ang Posted December 10, 2012 Author Posted December 10, 2012 kurcze ja też bym go nie poznała:crazyeye: Dziewczyny podmieniły psa Quote
dziki.nomada Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 To macie, jeszcze zrobiłam. Po rozdartym uchu go możecie poznać ;) Niemożliwe, żeby aż tak się zmienił ;) Prawda, że przytył, ale żeby aż tak? Quote
ang Posted December 10, 2012 Author Posted December 10, 2012 no teraz po tej głupiutkiej mordce poznałam:p Quote
Rudzia-Bianca Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 Wyrósł chłopak pięknie :) przystojniak z niego że hej :) A koleżankę gdzie zgubił ? Quote
dziki.nomada Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 Dobrze, że nie umie czytać... Ale głupiutką minę miewa, muszę przyznać cichutko ;) Najfajniejsze w nim jest to, że nie stracił szczenięcej miękkości :) Nie ma koleżanki, bo jak on marznie, to Yzma biega po polach. Jej mróz nie przeszkadza! A Trufel by się w temacie zimy z Rudzią dogadał od razu ;) Quote
Rudzia-Bianca Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 [quote name='dziki.nomada']Dobrze, że nie umie czytać... Ale głupiutką minę miewa, muszę przyznać cichutko ;) Najfajniejsze w nim jest to, że nie stracił szczenięcej miękkości :) Nie ma koleżanki, bo jak on marznie, to Yzma biega po polach. Jej mróz nie przeszkadza! A Trufel by się w temacie zimy z Rudzią dogadał od razu ;)[/QUOTE] O tak , mamy ten sam jedynie słuszny pogląd na zimę ... Quote
ang Posted December 11, 2012 Author Posted December 11, 2012 [quote name='Rudzia-Bianca']O tak , mamy ten sam jedynie słuszny pogląd na zimę ...[/QUOTE] jako i ja.... Quote
dziki.nomada Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 W ogóle przytulak z niego niesamowity. Yzma mogłaby dokazywać w ogrodzie pół dnia, a on nie. Najlepiej blisko człowieka, położyć się pod nogami. Kiedyś jak uda nam się złapać jak wskakuje nam na krzesło i siada między człowiekiem, a oparciem (to jego ulubione miejsce), to zrobimy dla Was zdjęcie :) Przekochany chłopak, bardzo jest uważny, kiedy przechodzimy przez drogę, to on najuważniej czeka aż chyba miną wibracje drogi, rozgląda się sto razy. W dodatku niezły z niego pies myśliwski. Wiecie ile nam nornic w prezencie przyniósł? :) Musicie nas Ciocie i Wujku kiedyś odwiedzić! Quote
wojtuś Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 [quote name='dziki.nomada']W ogóle przytulak z niego niesamowity. Yzma mogłaby dokazywać w ogrodzie pół dnia, a on nie. Najlepiej blisko człowieka, położyć się pod nogami. Kiedyś jak uda nam się złapać jak wskakuje nam na krzesło i siada między człowiekiem, a oparciem (to jego ulubione miejsce), to zrobimy dla Was zdjęcie :) Przekochany chłopak, bardzo jest uważny, kiedy przechodzimy przez drogę, to on najuważniej czeka aż chyba miną wibracje drogi, rozgląda się sto razy. W dodatku niezły z niego pies myśliwski. Wiecie ile nam nornic w prezencie przyniósł? :) Musicie nas Ciocie i Wujku kiedyś odwiedzić![/QUOTE] Jak się cieszę, że taki cudny chłopak wyrósł :) Jak piszecie "Przekochany chłopak" :loveu: Pozdrowienia i Buziaki dla Was ;);) Quote
Rudzia-Bianca Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 [quote name='dziki.nomada']W ogóle przytulak z niego niesamowity. Yzma mogłaby dokazywać w ogrodzie pół dnia, a on nie. Najlepiej blisko człowieka, położyć się pod nogami. Kiedyś jak uda nam się złapać jak wskakuje nam na krzesło i siada między człowiekiem, a oparciem (to jego ulubione miejsce), to zrobimy dla Was zdjęcie :) Przekochany chłopak, bardzo jest uważny, kiedy przechodzimy przez drogę, to on najuważniej czeka aż chyba miną wibracje drogi, rozgląda się sto razy. W dodatku niezły z niego pies myśliwski. Wiecie ile nam nornic w prezencie przyniósł? :) Musicie nas Ciocie i Wujku kiedyś odwiedzić![/QUOTE] Oj miała by Yzma na nas używanie ;) Quote
ang Posted December 13, 2012 Author Posted December 13, 2012 ja bym bardzo chciała Truflowego zobaczyć:) Quote
wojtuś Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 [quote name='dziki.nomada']To przyjeżdżaj :)[/QUOTE] I ja Was dawno nie widziałem i piesków ;) Rudzia a psiaki są cudne i Yzma i Trufelek :) Quote
dziki.nomada Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 Zapraszamy :) Możecie się wybrać na wspólną wycieczkę :D Rudzia Yzmę zna - obszczekała ją zawodowo! Quote
piechcia15 Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 ciotki sorki za offa ale wejdźcie tu, może wy pomożecie:-( szczeniaki 2tygodniowe wyrzucone w parku:-( http://www.dogomania.pl/forum/threads/240103-*Pabianice*-szczeniaki-wyrzucone-w-praku!-Pilnie-potrzebne-DT?p=20464970#post20464970 Quote
Recommended Posts