Jump to content
Dogomania

Swinka-makabra,czyli Klub Pomocy Świnkoosobom.SZUKAMY DT dla swinek,w calej Polsce!

Recommended Posts

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Miała dawno temu świnke i też tak wiedziałam, ale opiekunka Mela powiedziała, że nigdy wody nie dostawał. NIGDY.
Czy to ma byc miseczka z wodą czy nauczy sie z poidełka smoczkowego.

Posted

[quote name='supergoga']Miała dawno temu świnke i też tak wiedziałam, ale opiekunka Mela powiedziała, że nigdy wody nie dostawał. NIGDY.[/quote]
:-o :-o :-o Biedny świń...:shake:

Posted

Dostał więc to poidełko kulkowe, miałam od szczurów moich zapasowe. No i żre za trzech.
Moje szczury obrażone na tego fitrzaka bezogoniastego. I myśla sobie - co za ohyda.
Lagunka wsadziła nos do klatki i obwąchała nowego lokatora - troche się zaniepokoil, ale nie bardzo. A Lagunia - zdziwiona, co to.
Szcury i inne nasze stwory już zna.
Jutro zrobie i wstawię zdjęcia - i zupełnie serio będziemy prosic o pomoc w szukaniu domu. Mam nadzieję, że nie przyzwyczai się za bardzo do nas - tak specjalnie nie będę sie o to starała.
Ale fajny chłopak jest - bardzo ładny.

Posted

a moja jedna z prosiek p[obiegła za Tęczowy Moooostttt !!!!!!!!!!!!!!!!

Luuunkaaaaaaaaaaaaa !!! :placz::placz::placz::placz:
[IMG]http://img236.imageshack.us/img236/1985/luna11dd0.jpg[/IMG]

Posted

O jak fajowa! Co mi się wydaje, że z charakteru Jadzię chyba przypominała, co? Wnioskuję tak po łypnieciu okiem widocznym na zdjęciu, ale może sie mylę...Niedawno umarła? A co się stało?

Posted

Przykro mi, Aga K...:-( Lunka jak widzę była piękną świnką. I, sądząc ze zdjęcia, bardzo inteligentną. Ma taki mądry wyraz oczu.
Zwierzaki żyją zdecydowanie za krótko. Co najmniej kilka razy za krótko.

Posted

[quote name='Elurin']Przykro mi, Aga K...:-( Lunka jak widzę była piękną świnką. I, sądząc ze zdjęcia, bardzo inteligentną. Ma taki mądry wyraz oczu.
Zwierzaki żyją zdecydowanie za krótko. Co najmniej kilka razy za krótko.[/quote]

Tak, była bardzo inteligentna, mądra pomimo swojego baardzo młodego wieku :placz::placz::placz::placz: będzie nam jej bardzo brakowało z moją drugą prośką :placz::placz:

Posted

[quote name='pucka69']O jak fajowa! Co mi się wydaje, że z charakteru Jadzię chyba przypominała, co? Wnioskuję tak po łypnieciu okiem widocznym na zdjęciu, ale może sie mylę...Niedawno umarła? A co się stało?[/quote]

proszę... wejdźcie na naszą galerię, tam kilka stron do tyłu jest wszystko o tym, co sie zdarzyło niedzielnego ranka, kiedy Luna odchodziła. Nie każcie mi tego poraz kolejny pisać... i płakać

Posted

Aga K bardzo mi przykro z powodu Luny

a tak wogóle to oczopląsu można tu u was dostać, świnki, koszatniczki, jakieś nieuczciwe "koziołki", szczury,...:crazyeye: ,

trafiłam tou za podpisem Pucki i prubuje sie w tym wszystkijm połapać, ale to za duuuzo informacji jak na tą porę

jak można wody nie dawać!!!!!ja rozumiem, że jak świniak dużo je zeczy co mają w sobie wode,to nie chce pic, ale dostep do wody to chyba powinien miec zawsze??czy ja jakas głupia jestem?

miałam świniaki, w dziecięcych czasach i poprostu uwielbiam je:loveu:
a Mel jest piękny, i jeśli mnie oczy nie mylą, to to jest rozetkowy aguti ?? nie wiedziałam że mogą takie być??

a tak wogóle to piękne swiniaki macie( przegladając teraz troche fotek napotkałam)

Posted

czesc agamiko!
Uwaga! Pozwólcie, że przedstawię - oto Agamika, która przygarnęła królika Bolesława ze schronu w Szczecinie! Pojechala po niego specjalnie pociągiem z Krakowa az do Wrocławia!!! Wielkie brawa dla niej !!!!
:laola: :laola:

Posted

Lepiej bez braw:oops: , bo w samozachwyt wpadne:diabloti: ... a to raczej nie wskazane, ale bardzo mi miło na takie przywitanie.:loveu: , a poza tym to trzeba też wspomnieć ze Rockgirl Magdzik zawiozła Bolka ze Szczecina do tego Wrocławia:loveu:
ps. Bolek ma ostatnio spokojniejsze dni, ( tzn nie ugryzł mnie ostatnio), i nie jestem pewna bo go nie ważyłam, ale wydaje mi się że ma mniej wyczuwalny kręgosłup:razz:

Posted

Ja też daję przegotowaną - ale tylko dlatego, że mieszkam w dzielnicy gdzie jest dobra woda. Jak mieszkałam w dzielnicy z okropną wodą kupowałam źródlaną.
Jakoś mało tych oklasków - pewnie śpią:) Magdzik juz u nas była, z Bobkiem. A my sobie tu piszemy o różnych rzeczach m.in o gryzoniach w potrzebie. a "Koziołek" to sklep zoologiczny w necie, w którym zrobilam zamówienie dla moich słoników. Głupi koziolek szmal mial juz 29 maja i ... i cisza. Przesylka - kurierem ... uhahahaha

Posted

ehh,..... mam nadzieję :placz::placz::placz::placz::placz:
taka była wycięczona umieraniem :placz::placz::placz:

Toffka
[IMG]http://img234.imageshack.us/img234/5347/toffi6dr0.jpg[/IMG]

[IMG]http://img505.imageshack.us/img505/7210/toffi5ka7.jpg[/IMG]

buziaczka mysiowi ;)/:(
[IMG]http://img386.imageshack.us/img386/8381/prosie4mj7.jpg[/IMG]

Toffi mnie właśnie olała w dosłownym tego słowa znaczeniu, eeeehh i musiała iść do klatki ;/

Posted

[quote name='pucka69']Jakoś mało tych oklasków - pewnie śpią:) [/quote]
:klacz: :klacz: :klacz: :klacz::klacz::klacz:
a masz tu dużo oklasków Pani Pucko.:evil_lol:
Ja daję świniom kranówę ale zakupiłam dziś specjalistyczną szczotkę do czyszczenia butelek bo DonKichotowi butelka zzieleniała.