Ojcik Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Jak widzę w Delmie też drzemie wulkan energii:)... Quote
pralinka94 Posted December 10, 2011 Author Posted December 10, 2011 [quote name='Ojcik']Jak widzę w Delmie też drzemie wulkan energii:)...[/QUOTE] Zdecydowanie, nawet czasami wybucha :) Jak P.Ania mi mówiła, ze ona ze sterylką moze poczekać, bo jest spokojna i zrównowazona, to stwierdziłam, ze przy mnie, to taki diabełek się z niej zrobił :diabloti: :evil_lol: ale jak wraca do boksu, to ładnie sama wskakuje, ale od razu robi sie smutna... :-( kładzie łepek przy ziemi i patrzy na mnie wzrokiem i mówi "Co ja takiego zrobiłam, ze muszę tutaj za kazdym razem wracać...":shake: Quote
ewes Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 aż mi się smutno zrobiło :( gdzieś musi na nią czekać ten jedyny dom Quote
pralinka94 Posted December 11, 2011 Author Posted December 11, 2011 Mam nadzieję, ze czeka, taki wspaniały... niestety jak na razie zero odzewu z ogłoszeń, nawet zadnego maila... chociaz w przypadku Tediego, to właśnie pierwszy odzew przez maila okazał się tym trafionym :) Quote
pralinka94 Posted December 12, 2011 Author Posted December 12, 2011 Mała do góry! :D do czwartku tak daleko... Quote
aeriel Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Odnowione ogłoszenie dla Delmy :) http://tablica.pl/oferta/te-oczka-nie-klamia-skrzywdzona-delma-szuka-kochajacego-domu-IDz1xB.html Quote
aeriel Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 O, i nawet ktoś telefon wziął ^^ Oby zadzwonił! Quote
pralinka94 Posted December 13, 2011 Author Posted December 13, 2011 Aeriel dziękuje! telefon mam cały czas przy sobie... :roll: Quote
aeriel Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Nie ma za co :) Odnowiłam też ogłoszenie na Gumtree i dałam zdjęcie z serduszkami, żeby przyciągało wzrok :) Quote
ewes Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 kimiji napisał(a):ale wzrok:loveu: też właśnie na to zwróciłam uwagę... :) Quote
pralinka94 Posted December 13, 2011 Author Posted December 13, 2011 aeriel świetny pomysł :) dzięki! ogólnie na tym zdjęciu śmiesznie wyszła :D :loveu: Quote
madzia.uje93 Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 To była chyba Delma na pierwszym spacerku, taka przestraszona i niewinna:D Quote
pralinka94 Posted December 13, 2011 Author Posted December 13, 2011 madzia.uje93 napisał(a):To była chyba Delma na pierwszym spacerku, taka przestraszona i niewinna:D Dokładnie, teraz się rozkręca :D mam nadzieję, ze zastopuje trochę z tym ciągnięciem... :painting: ale tak poza tym, to jest idealna :angel: Quote
pralinka94 Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 hej mała, hop do góry, a jutro spacerek! :D Quote
kimiji Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 pralinka94 napisał(a):hej mała, hop do góry, a jutro spacerek! :D Nareszcie można powiedzieć "jutro spacerek", nie? :D Quote
pralinka94 Posted December 15, 2011 Author Posted December 15, 2011 kimiji napisał(a):Nareszcie można powiedzieć "jutro spacerek", nie? :D Noo, nawet juz dzisiaj! :D trzymajcie kciuki, bo Delma być moze nie wróci dziś do boksu! :D Quote
pralinka94 Posted December 15, 2011 Author Posted December 15, 2011 Niestety czasami ludzi należałoby udusić za niesłowność... tak była chętna osoba, ale niestety nie przyjechała... ale cieszę się, ze jest jakiś odzew. Quote
madzia.uje93 Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Szkoda, oby to był jakiś ważny powód, przez którego nawet nie zadzwoniła ale może w sobote przyjedzie... Quote
pralinka94 Posted December 15, 2011 Author Posted December 15, 2011 Akurat w to nie wierzę, choć chciałabym... wystarczyłby głupi sms... ale mniejsza, jak nie ten to kolejny będzie :) Delma dzisiaj ucieszyła się jak nigdy na mój widok :D po wyjściu z boksu zaczęła skakać i biegać, była prze szczęśliwa. Próbowała nawet zachęcić mnie do zabawy szarpiąc za smycz :diabloti: Ona jest taka kochana i czuła... uwielbia sie pieścić :) Później przyszedł czas na wybieg, gdzie z Cejlonem, Fafikiem i Bingo ganiała jak szalona, wszystkie cztery świetnie się zgrały :) jednak mimo to nie spuszcza mnie z oczu i wystarczy dosłownie kiwnięcie ręką i Delma jest juz przy mnie :D Dziś zauwazyłam pierwsze oznaki zazdrości o mnie, Delma chce mnie zagarnąć bardziej dla siebie i gdy inny pies stoi przy mnie (wyjątek to chyba Cejlon) to daje mu do zrozumienia swoim "burknięciem", na szczęście zupełnie niegroźnym. To samo zauwazyłam, gdy rzucałam piłką i Bingo równiez za nią pobiegł, to od razu dostał ochrzan (spryciula jest wolniejsza, to musi jakoś pokazać, ze nie ma tak, ze on zagarnia wszystkie piłki :D) Wniosek z tego taki, ze nie lubi się dzielić ani jedzeniem ani zabawkami ani człowiekiem :eviltong: :icon_roc: Do soboty Delma! :D Quote
madzia.uje93 Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 No co się jej dziwić, zabawki i człowieka ma tylko dwa razy w tygodniu:) Quote
ewes Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Ta... potwierdza, Delma przychodziła na najmniejszy gest Pauliny :) Quote
aeriel Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Na pewno znajdą się ludzie, którzy adoptują Delmę, jest zbyt kochana żeby spędzić życie w schronisku :) Quote
Recommended Posts