Jump to content
Dogomania

Jestem śliczny apetyczny goldek ...Armani mam na imię...kto mnie zna to zrozumie !!!

Recommended Posts

Posted

[COLOR=darkorchid][B][quote name='ewatr']Witam Kamilko :calus:
[/B][/COLOR][COLOR=darkorchid][B]Jasne ,że mam zdjecie w naturalnej wielkosci a co reflektujesz ?:eviltong: [/B][/COLOR]

[COLOR=darkorchid][B][SIZE=1]Fajna mowisz :oops: ? Aż sie zawstydziłam ;-)[/SIZE] [SIZE=1]ale dziękuje[/SIZE] !!!!![/B][/COLOR][/quote][COLOR=darkorchid][COLOR=Black]
Bryyy w ten okropny dzień :placz:

Hohoo oczywiście, że tak :loveu: Jak się nie da zalinkować, to prosiłabym na e-mail [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] :buzi:

A fajna fajna :loveu: :loveu:[/COLOR][/COLOR][COLOR=darkorchid][COLOR=Black] :loveu:[/COLOR][/COLOR]

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Cambel'][color=darkorchid][b][COLOR=darkorchid]
[COLOR=darkorchid]Bryyy w ten okropny dzień :placz:[/COLOR]

[COLOR=darkorchid]Hohoo oczywiście, że tak :loveu: Jak się nie da zalinkować, to prosiłabym na e-mail [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] :buzi:[/COLOR]

[COLOR=darkorchid]A fajna fajna :loveu: :loveu:[/COLOR][/COLOR][COLOR=darkorchid][COLOR=black] :loveu:[/COLOR][/COLOR][/quote]

[B][COLOR=darkorchid]Kamilko nie płacz niedlugo beda ferie zimowe ;) [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorchid][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorchid]zdjecie przesle tylko w domu musze poszukac wiekszego formatu :lol: [/COLOR][/B]

Posted

[quote name='ewatr']Mati czy Ty jestes juz po maturze ? Ze tak zapytam :eviltong:[/quote]
[COLOR=Navy][B]
że tak powiem, jeszcze przed :D właśnie jestem klasa maturalna :eviltong::eviltong::p:p[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='matusz5']
[B][COLOR=navy]że tak powiem, jeszcze przed :D właśnie jestem klasa maturalna :eviltong::eviltong::p:p[/COLOR][/B][/quote]

własnie tak podejrzewałam :eviltong: to co Ty robisz na dogo zamiast w szkole siedziec aaaaaaaaa ????;) :diabloti:

[SIZE=1]oj dzisiaj ze mnie sadyzm wychodzi !!!!:evil_lol: [/SIZE]

Posted

[quote name='ewatr']własnie tak podejrzewałam :eviltong: to co Ty robisz na dogo zamiast w szkole siedziec aaaaaaaaa ????;) :diabloti:

[SIZE=1]oj dzisiaj ze mnie sadyzm wychodzi !!!!:evil_lol: [/SIZE][/quote]

[COLOR=Navy][B]hahaha,
bo już jest po rozpoczęciu więc siedzę na dogo :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='matusz5'][COLOR=navy][B]hahaha, [/B][/COLOR]
[B][COLOR=navy]bo już jest po rozpoczęciu więc siedzę na dogo :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti:[/COLOR][/B][/quote]

[B][COLOR=darkorchid]No to dobrze bo myslałam ,ze rzuciłeś szkołe dla dogomanii :diabloti:[/COLOR][/B] ;)

Posted

[quote name='ewatr'][B][COLOR=darkorchid]No to dobrze bo myslałam ,ze rzuciłeś szkołe dla dogomanii :diabloti:[/COLOR][/B] ;)[/quote]
hehehe...

[COLOR=Navy][B]a wiesz, że zastanawiałem się nad tym:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='ewatr'][B][COLOR=darkorchid]Bry Ilonko :calus: [/COLOR][/B]

[B][COLOR=darkorchid]malutko ? No to trzeba bedzie Gonie zagonic ;) :eviltong: do aparatu .........Gonia słyszy ????? Bo te zdjęcia to jej dzieło :lol: [/COLOR][/B]

[COLOR=darkorchid][/COLOR][/quote]

[I]Dobry wieczorek :loveu: [/I]
[I]Ciocia, mnie się tam Twój aparacik w schronisku spodobał, może powiesz mi jaką masz kartę pamięci do niego?[/I]

Posted

Melduje sie 4 wrzesnia :loveu:

[quote name='ewatr']
[B][COLOR=darkorchid]Przyjmuje meldunek !!![/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorchid]/[SIZE=1]kurcze czuje sie jak w pracy :diabloti: ;) na odprawie /[/SIZE][/COLOR][/B]

[COLOR=darkorchid][B]Ciesze sie , że uwielbiasz a to na gorze czytałaś ?[/B][/COLOR]

[COLOR=darkorchid][B].....ja wiem nowa szkoła i te sprawy ale Armanik swoje prawa ma [/B][/COLOR]

