Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Anula napisał(a):
Mam prawie całą butelkę AptoFlexu.Bardzo proszę o podanie na pw adresu na który mam wysłać go dla Bastusia.

Anulka wyslij na poprzedni adres
ten od lekow...pamietasz?

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

giselle4 napisał(a):
Anulka wyslij na poprzedni adres
ten od lekow...pamietasz?

No ale wykasowałam wiadomości i dlatego prosiłam o adres.Już mam i bardzo dziękuję.W poniedziałek wyślę priorytetem ale paczkę,ponieważ Poczta Polska wprowadziła nowe przepisy od stycznia i nie można w list pakować wypukłych rzeczy,jedynie dokumenty,jakieś papiery a szkoda bo to była bardzo dobra forma wysyłki dla nas,no ale dla listonoszy tragedia bo targali te przesyłki w torbach przeznaczonych na listy.

Posted

Anula napisał(a):
No ale wykasowałam wiadomości i dlatego prosiłam o adres.Już mam i bardzo dziękuję.W poniedziałek wyślę priorytetem ale paczkę,ponieważ Poczta Polska wprowadziła nowe przepisy od stycznia i nie można w list pakować wypukłych rzeczy,jedynie dokumenty,jakieś papiery a szkoda bo to była bardzo dobra forma wysyłki dla nas,no ale dla listonoszy tragedia bo targali te przesyłki w torbach przeznaczonych na listy.

naprawde?
a ja dalej tak wysyłam

Posted

giselle4 napisał(a):
naprawde?
a ja dalej tak wysyłam

To czyżby u nas Poczta sobie wprowadziła nowe przepisy? Za paczkę płaci się drożej niż za list.

giselle4 napisał(a):
Anulka olej przyszedł
wczoraj dostał juz swoja porcje
tylko teraz tak sie zastanawiam
jak On pił moj lniany to moze ja z nim bedę popijała jego hihihi:(

Cieszę się,że Bastusiowi mogłam podesłać ten specyfik a to dzięki mojemu rezydentowi,który wypiął się na niego a w zamian Apto dostaje tableteczki. A wiesz Grażynko,że on w smaku jest bardzo dobry,próbowałam i chyba by nie zaszkodził Tobie też:lol:.

Posted

Anula napisał(a):
To czyżby u nas Poczta sobie wprowadziła nowe przepisy? Za paczkę płaci się drożej niż za list.

Cieszę się,że Bastusiowi mogłam podesłać ten specyfik a to dzięki mojemu rezydentowi,który wypiął się na niego a w zamian Apto dostaje tableteczki. A wiesz Grażynko,że on w smaku jest bardzo dobry,próbowałam i chyba by nie zaszkodził Tobie też:lol:.

dziekuje pozostane przy moim Budwigowym.
Anulka daje wszystko pakuje w koperty i wysylam i nic mi nie powiedzieli na poczcie...
słowo
ostatanio wysylalam zabawki
teraz zas butelki i spreye

Posted

Dorotka nie odzywa się,nie wiem jak wygląda sytuacja z ogłoszeniami Bastusia,może wygasły i trzeba zrobić nowe.Bastuś ma forry.... no ale to tylko cieszy,że ma wspaniałą opiekę na starość,też bym chciała taką mieć.

Posted

[quote name='piescofajnyjest']a ja slyszalam, ze Bastus bedzie mial nowa kolezanke;)[/QUOTE]

tak
ale razem na początku nie pobiegaja
Ona musi wiedziec ze on jest spokojny i jemu nie wolno wchodzic w droge
Ona bedzie w kojcu
a On w domu
wec tylko na spacerniaku sie zobaczą:)

Posted

[quote name='giselle4']Bastus w sobote ma szczepienie wscieklizny...[/QUOTE]
To zapewne będzie jakiś koszt,sądzę,że Asia zareaguje i podeśle pieniążki.Może wet niech oglądnie naszego Bastulińskiego,osłucha jego serduszko i tak ogólnie chociaż obejrzy go przed szczepieniem.Proszę.

Posted

[quote name='Anula']To zapewne będzie jakiś koszt,sądzę,że Asia zareaguje i podeśle pieniążki.Może wet niech oglądnie naszego Bastulińskiego,osłucha jego serduszko i tak ogólnie chociaż obejrzy go przed szczepieniem.Proszę.[/QUOTE]

Anulko
dlatego jedziemy w sobote aby było troche wiecej czasu dla Bastusia:)

Posted

Ciotki dajcie tylko znac ile przelac i zaraz robie przelew ;)

[quote name='Anula']To zapewne będzie jakiś koszt,sądzę,że Asia zareaguje i podeśle pieniążki.Może wet niech oglądnie naszego Bastulińskiego,osłucha jego serduszko i tak ogólnie chociaż obejrzy go przed szczepieniem.Proszę.[/QUOTE]