Jump to content
Dogomania

Swinka-makabra,czyli Klub Pomocy Świnkoosobom.SZUKAMY DT dla swinek,w calej Polsce!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Karena']Czyli ten szczękościsk był zanim odbyła się operacja?[/quote]
Tak, troszkę zelżał po zastrzykach, ale nie za wiele... Wet zezwolił na operację, więc się odbyła.

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='pucka69']napisalam do dr Mileny - zobaczymy co powie.
Zyta dostała na zapalenie pęcherza antybiotyk ( baytril), dzis dostała 1 dawkę.
Ps. lakcid daję 2 x dziennie po pół[/quote]
Dzięki bardzo Pucka :loveu:

Posted

[quote name='invictus hilaritas']samiczka dlugowlosa do oddania , z Warszawy..

[URL]http://www.gryzonie.info/viewtopic.php?f=51&t=23100[/URL][/quote]

napisalam na GG.. zobaczymy co mi odp :cool3:

Posted

napislam do tej osoby i odp :cool3:

[quote]hey ma 2 latka jest zdrowa musze ja oddać z przyczyn niezaleznych odemnie bo sa 2 . jest długowłosa ... a zdjecie prosze bardzo tylko zgrobie i mogę Ci wysłac. Swinke oddaje z klatka
[/quote]a tu zdjecia swinki:
[IMG]http://img74.imageshack.us/img74/296/p9280269gp5.jpg[/IMG]

Posted

Visenna, bardzo mi przykro...:placz: Żal każdego maluszka...
Korenia - trzymam kciuki.
Dziewczyny, można by tego prosiaka nadać komuś z W-wy, kto chciał samiczkę. Muszę wyjść, więc mogę napisać dopiero jutro, chyba, że któraś z Was się podejmie kontaktu z chętnym na dziewczynkę...

Posted

A ja mam takie głupie pytanie:
Czy dawaliscie świnkom moze kiedykolwiek czosnek?? Bo mi dłonie teraz pachna tymże własnie i przed chwilą sprzątałam klatke Zadków, Filipinka srasznie dossaa mi sie do dłoni :crazyeye:, wręcz łąpką trzymałą mojego palca ,żebnym jej nie zabierała :crazyeye:. Mozna im dać czosnek, czy nie ?

Visenna przykro mi :-(

Posted

nigdy nie dawałam. a co jest napisane w tym linku na cavii?
edit - napisano:
UNIKAĆ - POŻYWIENIE NIEBEZPIECZNE

- czosnek i ostra cebula (choć prawdopodobnie nie zatrują świnek)

Posted

U Adama wszystko okey :) pomijając szczękę... Wet zdiagnzował, że to "ruchoma szczęka" czyli chyba na boki się rusza, ale nie może mocno otworzyć... z raną pooperacyjną wszystko w porządku, czuje się dobrze :)

Invi - co z odbiorem hamaczków ?

Posted

A my biedni poznaniacy nadal czekamy aż wreszcie upragniona przesyłka hamaczkowa do nas dotrze......buuuu....dlaczego jej jeszcze nie ma.....:placz:

A tak zmieniając nieco temat to to jest ów Pucek, który prawdopodobnie przybędzie do nas w niedzielę....owa ogłoszeniowa poznańska świnka
[IMG]http://images25.fotosik.pl/90/f392f8a4198feceamed.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='pucka69'] A czy hm ... imię zostanie? jest urocze ...[/quote]
Urocze powiadasz??? :evil_lol:

(w tak z innej beczki: jak tylko znajde materiały to Pucka moze żabe bedziesz mieć :p )

Posted

[quote name='pucka69']aleeee piękna osoba ....weźmiecie go na zawsze do tej olbrzymiej klatki - mam nadzieję? A czy hm ... imię zostanie? jest urocze ...[/quote]

No tak właśnie myślę....:cool3:Tak wstępnie to Kulka myślała o towarzystwie dla Zawiszki....ale chyba będę zaborcza..i zamieszka u nas:evil_lol:
No i właśnie.....to imię ...;)
A to Pucek na zdjęciu otrzymanym od właścicielki, w wieku 4 m-cy...:p
[IMG]http://images13.fotosik.pl/115/92251cafa0afe920.jpg[/IMG]

Pzdr

Posted

[quote name='pucka69']A Kulki świniak ma być samotny? Kulka - rozglądaj sie po ogłoszeniach....
agamiko - jakie materiały? jaka żaba?[/quote]

Kulka coś sie zdecydować nie może.Chciałaby ale się boi, że sie nie zgodzą chłopaki.Ponoć Zawisza nawet na nią turkocze....

Posted

sliczna swineczka :)

korenia mnie chyba nie bedzie mam angine- dam ci znac na gg , moja znajoma jedzie na wystawe, jak tylko wroci z koncertu to do niej zadzwonie i skontaktuje sie z toba by wszystko dogadac.. moze byc ? ja mam goraczke i fatalnie sie czuje..

Posted

Ja mam 3 ale dwie z nich sa jak dwa grube balerony. To razem jakby 5 swinek bylo...

dzisiaj na zmianie opatrunku sie dowiedzialam ze mje szwy zostaly fatalnie zalozone i ze chirurg obcial kawal zdrowej tkanki i ze teraz nie ma mowy o plastyce bede miala kikuta. ciezko mi sie pogodzic z tym wiem ze ludzie traca nogi dlonie ale ciezko mi i tak...

Posted

nerisku - no słów nie mam ...
bona - jakie fajne te Twoje osoby. Przedstaw je. Ale ja tam 3 widzę chyba nie cztery?
A jakie to rasy? Ja widzę takie:
1. mufka
2. sweter
3. szczotka od kurzu :)

Posted

ja jeszcze widze klebuszek sprutej wloczki z umieszczonymi symetrycznie paciorkami i powinnam miec zakaz ogladania tego bo przeciez idea byla taka ze dlugowlosa świnke mam miec a reszta na dt i co? Dwa balerony i kapo biegaja...