Korenia Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 [quote name='Karena']Czyli ten szczękościsk był zanim odbyła się operacja?[/quote] Tak, troszkę zelżał po zastrzykach, ale nie za wiele... Wet zezwolił na operację, więc się odbyła. Quote
Korenia Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 [quote name='Karena']A robili prześwietlenie szczęki?[/quote] Nie, nie było robione. Quote
pucka69 Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 napisalam do dr Mileny - zobaczymy co powie. Zyta dostała na zapalenie pęcherza antybiotyk ( baytril), dzis dostała 1 dawkę. Ps. lakcid daję 2 x dziennie po pół Quote
Korenia Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 [quote name='pucka69']napisalam do dr Mileny - zobaczymy co powie. Zyta dostała na zapalenie pęcherza antybiotyk ( baytril), dzis dostała 1 dawkę. Ps. lakcid daję 2 x dziennie po pół[/quote] Dzięki bardzo Pucka :loveu: Quote
Ayia Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 [quote name='invictus hilaritas']samiczka dlugowlosa do oddania , z Warszawy.. [URL]http://www.gryzonie.info/viewtopic.php?f=51&t=23100[/URL][/quote] napisalam na GG.. zobaczymy co mi odp :cool3: Quote
Ayia Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 napislam do tej osoby i odp :cool3: [quote]hey ma 2 latka jest zdrowa musze ja oddać z przyczyn niezaleznych odemnie bo sa 2 . jest długowłosa ... a zdjecie prosze bardzo tylko zgrobie i mogę Ci wysłac. Swinke oddaje z klatka [/quote]a tu zdjecia swinki: [IMG]http://img74.imageshack.us/img74/296/p9280269gp5.jpg[/IMG] Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 to może niech odda dwie? Może nie wie że świnki nie powinny być same? Ładna osoba.. Quote
Elurin Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Visenna, bardzo mi przykro...:placz: Żal każdego maluszka... Korenia - trzymam kciuki. Dziewczyny, można by tego prosiaka nadać komuś z W-wy, kto chciał samiczkę. Muszę wyjść, więc mogę napisać dopiero jutro, chyba, że któraś z Was się podejmie kontaktu z chętnym na dziewczynkę... Quote
agamika Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 A ja mam takie głupie pytanie: Czy dawaliscie świnkom moze kiedykolwiek czosnek?? Bo mi dłonie teraz pachna tymże własnie i przed chwilą sprzątałam klatke Zadków, Filipinka srasznie dossaa mi sie do dłoni :crazyeye:, wręcz łąpką trzymałą mojego palca ,żebnym jej nie zabierała :crazyeye:. Mozna im dać czosnek, czy nie ? Visenna przykro mi :-( Quote
pucka69 Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 nigdy nie dawałam. a co jest napisane w tym linku na cavii? edit - napisano: UNIKAĆ - POŻYWIENIE NIEBEZPIECZNE - czosnek i ostra cebula (choć prawdopodobnie nie zatrują świnek) Quote
agamika Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 no cóz , szkoda, strasznie mi te palce wylizywała bedzie musiała sie obejśc bez Quote
Korenia Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 U Adama wszystko okey :) pomijając szczękę... Wet zdiagnzował, że to "ruchoma szczęka" czyli chyba na boki się rusza, ale nie może mocno otworzyć... z raną pooperacyjną wszystko w porządku, czuje się dobrze :) Invi - co z odbiorem hamaczków ? Quote
Bajon Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 A my biedni poznaniacy nadal czekamy aż wreszcie upragniona przesyłka hamaczkowa do nas dotrze......buuuu....dlaczego jej jeszcze nie ma.....:placz: A tak zmieniając nieco temat to to jest ów Pucek, który prawdopodobnie przybędzie do nas w niedzielę....owa ogłoszeniowa poznańska świnka [IMG]http://images25.fotosik.pl/90/f392f8a4198feceamed.jpg[/IMG] Quote
pucka69 Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 aleeee piękna osoba ....weźmiecie go na zawsze do tej olbrzymiej klatki - mam nadzieję? A czy hm ... imię zostanie? jest urocze ... Quote
agamika Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 [quote name='pucka69'] A czy hm ... imię zostanie? jest urocze ...[/quote] Urocze powiadasz??? :evil_lol: (w tak z innej beczki: jak tylko znajde materiały to Pucka moze żabe bedziesz mieć :p ) Quote
Bajon Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 [quote name='pucka69']aleeee piękna osoba ....weźmiecie go na zawsze do tej olbrzymiej klatki - mam nadzieję? A czy hm ... imię zostanie? jest urocze ...[/quote] No tak właśnie myślę....:cool3:Tak wstępnie to Kulka myślała o towarzystwie dla Zawiszki....ale chyba będę zaborcza..i zamieszka u nas:evil_lol: No i właśnie.....to imię ...;) A to Pucek na zdjęciu otrzymanym od właścicielki, w wieku 4 m-cy...:p [IMG]http://images13.fotosik.pl/115/92251cafa0afe920.jpg[/IMG] Pzdr Quote
pucka69 Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 A Kulki świniak ma być samotny? Kulka - rozglądaj sie po ogłoszeniach.... agamiko - jakie materiały? jaka żaba? Quote
Bajon Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 [quote name='pucka69']A Kulki świniak ma być samotny? Kulka - rozglądaj sie po ogłoszeniach.... agamiko - jakie materiały? jaka żaba?[/quote] Kulka coś sie zdecydować nie może.Chciałaby ale się boi, że sie nie zgodzą chłopaki.Ponoć Zawisza nawet na nią turkocze.... Quote
invictus hilaritas Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 sliczna swineczka :) korenia mnie chyba nie bedzie mam angine- dam ci znac na gg , moja znajoma jedzie na wystawe, jak tylko wroci z koncertu to do niej zadzwonie i skontaktuje sie z toba by wszystko dogadac.. moze byc ? ja mam goraczke i fatalnie sie czuje.. Quote
pucka69 Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 kulka proszona jest do raportu!!! Jesteśmy wszyscy ( tak???) przeciwko trzymaniu świnek pojedynczo !!! Quote
bona_46 Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 popieram:mad: a najfajniej miec cztery:loveu: [URL="http://www.mFoto.pl/"][IMG]http://www.mFoto.pl/uploads/1586/s4030969_3daaa.jpg[/IMG][/URL] Quote
Neris Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Ja mam 3 ale dwie z nich sa jak dwa grube balerony. To razem jakby 5 swinek bylo... dzisiaj na zmianie opatrunku sie dowiedzialam ze mje szwy zostaly fatalnie zalozone i ze chirurg obcial kawal zdrowej tkanki i ze teraz nie ma mowy o plastyce bede miala kikuta. ciezko mi sie pogodzic z tym wiem ze ludzie traca nogi dlonie ale ciezko mi i tak... Quote
pucka69 Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 nerisku - no słów nie mam ... bona - jakie fajne te Twoje osoby. Przedstaw je. Ale ja tam 3 widzę chyba nie cztery? A jakie to rasy? Ja widzę takie: 1. mufka 2. sweter 3. szczotka od kurzu :) Quote
Neris Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 ja jeszcze widze klebuszek sprutej wloczki z umieszczonymi symetrycznie paciorkami i powinnam miec zakaz ogladania tego bo przeciez idea byla taka ze dlugowlosa świnke mam miec a reszta na dt i co? Dwa balerony i kapo biegaja... Quote
Recommended Posts