Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czika jest na DT u Becia Lublin ale musi je szybko zmienić ponieważ nie zaakceptował jej rezydent
:shake:

Malutka Sunia szuka kochającego domku!

Mam 4 miesiące. Urodziłam się, jako niechciane, bezdomne dziecko, moje rodzeństwo znalazło kochające domki. Zostałam sama … mieszkałam na ulicy, w nocy było mi zimno, aż w końcu znalazła mnie dobra duszyczka,która zabrała mnie do domu. Niestety nie mogę tu zostać … pokochaj mnie, daj mi domek, a odwzajemnię Ci wierność do końca życia.

Czika ma waży 6 kg, jej mama jest średniej wielkości sunią do 10 kg, Czika również będzie średnia, do kolana. Jest bardzo grzeczna, dogaduje się z psami, z łatwością przyzwyczai się do mieszkania z kotem. Jest już odrobaczona i zaszczepiona na choroby wirusowe.Je każdy rodzaj karmy. Wymaga nauki czystości oraz chodzenia na smyczy. Warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej z zobowiązaniem do sterylizacji suni gdy dorośnie oraz zgoda na wizytę przed i po adopcyjną. Czika znajduje się w Lublinie

fb http://www.facebook.com/event.php?eid=316153061729504

to jest ten ostatni szczeniak ze Szczebrzeszyna, któremu nikt nie chciał dać nawet DT. Ostatnia, najmniejsza bida została sama w pustej, zimnej budzie. Błagam pomóżcie jej znaleźć domek !!!

Posted

BeciaLublin zlitowala sie nad malutka,bo miala sama zostac w tej budzie,dla szczeniaka bylby to dramat.
Ale to jest awaryjny Dt na chwilke,a Czika potrzebuje DT na dluzej,do czasu znalezienia DS.
Czy ktos moze pomoc malej suni?

Posted

Trzymam kciuki, myślę, ze niedługo się telefony rozdzwonią, ja jeszcze wyślę ogłoszenie mojej koleżance która pracuje na uczelni w Lublinie, niech porozwiesza po uczelni.

Posted

masza44 napisał(a):
Trzymam kciuki, myślę, ze niedługo się telefony rozdzwonią, ja jeszcze wyślę ogłoszenie mojej koleżance która pracuje na uczelni w Lublinie, niech porozwiesza po uczelni.

wspaniale bardzo dziekujemy :)

Posted

masza44 napisał(a):

Dziekuje Masza:lol:oby cos sie wyklarowalo,oby ktos zadzwonil.
Malwinka taka szczesliwa,oby taki domek znalazl sie i dla kochanej Czikuni.

Posted

DORA1020 napisał(a):
Jaka ona jest sliczna,i chyba podobna do Malwinki.

Podobna, tylko Malwinka bardziej na pyszczku i uszkach oraz brzuszku podpalana, a ta czarnuszka ma łapcie tylko podpalane:)

Posted

Malutka pilnie szuka DT, bo Becia ma problem z izolowaniem jednego ze swoich psow. Kto moze wziac szczeniaczka na tymczas? :(
Moge przewiezc sunie np. do Warszawy juz w ten weekend.

Posted

Kto moze pomoc?Becia dala malenstwu Dt awaryjny,ale sunia musi isc do Dt na dluzej...tzn.mam nadzieje,ze nie na dlugo.
Niestety w mieszkaniu w bloku jesli jeden psiak nie zaakceptuje drugiego to jest problem,a tak jest w tej sytuacji.

Posted

miałam telefon od Pani z Warszawy, która była zainteresowana Cziką... niestety, kobieta poinformowała mnie, że niedawno zaadoptowała 6 miesięcznego szczeniaka, który był u niej AŻ 2 dni, po czym go oddała, ponieważ był agresywny w stosunku do dzieci. Nie bardzo rozumiem, jak 6 miesięcznie psie dziecko może być agresywne ??!!

Posted

Trzeba czekać na kogoś sensownego. Co do powyższego domku szkoda słów.Napisze tylko, że ja jestem niezbyt przychylna adopcjom szczeniąt do domów z małymi dziećmi. W 90% traktują szczeniaka jak zabawkę dla dziecka, a przy najmniejszym problemie się pozbywają.