Aleksa. Posted August 24, 2014 Posted August 24, 2014 [quote name='Angi']moze ja ale licho z pociagami:eviltong:[/QUOTE] A jednak :D Quote
Pixeloza Posted August 24, 2014 Posted August 24, 2014 [quote name='Sonka95']Mnie strasznie kusi kupienie świecącej piłki :diabloti: przydała by się na wieczorne spacery :cool3:[/QUOTE] A mi tam nie potrzebna.. w domu sie nie przyda, a Pixel na spacerach to nawt swoje kochane sznurki olewa :shake: A tak w ogóle to witam :evil_lol: Quote
Victoria Posted August 25, 2014 Author Posted August 25, 2014 [quote name='rashelek']Teraz mnie nakręciłaś na tą świecącą piłkę, dobrze, że nie mam kasy aktualnie :lol:[/QUOTE] [quote name='Sonka95']Mnie strasznie kusi kupienie świecącej piłki :diabloti: przydała by się na wieczorne spacery :cool3:[/QUOTE] teraz wg mnie ta piłka to taki must have :diabloti: [quote name='Pixeloza']A mi tam nie potrzebna.. w domu sie nie przyda, a Pixel na spacerach to nawt swoje kochane sznurki olewa :shake: A tak w ogóle to witam :evil_lol:[/QUOTE] elo mortadelo ;) Quote
Victoria Posted August 29, 2014 Author Posted August 29, 2014 oto Max Glow Chuckit! w ciemności ;) na podwórku wygląda właśnie tak, a tuż zaraz po wyjęciu spod lampki nawet bardziej, ale taka jasność utrzymuje się przez większość zabawy :D Quote
Victoria Posted September 12, 2014 Author Posted September 12, 2014 Kto ukradl subskrypcje?!? :C Quote
Baton Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 Kto ukradl subskrypcje?!? :C Jakiś bardzo zły człowiek :diabloti: Quote
Cheri Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 Trochę nas tutaj nie było, ale nadrabiamy zaległości :D Quote
Victoria Posted September 13, 2014 Author Posted September 13, 2014 Jakiś bardzo zły człowiek :diabloti: ty? :diabloti: :laola: zapisuje :laola: przeciez teraz to tak nie działa :P byłyśmy na zawodach, chyba pierwszy raz będzie relacja :P a więc.. Na DCDC mądra kasia się wykazała i w time trialu przekroczyła linie xd Dog dartbee całe 10 pkt ugrałyśmy hah najpierw pieseł nie ogarnął 2 razy gdzie leci frisbee i leciał w drugą strone, a potem ja udupiłam A dog diving przemilczmy :grins: wrzucam fotę ukradzioną z fb taki fejm :diabloti: Tydzień temu byłyśmy w Radomiu na MP i największy nasz sukces udało mi się udokumentować filmikiem (którego nie umiem wrzucić, więc daję link) https://www.youtube.com/watch?v=PnICOfS74wA oprócz tego pierwsze za jumping koktail master (pierwsze pudło z konkurencją większą niż 2 psy xd) kolejny link do ogólnego filmiku streszczającego zawody ( i pięknie pokazującego kartkę z wynikami z naszym pierwszym :eviltong: ) https://www.youtube.com/watch?v=JFt_TJQbTAQ Zahirka nagrała jakiś nasz przebieg wiec jak wrzuci na yt to zobaczycie. W ogóle strasznie fajnie było, na wystawie całkiem spoko ceny więc nakupowałam 'troche' padliny :lol: 1 Quote
Illusion Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 Fajna fota, jak Nana ładnie śledzi dysk :loveu: . I Nana ze szczeniaczkiem, wow! :D Quote
Victoria Posted September 13, 2014 Author Posted September 13, 2014 Fajna fota, jak Nana ładnie śledzi dysk :loveu: chyba raczej ładnie wymija :evil_lol: Angi nie lajkuj 1 Quote
rashelek Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 Cóż za obszerna relacja z DCDC, zwłaszcza z dog divingu :evil_lol: Fotka świetna! A drugi filmik mi nie działa :< Quote
Victoria Posted September 13, 2014 Author Posted September 13, 2014 Cóż za obszerna relacja z DCDC, zwłaszcza z dog divingu :evil_lol: Fotka świetna! A drugi filmik mi nie działa :< a mi działa wiec nie wiem o co chodzi... także peszeg :diabloti: jak nie masz smyczy dla psa, to zakotwicz psa kością :P po dobrych kilkudziesięciu minutach przekręciła kość o jakies 90* :lol: a to nasz obóz :P 2 Quote
Cheri Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 http://i1326.photobucket.com/albums/u652/Kasia_Gryglas/lusiaikosc_zps45a5cadc.jpg Jaka kość :evil_lol: Quote
Talia Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Podziwiam małą że tak ochoczo zabiera się do ogromnej kości. Tina kiedyś dostała taką to tylko liznęła, powąchała i tyle. A żeby wziąć coś ciężkiego do pyska to w ogóle zapomnij, a ma jakieś 22-23kg. Quote
Baton Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Cóż za obszerna relacja z DCDC, zwłaszcza z dog divingu :evil_lol: Fotka świetna! A drugi filmik mi nie działa :< Cud, że jest jakakolwiek relacja :diabloti: 1 Quote
Aleksandrossa Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Dog Diving faktycznie lepiej przemilczeć :siara: 1 Quote
Baton Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 A tak w sumie wracając do kości... nie musiałaś maczać jej w swoim obiedzie? :evil_lol: Quote
Victoria Posted September 20, 2014 Author Posted September 20, 2014 A tak w sumie wracając do kości... nie musiałaś maczać jej w swoim obiedzie? :evil_lol: maczanie w obiedzie zastąpił szczeniak na drugim końcu :P Nana się ostatnio do nieodpowiedniej części łóżka za bardzo przywiązała.. w ogóle photobucketa zmienili i ujowy teraz jest. Quote
.Agata. Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 Chyba ktoś Was będzie musiał porwać na spacer coby Nanie dać odwyk od łóżka :siara: Quote
Victoria Posted September 20, 2014 Author Posted September 20, 2014 Chyba ktoś Was będzie musiał porwać na spacer coby Nanie dać odwyk od łóżka :siara: trzymam za słowo :cool3: Quote
rashelek Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 Na podusiach zawsze najwygodniej :D Mika często leży z głową na poduszce i przykra kołderką :P Quote
Recommended Posts