masza44 Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Ale fajnie! No i DT zaoszczędzony:) ja tez Malwisię zostawiłam tylko pod warunkiem, że nie będzie to kosztem DT Jak trochę się ogarniemy z remontem to znowu co jakiś czas wezmę małego gościa. Quote
DORA1020 Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 masza44 napisał(a):Trzeba czekać na kogoś sensownego. Co do powyższego domku szkoda słów.Napisze tylko, że ja jestem niezbyt przychylna adopcjom szczeniąt do domów z małymi dziećmi. W 90% traktują szczeniaka jak zabawkę dla dziecka, a przy najmniejszym problemie się pozbywają. Tez tak uwazam.tak tez jest z malymi kotkami,dla malych dzieci zywe zabawki. Quote
Becia Lublin Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 mój TZ oznajmił, że jeśli oddam Czikę to tylko razem z nim ... nie sądzę, żeby znalazł się domek, który przyjmie dwupak :) Quote
masza44 Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 O rany!! Ale fajnie:) Mój też nie pozwolił mi jej oddać nikomu, co one mają, że tak rozkochują w sobie TZ-ów?? Becia a moja Malwina dzisiaj zsikała mi sie na poduszkę w zabawie... Czika sie uducza a Malwina zaczyna... Quote
Becia Lublin Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 masza44 napisał(a):O rany!! Ale fajnie:) Mój też nie pozwolił mi jej oddać nikomu, co one mają, że tak rozkochują w sobie TZ-ów?? Becia a moja Malwina dzisiaj zsikała mi sie na poduszkę w zabawie... Czika sie uducza a Malwina zaczyna... Szczebrzeszyńskie sunie są jedyne w swoim rodzaju ... rozkochują w sobie wszystkich, których spotkają na swojej drodze :) Czika upatrzyła sobie miejsce, gdzie robi siusiu... gdy zbliża się w to miejsce od razu wiem, że będzie kałuża .... na szczęście kupkę robi na trawniku :) Quote
DORA1020 Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 One sa takie kochane po mamusi,ich mama to sunia do serca przytul,dobrze,ze ma szanse na domek. Czika to byla bardzo przestraszona,baaaardzo sie bala,najbardziej ze wszystkich maluchow. Quote
diana79 Posted November 29, 2011 Author Posted November 29, 2011 cioteczki macie wspaniałych TZ-tów :loveu: przydał by mi się taki model :evil_lol: bardzo się cieszę że szczeniaki u Was zostają lepiej nie mogły by trafić :Cool!::Cool!::Cool!::cunao: Quote
ludka Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 O, kurcze, Becia, a jak Twoj agresorek do malej? Jestes pewna, ze wiesz, co robisz? :diabloti: Quote
Becia Lublin Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 chciałam oficjalnie ogłosić, że Czika zostaje u nas :) właśnie zmienia garnitur na święta i jest szczerbata :) Quote
diana79 Posted December 20, 2011 Author Posted December 20, 2011 Becia daj fotki jak możesz też chcielibyśmy się z niej pośmiać ;) Quote
Recommended Posts