mestudio Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 [quote name='Ellig']Dajcie fotke kanapy:):):)[/QUOTE] Może jutro się uda, bo dziś mestudio jest sama a ona technologicznie jest zacofana. Jutro wieczorem się przymierzę do zgrania. TZmestudio Quote
mestudio Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 [quote name='mestudio']Może jutro się uda, bo dziś mestudio jest sama a ona technologicznie jest zacofana. Jutro wieczorem się przymierzę do zgrania. TZmestudio[/QUOTE] Dzięki.... Quote
Nutusia Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 Ewuś, łączę się z Tobą w zacofaniu! Uff... lżej mi na sercu, że nie jestem osamotniona w mojej "dysfunkcji". Tyle, że Ty przynajmniej masz wsparcie, a mój TZ jeszcze bardziej zacofany niż ja, choć to się wydaje kompletnie niemożliwe:razz::evil_lol: Quote
mestudio Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 Obiecane zdjęcie: [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-BsymeAv4tJI/T8E0EXlCt2I/AAAAAAAABtg/Qa2uQuE_zZc/s800/mms_img1088390800.jpg[/IMG] TZmestudio Quote
mestudio Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 Kiko i Kropka. [img]https://lh4.googleusercontent.com/-aYu96-WhPjY/T8HUr3JTAZI/AAAAAAAABuU/YU9A0iWLPI0/s640/IMG_1401.JPG[/img] [img]https://lh4.googleusercontent.com/-QYTf1pphqkE/T8HUqDQKf4I/AAAAAAAABuM/CpmaYM8UFu4/s640/IMG_1402.JPG[/img] [img]https://lh5.googleusercontent.com/-b9BaedTRrvo/T8HUqfEWjMI/AAAAAAAABuI/2VcjecYIRxY/s640/IMG_1403.JPG[/img] Quote
Ellig Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 Cudne, dziecko, szczeniak i kanapa dla Tobiego:) [url]https://lh5.googleusercontent.com/-BsymeAv4tJI/T8E0EXlCt2I/AAAAAAAABtg/Qa2uQuE_zZc/s800/mms_img1088390800.jpg[/url] Quote
Nutusia Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 O kurczaki, ale Kropcia zabawowa! :) Hmmmm... do kanapy konkurencja spora - i Pirat i Jacuś ;) Gdyby było widać bardziej w lewo, na zdjęciu załapałby się... kominek :) Ciekawe co panowie zimą na to powiedzą?... A został już wyznaczony najważniejszy termin dla Tobiaszka?... Quote
mestudio Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 Co do terminu to Tobi ma się pojawić u Państwa w dzień dziecka jako prezent dla samego siebie bo jest jak dziecko, tak Pani powiedziała (dom ma być prezentem dla Tobiego). Ona wyraziła nadzieję, że przed dniem dziecka mógłby z takiego właśnie powodu u nich zawitać więc się postaramy jakoś go dostarczyć. Quote
Nutusia Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 Wymarzony prezent dla dzieciaków - wszystkich trzech! ;) I to z rodzaju takich jak kolejka elektryczna od tatusia dla... synka (?) :) Quote
mestudio Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 Tobi dziś pojechał do swojego nowego domu. Trochę niespodziewanie, ale Pani dopytywała się rano kiedy przyjedzie, czy już coś wiadomo itd. TZ jechał dziś do Warszawy więc Tobi zabrał się z nim. Pani podpisała też umowę adopcyjną, dzwoniliśmy sprawdzić, czy wszystko dobrze i na razie nie chcą go zwracać:-). Trochę tęsknił jak TZ sobie pojechał, ale potem zjadł i poszedł na spacerek. Quote
[email protected] Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 Tobi szczęścia kochanieńki u boku nowej rodzinki Quote
mestudio Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 (edited) Mały psi grzdyl sprawdził stan uzębienia Tobiego, obwąchał dokładnie (z wzajemnością) sprawdził czy ogród może być, obsikał na miejscu część roślinek w tym krzesło, stół i ścianę domu. W końcu się położył i pozwolił grzdylowi łazić po sobie. On jest tak mały, że Tobi chyba nawet nie odczuł za bardzo tego łażenia. Na koniec się wymsknąłem i Tobi został w nowym domu. Nie sądzę, abym musiał po niego jechać. Nie wiem dlaczego za mną tęsknił bo jestem najgorszy dla zwierząt - nie pozwalam brykać i to ja przywołuję je do porządku. Zupełnie tego nie rozumiem. Ale Tobi naprawdę dobrze trafił i trochę będziemy za nim tęsknić. Lubię takich gamoni, które są co najmniej kilka razy większe od kotów. A nie takie tałatajstwo co sprowadza mestudio.... Nie wiadomo co z nimi zrobić - zjeść za małe, a inteligencja jak stóg siana..... Także Tobi nie rozrabiaj za bardzo! TZmestudio PS Oczywiście samochód znów zarzygany..... Edited May 28, 2012 by mestudio Quote
gallegro Posted May 28, 2012 Author Posted May 28, 2012 [quote name='mestudio'](...) PS Oczywiście samochód znów zarzygany.....[/QUOTE] Ania wie coś o tym ;-). Tobiaszku, chyba już wystarczy tych niespodziewanych zwrotów losu. Bądź szczęśliwy w nowym domu. Kiedy odczepiałem cię od ściany, właśnie o takim domu dla ciebie myślałem. Szkoda tylko, że musiałeś przejść przez ręce chauwy, ale u mestudiów raczej zdążyłeś już o tym zapomnieć... Quote
