Jump to content
Dogomania

Świat wg Staffików i Yorki czyli perypetie Dżezika, Berty i Maleńkiej Gabinki :)

Recommended Posts

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='agnethka']no faktycznie - jeszcze troche i będzie jak staffik :D[/QUOTE]

heh...jedynaki tak mają
[URL]http://i44.tinypic.com/24ytr1w.jpg[/URL] moje 2 kochane mordeczki

Posted

[quote name='megi82']heh...jedynaki tak mają
[URL]http://i44.tinypic.com/24ytr1w.jpg[/URL] moje 2 kochane mordeczki[/QUOTE]

hehe - też miałam jedynaczkę ;) tylko, że stafficzą. na początku bardzo dużo ważyła jak na takie szczenię, ale z czasem to się wyrównało do "normy" ;)

Posted

No właśnie ja się bałam że będzie dużo ważył ale waży tyle ile szczeniaki pieski w jego wieku z miotów mnogich zresztą nie ma po kim być wielkoludem hehehe :)
Oczka mamy już dwa i pełzamy na całego :)

Posted

[url]http://i39.tinypic.com/dwxcg0.jpg[/url] ach ,jakbym go zabrała do siebie :loveu::loveu:

Staffiki świetne,tak równiutko stoją.Prześliczne są :loveu:

Cześć Justysia :multi:

Posted

Sama słodycz:)
A ja mam mam inne zdanie co do domów z dziećmi:)to zależy od rodziców jak dzieci będą traktowały zwierzaka w domu,ja o psa prosiłam sie 6 lat,wcześniej nie mieliśmy psa ale moje dzieci wiedziały że zwierzęta to nie pluszaki i jak kupiliśmy Maje nie było żadnego problemu,nigdy nie tarmosiły,nie dokuczały Maji,a najlepiej dzieci uczą sie jak traktować zwierzęta jak mają je w domu:)
Ale to muszą być odpowiedzialni rodzice którzy od samego początku albo już nawet przed uczą swoje pociechy jak traktować pieska;)
Ale to tylko moje skromne zdanie;)

Posted

Coś tam pokombinuję z tymi fotkami ale to już jutro :)

Paulinka10 zgadzam się i z tym domy z dziećmi takimi wyedukowanymi i normalnymi rodzicami nie traktującymi psa jako zabawki jak najbardziej tak :D

Posted

No to musi być rodzina która kocha zwierzęta i uczy swoje dzieci tego samego,my nie byliśmy wyedukowani i chyba właśnie nienormalni bo razem z córkami wziełybyśmy każdego biedaka z ulicy:) i miłość do zwierząt przekazywałam moim córkom od małego,już nieraz pisałam o yorku mojej sąsiadki,pies kupiony dziecku nie dla rodziny i czasem widze co z nim robi:(ostatnio jedną ręką prowadziła hulajnoge drugą niosła psa a ten bidulek wisiał tak do ziemi,jak bierze go na ręce to łapie za jedną łape,smutne jak sie widzi takie rzeczy ale wiem że dużo moich znajomych ma psy rodzinne nie jako zabawki dla dzieci
Ale jak by nie było nie dziwie sie że boisz sie o malucha i szukasz najlepszego domku;)

Posted

[quote name='dzasta']Joluś no problem do Ciebie jedzie bez weryfikacji ;)[/QUOTE]

Normalnie zaszczyt dla mnie :loveu:
Jak mi miło :loveu::loveu:

[quote name='Viky i Ja']Jolcia ale masz "chody" :evil_lol:[/QUOTE]

He,he Marzka.Też byś chciała :eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='Pegaza']Ta Jola to wszedzie ma "plecy"
no pewnie ze Marza by chciala i ja tez!!!:razz:[/QUOTE]

Zazdrośnice dwie :eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

He he ja to mam w domu takiego urwisa;) Nie powiem dokucza on psu ale w rozsądku.. Najlepszym psem dla dzieci to husky mój brat miał koło trzech lat jak Cezar do nas trafił drugiej takiej rasy jeszcze nie poznałam..:)

Posted

[quote name='niunka04']He he ja to mam w domu takiego urwisa;) Nie powiem dokucza on psu ale w rozsądku.. Najlepszym psem dla dzieci to husky mój brat miał koło trzech lat jak Cezar do nas trafił drugiej takiej rasy jeszcze nie poznałam..:)[/QUOTE]
Ja tam obstawiam przy pinczerze i podobnych charakterkach :) Marcel miał 4 lata jak rodzice kupili Tinę i młody się respektu nauczył, Tina nie wahała się go skarcić zębami jak przesadził, ale robiła to z dużym wyczuciem. Tak jak suka uczy swoje szczeniaki :evil_lol: