Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 566
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ojcik']Jak widzę w Delmie też drzemie wulkan energii:)...[/QUOTE]

Zdecydowanie, nawet czasami wybucha :) Jak P.Ania mi mówiła, ze ona ze sterylką moze poczekać, bo jest spokojna i zrównowazona, to stwierdziłam, ze przy mnie, to taki diabełek się z niej zrobił :diabloti: :evil_lol: ale jak wraca do boksu, to ładnie sama wskakuje, ale od razu robi sie smutna... :-( kładzie łepek przy ziemi i patrzy na mnie wzrokiem i mówi "Co ja takiego zrobiłam, ze muszę tutaj za kazdym razem wracać...":shake:

Posted

Mam nadzieję, ze czeka, taki wspaniały... niestety jak na razie zero odzewu z ogłoszeń, nawet zadnego maila... chociaz w przypadku Tediego, to właśnie pierwszy odzew przez maila okazał się tym trafionym :)

Posted

madzia.uje93 napisał(a):
To była chyba Delma na pierwszym spacerku, taka przestraszona i niewinna:D

Dokładnie, teraz się rozkręca :D mam nadzieję, ze zastopuje trochę z tym ciągnięciem... :painting: ale tak poza tym, to jest idealna :angel:

Posted

Akurat w to nie wierzę, choć chciałabym... wystarczyłby głupi sms... ale mniejsza, jak nie ten to kolejny będzie :)

Delma dzisiaj ucieszyła się jak nigdy na mój widok :D po wyjściu z boksu zaczęła skakać i biegać, była prze szczęśliwa. Próbowała nawet zachęcić mnie do zabawy szarpiąc za smycz :diabloti: Ona jest taka kochana i czuła... uwielbia sie pieścić :) Później przyszedł czas na wybieg, gdzie z Cejlonem, Fafikiem i Bingo ganiała jak szalona, wszystkie cztery świetnie się zgrały :) jednak mimo to nie spuszcza mnie z oczu i wystarczy dosłownie kiwnięcie ręką i Delma jest juz przy mnie :D Dziś zauwazyłam pierwsze oznaki zazdrości o mnie, Delma chce mnie zagarnąć bardziej dla siebie i gdy inny pies stoi przy mnie (wyjątek to chyba Cejlon) to daje mu do zrozumienia swoim "burknięciem", na szczęście zupełnie niegroźnym. To samo zauwazyłam, gdy rzucałam piłką i Bingo równiez za nią pobiegł, to od razu dostał ochrzan (spryciula jest wolniejsza, to musi jakoś pokazać, ze nie ma tak, ze on zagarnia wszystkie piłki :D) Wniosek z tego taki, ze nie lubi się dzielić ani jedzeniem ani zabawkami ani człowiekiem :eviltong: :icon_roc:

Do soboty Delma! :D