invictus hilaritas Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 pokaz pokaz :) jakie kolory ?? Quote
Korenia Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='invictus hilaritas']pokaz pokaz :) jakie kolory ??[/quote] Nie chce mi sie fot robić :P Jest taki jak ma pucka, biało-brązowy i zielono-krowiasty :) Quote
pucka69 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 wszystkie osoby chcą leżeć w koreniowym hamaku. Czasem w dwie lub w trzy osoby tam się przepychają! Zyta wskakuje na niego z rozbiegu:) Quote
invictus hilaritas Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 korenia a czy potrafisz uszyc norke? Quote
bona_46 Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 ja jestem z Bielan mogłabym pojechac po akwarium ale dopiero wieczorem ok 20 najwczesniej tylko nie wiem czy mi sie zmiesci do samochodu (seicento) i co mam z nim zrobic? zabrac do siebie? i ktos musiaby sie tam ze mna umowic Quote
Elurin Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Pucka - to przynajmniej klatkę Ci przywiozę. Pewnie bedę przed 19-tą. Evelin - za książkę rozliczaj się z Pucką. Prosiątka niezłe numery wykręcają...:lol: A, moi chłopcy nie chcą wchodzić na hamak. Bercik miał tam liść bazylii, to się tylko wspiął na tylne łapki i zeżarł...Wkładałem ich - uciekają. Tylko Boluś leży chwilkę po włożeniu. Quote
pucka69 Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 dzięki Elurin - super zta klatką ze przywieziesz. To wepchnę Ci spowrotem klatkę Kapuszek do oddania. Co do hamaka - to poczekaj z tydzień - młodziaki polubią hamak napewno :) Quote
Korenia Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [quote name='pucka69']wszystkie osoby chcą leżeć w koreniowym hamaku. Czasem w dwie lub w trzy osoby tam się przepychają! Zyta wskakuje na niego z rozbiegu:)[/quote] Super, że dziewuchy polubiły hamaczek :D Quote
Korenia Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [quote name='invictus hilaritas']korenia a czy potrafisz uszyc norke?[/quote] Mogę spróbawać :) Quote
Bajon Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [quote name='Korenia']Dzisiaj uszyłam 3 hamaczki :) z tym, że jeden już jest zaklepany dla Invi :) Koszt hamaka to 10 zł(można więcej :cool3:) + przesyłka :)[/quote] Czy ja mogłabym dwa hamaczki zamówić?dla moich świnek lokal robię:) Swiniaków jeszcze nie ma, ale jak wejdą to będą luksusy:loveu: Napisz mi na priva jak z płatnością:) Pzdr Quote
Elurin Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Dziewczyny z W-wy i nie tylko! Wiecie, że w weekend w PKiN jest przy okazji targów ZooMarket wystawa rasowych prosiaczków? Ja się wybieram...:lol: Może by tak się spotkać i pójść razem? Quote
agamika Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 A ja mam problem, nie dość, ze ciagle nie jestem pewna, to czeka nas wizyta u weta. Robiłam teraz drugie podejście do podwozia, i zauważyłam ze Filip ma dość pokażną łysine! ma to z 3 cm kw pow, tylko pod rozetą schowane. To jest gładziutka skóra, bez zadrapań czy czego innego:shake: . Dzis nie dam rady nigdzie wyjść, ale jutro postaram sie pujść. Wogóle Gucio to straszny panikaż, na rękach kwili cały czas jak dziecko:shake: , Filip jest spokojny, ale skubnie czasem delikatnie po palcu. Nie zcierpią przewracania brzuchem do góry. Moze zdjecie uda mi sie zrobić, to mi pomozecie:oops: Quote
baffi2 Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [SIZE=4]jeśli chodzi o hamaczek własnej roboty to ja też mogę uszyć:cool3: zainteresowanych proszę o kontakt:cool3:[/SIZE] Quote
agamika Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 a ja mam jeszcze jedno pytanie, bo juz zgłupiałam, Tej dwójce wyraźnie czuć kręgosłupy, ale brzusie i zadki mają całkiem całkiem grubaśne:shake: , to tak ma być? Quote
bona_46 Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [quote name='Elurin']Dziewczyny z W-wy i nie tylko! Wiecie, że w weekend w PKiN jest przy okazji targów ZooMarket wystawa rasowych prosiaczków? Ja się wybieram...:lol: Może by tak się spotkać i pójść razem?[/quote] ja się wybieram:multi: od dawna czekałam na tę wystawę Quote
