pucka69 Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 a jak tam Grzegorz się wpasował w Twój pięcioświń? Nadal je? Quote
Korenia Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 [quote name='pucka69']o, to super, bo juz miałam do ulv albo visennej dzwonić :)[/quote] Pucka bardzo dziękuje za wszystko :*:*:*:* Quote
pucka69 Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 a lody gdzie? Klatka się podoba? Zapomniałam napisac ze dziewczyna od klatki bardzo sympatyczna - opowiedzialam jej troche o naszym klubie .... Quote
Korenia Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 [quote name='pucka69']a lody gdzie? Klatka się podoba? Zapomniałam napisac ze dziewczyna od klatki bardzo sympatyczna - opowiedzialam jej troche o naszym klubie ....[/quote] Lody przyjdą pocztą :P Klatka się podoba, muszę ją zainstalować tylko :P Ta dziewczyna chyba ma szynszyla, nie ? Quote
pucka69 Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 tak. opowiadala ze zrobila mu wybieg w takim jakby zabudowanym balkonie :) przy okazji wiec pies ma tv z programem pt "co robi szynszyl" :)teraz szynszyl jest na wakacjach u jej Mamy :) Quote
Guest Elżbieta481 Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Czy to taki ,,standart,,jeśli chodzi o zachowanie świnek?Antonio dziś tak skakał po klatce,że się zlękłam..To normalne?Czy nie?Czy to wynika z tego,że on był w tym laboratorium?Czy on jest chory??????Martwię się.. Ela Quote
Czarne Słoneczko Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 [quote name='pucka69']a jak tam Grzegorz się wpasował w Twój pięcioświń? Nadal je?[/quote] Je. Ulka go gwałci. Ale chyba juz odrobine grubszy jest :D Quote
pucka69 Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 jak skakał? a dzieci - jak skacza to co to znaczy? bawiąsię, tak? Tak! Tak samo Antonio! [B][COLOR=darkred]Czy macie telefon do Hali!!!!????????? Może bylby dzis transport ....[/COLOR][/B] Quote
Korenia Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 [quote name='pucka69']jak skakał? a dzieci - jak skacza to co to znaczy? bawiąsię, tak? Tak! Tak samo Antonio! [B][COLOR=darkred]Czy macie telefon do Hali!!!!????????? Może bylby dzis transport ....[/COLOR][/B][/quote] Szukałam na mapie pomocy, ale nie ma... Jak nie ma was tam jeszcze wpiszcie się, bo to bardzo pomocne :) Quote
Zmysł Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Mój znajomy na chorego rottka. Potrzebuje pilnie lekarstwo o nazwie [B]"tarantula cubensin"[/B] - [B]zastrzyki.[/B] Podobne w Polsce obecnie o to trudno, są jedynie dostępne pastylki do ssania. Jest to lek homeopatyczny pomagający w chorobach nowotworowych. Czy ktoś może pomóc? Quote
pucka69 Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 no i hala się znalazła - swinie pojadą z różnych względów za 2 tygodnie ;) Quote
invictus hilaritas Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 moge popytac o nie w moich aptekach, moze beda.. Quote
basia Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Zmysł, mam znajomości w aptece to zapytam ale dopiero w poniedziałek. Quote
black sheep Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 W Krakowie czekają takie pięknoty:) Duże są:) i Bardzo się boją... Zwłaszcza ta z tyłu. Ta pierwsza daje się głaskać. Podobne kolory mają, to może rodzeństwo [IMG]http://images26.fotosik.pl/73/ef0885a3c054b7a9med.jpg[/IMG] [IMG]http://images25.fotosik.pl/73/81b87d8541136f91med.jpg[/IMG] [IMG]http://images28.fotosik.pl/73/db1d2ae657cfe337med.jpg[/IMG] [IMG]http://images24.fotosik.pl/73/4537065736f41f2emed.jpg[/IMG] Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 jakie piękne!!!:loveu: A gdzie one , Owco, są? U Ciebie? Quote
agamika Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 [quote name='black_sheep']Niestety w schronisku...[/quote] jak trzeba to DT u mnie aktualny... Quote
invictus hilaritas Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 no to jak agamika oferuje DT to moze je wyciagnac ? szkoda swinek w schornie.. moze by i te do poznania pojechaly ? Quote
agamika Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 ja teraz wychodze gdzies na dwie godziny. Ona są naprawde piękne do Poznania chyba bedzie komplet z labo? Anius moze 14 swinek wyciągnąc. Mysle ze te będą mogły u mnie poczekać , jak cos sie tu trafi... tamtym z labo ratuje sie zycie... t5ak mi sie wydaje Quote
Korenia Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Kaź zainstalowany w nowym domku :) Bardzo mu sie spodobało :) Był zdziwiony, że to takie dużeeee :evil_lol: Powiesiłam mu hamaczek i posadziłam go, bardzo się wystaraszył, zaczął się trząść :( A taki ładny uszyłam... Chce uszyć jeszcze kilka hamaczków - sprzedać na dogo i 'utarg' chcę przeznaczyć na operacje świniaka mojej cioci, koszt operacji około 100-120 zł + później antybiotyki itd. Więc jeżeli jeszcze ktoś kto ma ode mnie hamaczek nie wpłacił na gryzonie to podam moje konto :) Quote
pucka69 Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 o jakie ładne. jakie to świnki? Rasa znaczy? Jakaś trochę jakby rasowa ta młodzież. A płeć? A ile ważą? Agamiko - weź je, weź :) Na tymczas .... Quote
black sheep Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Nie wiem jaka płeć, bo ich nie brała na ręce, bo się bały. Wyglądają na rodzinke, bo identycznie umaszczone Napewno są dorosłe - wielkości mojej Dużej- czyli rok napewno mają Przesłodkie są:) Myślałam, żeby je zabrać, ale mają większą klatkę, niż u mnie Quote
agamika Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 To u mnie tez klataka mniejsza:oops:. To co robić? Quote
zasadzkas Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Myślę, że tymczas u Agamiki najrozsądniejszy, ale jakby co, jadę za 2 tygodnie do Krakowa i wracam, mogę świnie zabrać. Tym razem do Warszawy ;) Quote
Recommended Posts