Neris Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Właśnie, niby wiadomo że każdy proś ma dwa końce, ale w który całować nie do końca wiemy... ooo takie fajne są. Quote
agamika Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 [quote name='basia']Pewnie tak, ale jak wmówić pracownikowi poczty, że taaaka paczka to zwykły list ;)[/quote] z tego co mi pani w okienku mówiła kiedyś do 2 kg, chyba mozesz co chcesz jako list posłać. Ale to moze zalezy tez od pani w okienku i od jej widzimisie:shake: . Neris, całować to można pewnie w oba końca (świnka się pewnie nie sprzeciwi), tylko pytanie czy całowanie obu tak samo przyjemna bedzie:evil_lol: Quote
Ayia Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Hmmm... jakby Ci to powiedziec i napisac :oops: kupujesz koperte taka jak potrzebujesz (najlpesza ta bombelkowa) i poprostu pytasz ile wyniesie Cie listem i tyle :eviltong: i sie kloc z nia bo z jakiej racji masz placic tyle za paczke jesli to jest tak lekkie :mad: Quote
invictus hilaritas Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Ayia ale sianko, liscie itp beda strasznie pogniecione.. zreszta uwazam ze osoba ktora chce ziolka moze smialo pokryc koszta wysylki ;) bynajmniej ja mam taki zamiar ;) basia i tak robi nam duza przysluge :) Quote
pucka69 Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 moze pokryc koszty - ale po co poczta ma na tym zarabiać? lepiej te pare złotych oddac śwince w pobrzebie. mozna np z kartonu lub pudełka zrobić coś płaskiego - cos w stylu pudełka do pizzy - i tyle. Quote
invictus hilaritas Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 pucka ale jak to nie bedzie w kopercie to bedzie musialo byc wyslane jako paczka ;) bynajmniej tak u mnie jest .. Quote
Korenia Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Konkurencujne usługi pocztwe świadczy Inpost - ja np. jak wysyłałam list polecony do 500 g na poczcie płaciłam 4,30, a inpostem 3 zł. Oszczędność jest! Tylko jeszcze nie w każdym mieście działa. Dzisiaj robiłam hamaczki! Zrobiłam 3 + ten co już miałam ;) Jutro dorobie ostatni, ale nie wiem czy oddam, bo są śliczne :loveu: Wysyłać mam losowo czy będziecie wybierać? Quote
pucka69 Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 no chyba ze tak. u mnie tak nie jest. ja wszystko do 2 kg wysyłam jako list bo wychodzi taniej. bez względu na rozmiar. raz mi nie przyjeli, bo kształt był paczki - co nauczyło mnie "spłaszczac" listy Quote
invictus hilaritas Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 korenia wyslij losowo, bedzie najlatwiej i bez bijatyk sie to odbedzie :) Quote
pucka69 Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 w avatarku jest Zyta! mój hamaczek to ten co był, tak? A u mnie jest Czarne Słoneczko - przyjechała po swinki - dziewczyna na swinkowym oddala! Dwaj długowłosi chłopcy! Zdjęc nie będzie bo TZ pojechał, zabrał ładowarkę a baterie padły ;( Quote
invictus hilaritas Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 a to te co dziewuszka byla juz zarezerwowana tak ? Quote
Korenia Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 [quote name='invictus hilaritas']korenia wyslij losowo, bedzie najlatwiej i bez bijatyk sie to odbedzie :)[/quote] No właśnie nie wiem czy losowo - bo komuś podoba się zieleń, a komuś innemu niebieski. Wstawie fotki, na razie tylko tak, żeby pokazać, jutro jak doszyje piąty to odbędzie się wybór ;) [img]http://img487.imageshack.us/img487/6173/tnp8030006eu1.jpg[/img] [img]http://img487.imageshack.us/img487/2851/tnp8030004xg7.jpg[/img] [img]http://img174.imageshack.us/img174/4010/tnp8030007jy3.jpg[/img] Quote
pucka69 Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 i-h - tak jezeli moge wybierac to wybieram 1. jezeli nie moge - to wybieram ten dla mnie :) Quote
invictus hilaritas Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 no to jak juz dalas to ja poprosze ten w kratke ;) bialo- zielona :) Quote
Korenia Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 [quote name='pucka69']i-h - tak jezeli moge wybierac to wybieram 1. jezeli nie moge - to wybieram ten dla mnie :)[/quote] [quote name='invictus hilaritas']no to jak juz dalas to ja poprosze ten w kratke ;) bialo- zielona :)[/quote] W takim razie te wstępnie są wasze ;) Ale wstrzymajcie się do jutra z wyborem ;) Doszyje jeszcze 2 to zobaczycie, który się najbardziej podoba ;) Invi - ty nie chcialas 2-óch? Quote
invictus hilaritas Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 chcialam i nadal chce :) dlatego czekam jeszcze do jutra - jestem ciekawa co to bedzie i z jakiego materialu ? moge wziasc nawet wiecej jak uszyjesz ;) tylko musze zobaczyc na ile bedzie m nie stac ;) Quote
Korenia Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 [quote name='invictus hilaritas']chcialam i nadal chce :) dlatego czekam jeszcze do jutra - jestem ciekawa co to bedzie i z jakiego materialu ? moge wziasc nawet wiecej jak uszyjesz ;) tylko musze zobaczyc na ile bedzie m nie stac ;)[/quote] To good:) Wszystkie starałam się robić 30x30, ale nie są równe, jedne cit wieksze inne mniejsze ;) Materiał to futerko ;) Miłe w dotyku - zwłaszcza to niebieskie ( co tu wygląda jak szare). Te paseczki do wiązania maja rozne długości - najkrótsze chyba cos ponad 30 cm :) Te hamaczki co wy wybrałyście to takie zmiowe :P Z grubych futerek ;) Aha - w niektórych hamaczkach spód jest inny i te paseczki do wiązania inne - bo mi materiału nie starczyło [img]http://static.dogomania.pl/forum/images/smilies/icon_redface.gif[/img] Quote
basia Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Pierwsze adresy już mam, więc lista kolejkowa rozpocząta :p W poniedziałek pójdą przesyłki do: 1. Kitka20 2. invictus hilaritas W paczce więcej się zmieści niż w liście, prawda pucka?? :eviltong: Quote
Elurin Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Korenia - to dla moich chłopaków ten jasnobłękitny. Bardzo ładne hamaczki, swoją drogą. Quote
Korenia Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 [quote name='Elurin']Korenia - to dla moich chłopaków ten jasnobłękitny. Bardzo ładne hamaczki, swoją drogą.[/quote] Okey ;) Wstępnie ten Wasz, chyba, że jakiś dzisiejszy się spodoba bardziej ;) Fajnie, że się podobają:) Quote
pucka69 Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 no wiadomo ze w paczce wiecej! ps. nowe swinki Czarnego Słoneczka też sięziółkami Basi zajadają!!! Quote
invictus hilaritas Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 to ja czekami na paczuszke z pachnacymi smakolykami dl amoich maluszkow ;) Quote
invictus hilaritas Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 dzisiaj lecialam szybko po zwirek bo paczka do mnie jeszcze nie doszla z rzeczami dla proskow- wsypalam go do klatki i wyszlo mi z 8 Litrow :crazyeye: wam tez tyle wychodzi na 100- ke? Quote
Recommended Posts