Jump to content
Dogomania

Swinka-makabra,czyli Klub Pomocy Świnkoosobom.SZUKAMY DT dla swinek,w calej Polsce!

Recommended Posts

Posted

Kurczę, już zrobiłam przelewem, niestety. Nic to, czekam w nadziei.
Mam dla świń kołowrotek, nowiutki, srebrny i naprawdę duży. Świński.
Prezent na Dzień Dziecka, bo może będą miały zabawę. Chyba, że już próbowałaś i nie chciały? Mogę wpaść poniedziałek/wtorek -będziesz w pracy?

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kochana - one (świnki) nie biegają w kołowrotku! mają za krótkie nóżki! budowa anatomczna świnek nie pozwala na takie zabawy :(
no chyba ze specjalnie dla świń ale ja nie widziałam takowego, może jednak istnieje ?:) w poniedziałek i wtorek jestem w pracy!

Posted

Nie, to taki największy kołowrotek z możliwych. Myślałam, ze tylko szczurciom ogony nie pozwalają na takie zabawy, nie douczona jestem (właśnie w spadku po moich ogonkach był). Trudno, wymyślę coś innego ;)

Posted

On już jest zmodyfikowany, nie ma boków z kółkiem wyciętym, jak chomikowy, tylko wolne wejścia. Dla koszy idealne. To szukam, komu sprezentować, kosztuje 20-30 zł, zależy w którym zoologu www, a ja i tak mam na zbyciu. Szkoda, żeby zardzewiał w piwnicy. Może Apsie dam, ma tyle tych czworonogów i czworonóżków ;)

Posted

o kurczę? naprawdę? a gdzie jadą? może mu coś zawieźć na wakacje? jakbyś wpadła w poniedziałek to znajde coś dla niego i dam Ci - to dasz Pani Beacie we wtorek. czy lepiej nie?

Posted

Ja jestem w ciezkim szoku,jak sie towarzystwo zaswiniło! :-o
ja tez mam druga swinke, "na wakacje".Obie sa rozwydrzone i najpiekniej sie dra na widok mojej suki-wiedza,ze powrot Sagi ze spaceru,to porcja swiezutenkich traw dla nich.

Posted

kurcze - znacie jeszcze jakis dobry sklep internetowy dla gryzoni klatkę chcę. w koziołku za chiny juz nie kupie a teraz pani Magda od Haliny zaczęła przebąkiwać ,że kupiłaby więks,za a w stacjonarnych sklepach to nie ma podobno. 80-tkę chyba by chciała.

Posted

Polecam Krakvet.Kupowałam u nich klatkę, zdecydowanie taniej niz w zoologu.Z umowy wywiązali się jak należy..Pucka a hamaczek świtny.zamówie jednak w tym koziołku

Posted

Ja kupowałam klatkę na allegro i jestem bardzo zadowolona. Mogę Ci podać, od kogo, bo to jakiś hurt zoo. Klatkę dostałam super szybko, pięknie zapakowaną, taką, jak trzeba i za mniejsze pieniądze niż w sklepie, nawet z kosztami przesyłki.

Posted

Evelin - to poproś anie z bytomia - ona blisko koziołka mieszka - proponowała pomoc - niech ci kupi i wysle i oddasz jej pieniadze przelewem. napewno bedzie szybciej.
A z hamaczkiem jest tak jak myslałam - tzn. Inka ma go gdzieś, a Helenka po pierwszym zdziwieniu - sama do niego wchodzi i siedzi tam sobie.
Na noc im zabieram i jak bedę wychodzi z domu - to chyba tez - bo jakby nóżka sie omskła albo coś? Strachajło ze mnie :)

Posted

zasadzkas - ja płaciłam 16,00 ale mój jest wiekszy. ten Twój ma 18 x 18, to raczej dla myszki albo chomika niz dla swinki. Czy naszykować jakąś fajną paczuszkę dla Bolka, pytam po raz drugi?

Posted

Pucka - ja się deklarowałem na 3 kg. Ino kasę będę miał w czwartek, to dopiero wtedy odbiorę.
Ciotki - jest Dzień Świnki Morskiej! Światowy! 19 lutego niestety...

Posted

Naprawdę? :) Światowy Dzień Świnki Morskiej?
A moja wetka wpisała Helence dzień urodzin 14 lutego;)
Słuchajcie - Helka jest zafascynowana hamakiem. Śpi tam cały czas. I patrzy na Inkę z góry, zhamaka:)
Kupcie swoim świnkom!!! Ale myślę ze to dla młodszych swinek bedzie cos fajnego, bo np gruba Inka to śpi w domku i hamak jej wogóle nie interesuje.
Elurin - to wezmę karmę w poniedziałek do pracy

Posted

Pucko, myślałam, że masz ten mały, sorry.
Ja kupowałam szczurom w animalii, taki 30x30, bardzo tanio, bo 19.50 a w sklepach był w cenie ok. 30 zł (szokujące normalnie, ten sam).
A z paczką dla Bolka musisz sama zdecydować. Ja do Ciebie wpadnę na pewno i możemy razem skoczyć do p.Bolkowej na spacerek. Ja mu dałam metalową miseczkę na Dzień Dziecka (a jednak Dzień Świnki Morskiej jest, Elurin :thumbs:).