[COLOR=darkorchid][B]i nowych zdjec potrzebuje acha i nowego spanka z allegro ......czyli juz wiesz o co chodzi matkę trza odwiedzic w realu :lol: [/B][/COLOR][/quote]
Hah o to chodzilo, co by potem Mamcia nie miala jakis zastrzeżen, ze jestem be dziecko :cool3:
Kurde ile sie juz tego nazbierało - Arnis, zdjecia, allegro, legowisko... Trzeba szybko zalatwic to IX LO to po szkolce z Mamcia sie zwine i bedzie git :razz: :evil_lol: :loveu: :loveu:

[quote name='ewatr']

[B][COLOR=darkorchid]malutko ? No to trzeba bedzie Gonie zagonic ;) :eviltong: do aparatu .........Gonia słyszy ????? Bo te zdjęcia to jej dzieło :lol: [/COLOR][/B]

[/quote]
Słyszy :cool1: Dzieło? Ojoj.... :oops:

Posted

[quote name='psiulka'][I]Dobry wieczorek :loveu: [/I]
[I]Ciocia, mnie się tam Twój aparacik w schronisku spodobał, może powiesz mi jaką masz kartę pamięci do niego?[/I][/quote]

[B][COLOR=darkorchid]Ilonka powiem jak sprawdze w domu ;) [/COLOR][/B]

[COLOR=darkorchid][quote][COLOR=#000000]Kurde ile sie juz tego nazbierało - Arnis, zdjecia, allegro, legowisko... Trzeba szybko zalatwic to IX LO to po szkolce z Mamcia sie zwine i bedzie git :razz: :evil_lol: :loveu: :loveu: [/COLOR]

[/quote][/COLOR]

[B][COLOR=#9932cc]Kusisz :diabloti: chyba trzeba bedzie cos z tym zrobic :eviltong: [/COLOR][/B]

Posted

[quote name='psiulka'][I]Dobrze, więc czekam :cool3: [/I][/quote]

[B][COLOR=darkorchid]nic z tego nie wiem :evil_lol: ale pisze - HighSpeed 512 MB PRETEC ;) [/COLOR][/B]

[QUOTE]matusz5[COLOR=navy][B]brryyy dzień Arniowcy ;-)[/B][/COLOR][/QUOTE]

[B][COLOR=darkorchid]O widze ze jak o tej porze sie witasz tos chyba jednak tej szkoły nie rzucił[/COLOR][/B] :evil_lol: :eviltong:

Posted

[I]512?! :mdleje: Ja mam tylko 128 największą... :mdleje: A pisze coś jeszcze? Może jakiś charakterystyczny kształt? :P Chyba, że mi powiesz jaki to masz aparat :D[/I]

[I]Branoc :calus:[/I]

Posted

[quote name='psiulka'][I]512?! :mdleje: Ja mam tylko 128 największą... :mdleje: A pisze coś jeszcze? Może jakiś charakterystyczny kształt? :P Chyba, że mi powiesz jaki to masz aparat :D[/I]

[I]Branoc :calus:[/I][/quote]

[B][COLOR=darkorchid]Wiesz co to ja Ci jutro pokaże ta karte osobiscie i sobie ja poogladasz :evil_lol: ;) bo kształt ma normalny [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorchid]a aparat Panasonic Lumix ale co dalej to nie pamietam trzeba by w domu popatrzec :eviltong: [/COLOR][/B]

Posted

[quote name='shirrrapeira']Jaki piękny Armanik, miny robi cudowne.[/quote]

[B][COLOR=darkorchid]Witaj Agatko :multi: a Arnis miny robi faktycznie przednie :eviltong: [/COLOR][/B]

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6596659"][IMG]http://i18.tinypic.com/6bjhxz8.png[/IMG][/URL]
[URL="http://www.rsoz.org/"][IMG]http://i13.tinypic.com/5yd4g8g.png[/IMG][/URL]
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=37665:loveu:"][SIZE=1][COLOR=darkorchid][B]ARMANI mój skarb [/B][/COLOR][/SIZE][/URL][B]:loveu: [SIZE=1][URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=76618&page=15"][COLOR=darkorange]Taka Mala a świat taki duży[/COLOR] [/URL]:loveu: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=78740"][COLOR=red]"Sztuka latania "[/COLOR][/URL]:placz: [COLOR=red]zajrzyj prosze[/COLOR] ![/SIZE][/B]

Posted

[quote name='ewatr'][B][COLOR=darkorchid]Wiesz co to ja Ci jutro pokaże ta karte osobiscie i sobie ja poogladasz :evil_lol: ;) bo kształt ma normalny [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorchid]a aparat Panasonic Lumix ale co dalej to nie pamietam trzeba by w domu popatrzec :eviltong: [/COLOR][/B][/quote]

[I]No dopsz :evil_lol: Hmm... Tyle to ja też pamiętam, a coś więcej? :eviltong:[/I]

Posted

[quote name='psiulka'][I]No dopsz :evil_lol: Hmm... Tyle to ja też pamiętam, a coś więcej? :eviltong:[/I][/quote]

DMC -LZ3 :eviltong: 6 x optical zoom ....Mega O.I.S. 5,0 mega pikseli

uf no nic juz wiecej na nim nie pisze :evil_lol: :eviltong:

a jeszcze znalazłam lumix dc vario ;)