mestudio Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Myślę, że po tej nocy jeśli wszystko będzie dobrze, to możemy kciuki już puścić. Ciekawi mnie słowo "raczej" w wypowiedzi gellegro :-) Skoro "pozbyliśmy" się Tobiego, to może Kiko się teraz uda. TZmestudio Quote
gallegro Posted May 29, 2012 Author Posted May 29, 2012 (edited) [quote name='mestudio'](...)Ciekawi mnie słowo "raczej" w wypowiedzi gellegro :-)(...) TZmestudio[/QUOTE] A no ni mniej ni więcej, jak tylko to, że psiaki kochają bezwarunkowo i kto wie, czy Tobi nie zamerdałby jeszcze dziś na widok (o zgrozo) chauwy... :roll: Edited May 29, 2012 by gallegro Quote
mestudio Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 [quote name='gallegro']A no ni mniej ni więcej, jak tylko to, że psiaki kochają bezwarunkowo i kto wie, czy Tobi nie zamerdałby jeszcze dziś na widok (o zgrozo) chauwy... :roll:[/QUOTE] Dobra, dobra... nie ufasz że mają u nas dobrze :-) Już my wiemy :-D A tak na poważnie to jeszcze dziś zadzwonię z pytaniem o noc i potem już dam im spokój. Telefon do nas mają. TZmestudio Quote
mestudio Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 cytat z smsa od nowego domu Tobiego: "Noc minęła spokojnie. Tobi spał w domu, nie narozrabiał :-) )Zjada wszystko co ma w misce a nawet męża kanapki do pracy. Teraz odpoczywa, bo biegał za piłką. Już nie biega do bramy za samochodami. " TZmestudio Quote
Nutusia Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Ale niespodziewajka! Miało być 1-go, a tu takie "wyprzedzenie" :) Pirat pewnie urósł od mojej wizyty u Państwa, ale przy Tobiaszku to i tak pchełcia jeszcze mała. Fajnie, że się chłopak zadomawia, zakumplowywuje z młodym (a jak Jacuś zareagował?...) - przez skórę czuję, że będzie mu tam dobrze. A wycieczki Państwo wolą piesze, do dobrej lecznicy mają na tyle niedaleko, że też pieszo można zawędrować, więc haftowanie samochodu będzie raczej sporadyczne ;) Bardzo, bardzo się cieszę! Quote
mestudio Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Wpłynęła suma 175 zł od ogonka, za co bardzo dziękujemy. Stan konta poprawiony na pierwszej stronie. Czy Kiko ma aktualne ogłoszenia - szczególnie wyróżniona tablica by się przydała. Ostatnio aktualizowałam to co przyszło na maila, ale to dosłownie 3 ogłoszenia na mniej znanych portalach. Kiko jest super pieskiem, pod każdym względem. Ja nie widzę u niej żadnych wad. Jedynie bardzo pilnuje swojej miski i jeśli jest karmiona w tym samym pomieszczeniu co inne zwierzę, to stara się zjeść z drugiej miski. Swoją zostawia, a rzuca się do miski innego zwierza. Mieszka teraz w domu, nic nie niszczy. Nic!!! [img]https://lh3.googleusercontent.com/-WcCft-RFBpM/T8HUoQmEZ-I/AAAAAAAABtk/7zxW7G14ffE/s640/IMG_1294.JPG[/img] [img]https://lh6.googleusercontent.com/-pcworZoHYUw/T8Us1NyUawI/AAAAAAAAB3s/F0C37lfMCK8/s640/IMG_1489.JPG[/img] Kiko na ławce, ma taki pomysł na spędzanie czasu w ogrodzie jak ja siedzę na ławce to i ona. [img]https://lh3.googleusercontent.com/-iujZxbWGZgc/T8sdEIdDjcI/AAAAAAAACBw/1V29F8aO13g/s640/IMG_1530.JPG[/img] Quote
jola_li Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Szczęśliwy Tobi :). Oby ktoś jak najszybciej dostrzegł śliczną Kiko, żeby i jej się poszczęściło w tej ostatniej przeprowadzce. A czy wiadomo coś o tej suczce, która została u chauwy? Quote
gallegro Posted June 3, 2012 Author Posted June 3, 2012 [quote name='mestudio'](...)Czy Kiko ma aktualne ogłoszenia - szczególnie wyróżniona tablica by się przydała. Ostatnio aktualizowałam to co przyszło na maila, ale to dosłownie 3 ogłoszenia na mniej znanych portalach.(...)[/QUOTE] Poproszę Anię to zrobi wyróżnione na Tablicy i Gumtree (chyba, że ma). Ostatnio robiła dla naszego Kleksa, to ma już wprawę. Nie mamy już sumienia wciąż obarczać tym Ziutki ;-). Quote
_ogonek_ Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 ufff, mestudio - kamień z serca :oops:, dzięki i jeszcze raz wielkie przepraszam. Co do Kiko - ma ogłoszenia? EDIT: O i post gallegro się ujawnił. Gdyby coś mogę jej zrobić na ok. 20 portalach Quote
gallegro Posted June 3, 2012 Author Posted June 3, 2012 [quote name='_ogonek_'](...)Gdyby coś mogę jej zrobić na ok. 20 portalach[/QUOTE] Jeśli możesz to zrób, a my Ci zwrócimy kasę za wyróżnienie na Tablicy i Gumtree. Quote
Ziutka Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Kikusia ma cały czas wyróżnioną tablicę ;) Gumtree nie mogę wyróżnić bo trzeba płacić kartą kredytowa, nie można robić przelewu. Quote
Recommended Posts