazd zajmuje ponad godzinę) albo jak mój tata zgodzi się mnie wozić, to będę dopiero na 17... ale zrobię wszystko aby się pojawiać! :(

ach znam to skądś... ale powiem ci że te plany nam robią chamsko;) ja zawsze w czwartki mam do 16:00 albo i lepiej...
grupowy protest?:zly7:

Domku przybywaj!

Posted

saphira18 napisał(a):
ach znam to skądś... ale powiem ci że te plany nam robią chamsko;) ja zawsze w czwartki mam do 16:00 albo i lepiej...
grupowy protest?:zly7:

Domku przybywaj!

No dokładnie, w taki poniedziałek czy wtorek mam do 12 :angryy: ale cóz poradzić... oj domek juz by się przydał, jeszcze trochę i Delmie dobije pół roku w schronisku :(

Posted

Delmuś moja, szkoda, ze juz po spacerku... nawet mróz mi przy niej nie doskwierał :D
Wysoka minusowa temperatura w ogóle jej nie przeszkadzała, ganiała dzisiaj z Cejlonem, Prymusem i uwaga - nawet z Sidem :D ciekawe, czy za tydzień będą miały takie dobre humory :) Z Cejlonem tworzą taki świetny, zgrany duet... gdyby tylko dopuszczała go do jedzenia, to naprawdę byłoby super! Dzisiaj Delma nawet uspokajała Cejlona dwa razy, gdy ten rzucił się na drugiego psa, to ta lekko złapała go za morde :D potem juz do tego psa nie podskakiwał! Jezeli chodzi o jedzenie, to nie mam pomysłu, jakby ją opanować, ona jak widzi cokolwiek w ręce, to dostaje wariacji... ale i tak jest kochana! :D
Mam kilka zdjęć więc wrzucam :)

"No chodź" :)

no i ten patyk dłuzszy od niej samej :D

no daj tą parówe :D

Posted

pralinka94 napisał(a):
Hop do góry, dzisiaj z racji wolnego czasu porobię ogłoszenia, moze przez ferie ktoś ja wypatrzy...

Popieram, ogłoszeń nigdy za wiele! :) Warto też wydrukować trochę firmówek i dać znajomym, żeby rozdali swoim znajomym i znajomym ich znajomych :D