Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Victoria']
Apropo... zapisałam nas w końcu na DCDC xd dog diving, time trial i dog-dartbee :mdleje:
[/QUOTE]
Dopiero było, że tylko na dog diving. :cool3: Teraz to już muszę być i to zobaczyć :smile: Nana nadpies da radę

Posted

[quote name='Illusion']Ja mogę z Tobą porzucać, ja! :multi: A jak pies ma problem żeby dobiec to najlepiej nauczyć go komendy "przód", jak pies obiegnie i wyleci ileś metrów do przodu to wtedy wyrzuca mu się dysk i nie trzeba się martwić czy dobiegnie :razz:.[/QUOTE]
to kiedy ;d;d;d??

[quote name='paulaa.']Dopiero było, że tylko na dog diving. :cool3: Teraz to już muszę być i to zobaczyć :smile: Nana nadpies da radę[/QUOTE]
ależ ja w Nanę nie wątpię :evil_lol:

[quote name='Giventis']Świetne zdjęcia kochani. Dużo pracujecie nad tymi zdjęciami czy tak od ręki? Szkoda, że moja psina nie jest skora do fotografii..[/QUOTE]
dzięki, miło się się podobają :D
Mi większość zdjęć wychodzi zupełnie przypadkiem, rzadko kiedy uda mi się zrobić ładne pozowane zdjęcie.
Te które mają podpis są przerabiane, te bez podpisu - prosto z puszki ;)

Piłki..... :loveu:
Nie żałuję ani grosza :diabloti:
Świecąca szybko się naświetla, najszybciej w świetle dziennym :lol:
Ładnie świeci, mocno, jak długo - nie wiem. Jeśli wieczorem nie będzie padać to jeszcze dzisiaj dam znać ;)

Gwiżdząca - zrobiła furorę :P
Nana przeszczęśliwa, latała za piłką z takim entuzjazmem jakiego u niej dawno nie widziałam :loveu:
Ogólnie nigdy nie ma problemu z przynoszeniem piłki, za to z oddawaniem owszem.. lubi się szarpać a poproszona nie oddaje bez protestu. Z tą piłką narazie było zupełnie inaczej. Tak jej się gwizdanie spodobało, że rzucała mi piłkę pod nogi tak fajnie, siadając przede mną jak na obi <3

Także......... ja ich chyba serio nie sprzedam :mdleje:

Posted

[quote name='Illusion']Ja mogę z Tobą porzucać, ja! :multi: A jak pies ma problem żeby dobiec to najlepiej nauczyć go komendy "przód", jak pies obiegnie i wyleci ileś metrów do przodu to wtedy wyrzuca mu się dysk i nie trzeba się martwić czy dobiegnie :razz:.[/QUOTE]

[quote name='Naklejka']Arni wybiega, a potem nie umie odszukać dysku :P
Dopiero się uczy śledzić dysk i jest troszku lepiej.[/QUOTE]

[quote name='Illusion']U nas też był z tym problem na początku, ale dawałam suczy znak, żeby odwróciła głowę i wtedy biegła przed siebie jednocześnie patrząc na dysk.[/QUOTE]

Nana wybiega do przodu, tylko właśnie z tym mam problem, bo musze patrzeć na psa w którym miejscu jest, żeby w odpowiednim momencie rzucić. I dlatego nie umiem się wystarczająco skupić na rzucie i nie wychodzi..

Posted

Kurcze, to musisz już jakoś wyczuć, u każdego to pewnie inny moment.
A jak rzucasz max glow to też słyszysz ten "gwizd"?

[B]Agata[/B] [URL]http://youtu.be/LV_SrWG8hGA[/URL] :)

Posted

Tak, to są eMki ;)

[quote name='Illusion']Kurcze, to musisz już jakoś wyczuć, u każdego to pewnie inny moment.
A jak rzucasz max glow to też słyszysz ten "gwizd"?

[B]Agata[/B] [URL]http://youtu.be/LV_SrWG8hGA[/URL] :)[/QUOTE]

też, ale to inny dzwięk jest jednak. Bardziej monotonny i cichszy. Whistler bardziej ćwierka, tak dokładnie jak na tym filmiku.
A Rebounce wcale, albo tak cichutko ze ledwo slychac

Serio, te piłki to jakiś geniusz wymyślał hahahaha
Jak Nu dostała wszystkie 4 plus swoją ukochaną speed, Bawiła się Max Glow albo Whistler. Potem Ultra i speed, najmniej jej się Rebounce podoba.

Już wiem, do dog dartbee wezme xtra jesli uda mi sie kupic nowy dysk, do time trial pewnie tez :mdrmed:

Posted

[quote name='maryg22']masz już wprawe xD[/QUOTE]
wyjdz

ale serio, chcesz spac u mnie :P ? czy masz jakis nocleg inny? bo musze rodzicow uprzedzic jbc ;) i powiedz czy z psem bedziesz

Posted

materac jest dwuosobowy :diabloti:

a tak serio, to mozemy spac razem, na materacu a angi na lozku bedzie xd
no i jest ten pokoj obok w razie co, tylko tam straszny bajzel jest a mi sie nie chce tego sprzątać :P no ale w razie co to lozko jest, co nie :eviltong: