Jump to content
Dogomania

Swinka-makabra,czyli Klub Pomocy Świnkoosobom.SZUKAMY DT dla swinek,w calej Polsce!

Recommended Posts

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ronja']jak jestem w pokoju, lata po klatce, jak się zbliżam, to ucieka do domku. jkbym ja jej coś zrobiła. wcześniej nie uciekała,nawet ogórka z ręki brała, teraz nie:([/quote]

pewnie to po tej historii z psem. bedzie dobrze :)

Posted

pucko, a może chciałabyś wybrać się do nas na wizytę poadopcyjną?obejrzałabyś Kłodzię fachowym okiem i pokazalabyś mi jak wlewać kropelki do pysia

Posted

Ja też, ja też chcę :roll:
Mam książeczki do odebrania i znam obie Was a zwierzaczków Marty jeszcze na żywo nie widziałam. I pracuję do 18 pn-sr, mogę po Puckę pojechać i potem razem do Ronji. Proszę mnie wziąć "na sępa" :roll:

Posted

[quote name='zasadzkas']Ja też, ja też chcę :roll:
Mam książeczki do odebrania i znam obie Was a zwierzaczków Marty jeszcze na żywo nie widziałam. I pracuję do 18 pn-sr, mogę po Puckę pojechać i potem razem do Ronji. Proszę mnie wziąć "na sępa" :roll:[/quote]
super, to co, sroda???na pw podam zasadzkas adres

Posted

Szlag by to... Nie wiem, czy Waldi może wziąć osobę na tymczas. Kto z W-wy ma pojęcie o królikach? Jeśli to świnek, mogę go parę dni przetrzymać...Jak dacie znać, kto może wziąć zajęczaka, skontaktuję się z gościem.

Posted

[quote name='pucka69']hm.... cóż za wyczerpujący opis na tej aukcji z królikiem ....[/quote]
Jak cholera...taboret jakiś. Sądząc z tego, zwierzaczki mogą być zaniedbane, może nawet chore. Uważam, że trzeba je jak najszybciej wyciągnąć. Kto może wziąć królisia???
Może do SPK się zwrócić?

Posted

[quote name='pucka69']ja mam w robocie te po tradycjuszu, tylko wiesz jaka ona jest - cala plastikowa ...[/quote]
Przez parę dni sie przemęczy. Tylko - kto mógłby go wziąć???

Posted

Moge tylko trzymac kciuki za powodzenie akcji...allegro jest dobijające...
Pucka a mogłabys wkeić zdjęcie Zyty-Mietki to z avatarka w normalnym rozmiarze...
Im więcej się przygladam tym bardziej cenie twój kunszt fotografa.... i szczęście też...
Moja świniarnia cieszyła sie ostatnio (bo im tłumaczyłam,że jak nie będa się cieszyc to nie dostana trawy,,,) z wyników wyborów....I mam pytanie odnośnie trawy..Nadal rwę trawę, po nagrzaniu do tempertury pokojowej dostaja...Tylko-jak myślicie do kiedy mozna zbierac trawę? Dopóki zielona?