baffi2 Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [SIZE=3]JA TEż SIę WYBIERAM:cool3: chętnie bym się z kimś spotkała....[/SIZE] Quote
bona_46 Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [B]baffi[/B] co z tym akwarium? pisałam rano, że mogłabym po nie wieczorem pojechać ale musze to wiedzieć do 16.00 chyba, że to nieaktualne Quote
Elurin Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Wystawa jest 8-go, zaczyna się o 10-tej. Dokładnych informacji nie mam. Może być tak, że to będzie tylko pokaz... Ale przynajmniej będzie na co popatrzeć:lol: . Na [URL="http://www.ccp.aplus.pl/"]tej stronie [/URL]są informacje. Pucka, idziesz? Aniuś? Reszta??? Agamika - hm, a co mówi wet? I gdzie czujesz ten kregosłup? Jak tuż za kłębem, to chyba ok - jeśli nie za bardzo. Quote
basia Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [QUOTE] Dziewczyny z W-wy i nie tylko! Wiecie, że w weekend w PKiN jest przy okazji targów ZooMarket wystawa rasowych prosiaczków? Ja się wybieram...:lol: Może by tak się spotkać i pójść razem? [/QUOTE] PORÓBCIE SETKI ZDJĘĆ, BŁAGAM!!!!!!!!!!! Nie zapomnijcie aparatów, baterii, kart czy co tam potrzebne i zróbcie tyle zdjęć ile się uda, please..... Quote
agamika Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [quote name='Elurin'] Agamika - hm, a co mówi wet? I gdzie czujesz ten kregosłup? Jak tuż za kłębem, to chyba ok - jeśli nie za bardzo.[/quote] u weta jeszcze nie byłam, dzis to wszystko zauważyła, wczoraj dałam im spokój od oględzin. jutro postaram siępujsc, bo dziś jestem uziemiona w domu. Kręgosłup raczej w okolicy kłębu czuje, uff. No to tylko ta łysina zostaje . Quote
pucka69 Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 dawaj zdjęcie łysinki - moze to nic takiego. Elurin - idę. chyba ;) wrócilam z urzedu gm. ursynow. nienawidze. najpierw stalam zeby sie zameldowac - przedemna weszło 6 matek ,ojców z dziecmi i kobiet`w ciazy. potem - kolejka do dowodow - tu matek z dziecmi nie bylo - za to byly kobiety w ciazy i jakies inne osoby uprawnione do obsługi poza kolejnoscia - kolejne 6. Ja naprawde wszystko rozumiem - ale jezeli z takim dzieckiem przychodza dwie dorosle siostry i ich matka - to czy dwie z nich nie mogly siedziec z tym dzieckiem w domu a jedna zalatwiac co trzeba? I czy to jest w porzadlu ze na 5 czynnych okienek w 5 ( w tym samym czasie)sa obsługiwane osoby poza kolejnoscia? No wybaczcie ale myslalam ze tam wybuchne ... Quote
agamika Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Oj biedna Pucka:shake:, ale to w sumie normalne u nas :roll:, zaraz wrzuce fotki, i dziś wydaje mi sie ze to jednak dziewczyny:oops:, ja za nic nie dopowiadam:roll:. Tylko ostregam zdjęcia zrbił brat, a on do współpracy ciężki, moga byćnieostre(cos tam oglądał w TV, a ja smiałąm mu przerwać:evil_lol:) i ręce moje brudne po krojeniu buraka:roll: EDIT: Basiu masz juz moze zapełniną liste na n kolejne sianko? jak nie to moge ja sie wpisać , na dwie swinki i królika ? Quote
agamika Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 a tu fotka łysinki, wieczorem postaram sie lepsze wkleic [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images29.fotosik.pl/75/fc3943480e0684b4.jpg[/IMG][/URL] Quote
basia Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [QUOTE]Doszła paczka!!!! Jeszce nie otworzyłam bo niedawno wróciłam od weta [/QUOTE] I jak paczka? Wszystko w porządku?? :roll: [QUOTE]Basiu masz juz moze zapełniną liste na n kolejne sianko? jak nie to moge ja sie wpisać , na dwie swinki i królika ?[/QUOTE] Ponieważ od kilku dni pogoda jest raczej wilgotna, ziółka schną ciut gorzej niż jak były upały. Zbliżająca się jesień juz tez daje o sobie znać i zioła coraz słabiej rosną. Dlatego proszę o jeszcze kilka dni cierpliwości, bo chciałabym wysłać komlet ziół a nie tylko połowę. Myślę, że po weekendzie zaraz paczki pójdą. Poczekacie?? Quote
agamika Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 to ja tylko pytam czy na liste sie załapie ;) na sianko Quote
Recommended Posts