angineuuka Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 [quote name='Victoria']dla ciebie taras :diabloti:[/QUOTE] piwnica :diabloti: Quote
Buńka Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 Jusz mnie nie koffasz że mnie chcesz na zewnątrz wystawić :-(:crazyeye: Quote
Baton Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 ej, załatw mi ktoś transport xD moge spac na podłodze :P Quote
Victoria Posted August 21, 2014 Author Posted August 21, 2014 [quote name='Angi']piwnica :diabloti:[/QUOTE] nie mam miejsca w piwnicy xd A tak serio, jak chcesz to spoko :P tylko uprzedzam, że ten pokój jest pełny kartonów z książkami, jest tylko przejście z drzwi do łóżka, szafy i okna. I posprzątanie pokoju znaczy tutaj zdjęcie rzeczy z łóżka xd ale pokój nadal wygląda wtedy jak magazyn :diabloti: Więc jak chcesz to spoko ;d;d;d Ej tylko mama się nie zgadza na więcej niż jednego psa dodatkowo, więc albo Cziko albo Misia :p Quote
angineuuka Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 ja nie biorę psa, tego by brakowało :p Quote
Buńka Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 Lea się obraziła i nie chce jechać :evil_lol: Quote
Baton Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 [quote name='(:Buńka:)']Lea się obraziła i nie chce jechać :evil_lol:[/QUOTE] hahahahhahahahahahaha Quote
Victoria Posted August 21, 2014 Author Posted August 21, 2014 [quote name='(:Buńka:)']Lea się obraziła i nie chce jechać :evil_lol:[/QUOTE] z Leą by moja mama nie wytrzymała hahahahah jak nany ma dosyć i zamyka przed nią drzwi xd Quote
Buńka Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 dwa parfoxy w jednym domu to już tłum :evil_lol: Quote
Victoria Posted August 21, 2014 Author Posted August 21, 2014 [quote name='(:Buńka:)']dwa parfoxy w jednym domu to już tłum :evil_lol:[/QUOTE] to o dwa za dużo :diabloti: Piłka! Wypróbowałyśmy Max Glow: Siedziała sobie tuż pod lampką jakieś poł h, wyszłyśmy na dwór - mega świeciła. Coś jakby piesałkę miała żarówkę w pysku xd Trwało to tylko jakies 3-4 minuty, potem nieco przygasła. I tutaj nie wiem czy to kwestia tego, że rzucałam niemal spod latarni w totalną ciemność, czy po prostu długo trzyma, ale bawiłyśmy się w sumie 20 minut i do samego końca świeciła na tyle, że było ją widać. Dla porównania wzięłam pomarańczowego Whistlera i ten totalnie ginął w mroku. Quote
Aleksandrossa Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 [quote name='Victoria']materac jest dwuosobowy :diabloti: a tak serio, to[B] mozemy spac razem,[/B] na materacu a angi na lozku bedzie xd no i jest ten pokoj obok w razie co, tylko tam straszny bajzel jest a mi sie nie chce tego sprzątać :P no ale w razie co to lozko jest, co nie :eviltong:[/QUOTE] Z Tobą zawsze bejbe :* Szczególnie jak jakiś horror się obejrzy wieczorkiem :diabloti: Quote
Victoria Posted August 21, 2014 Author Posted August 21, 2014 [quote name='Aleksandrossa']Z Tobą zawsze bejbe :* Szczególnie jak jakiś horror się obejrzy wieczorkiem :diabloti:[/QUOTE] a możemy oglądać :diabloti: Quote
Buńka Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 tsss a potem wszystkie będą mieć schizy i przyjdą do MAMY do magazynowego pokoju :evil_lol: Quote
angineuuka Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 [quote name='Aleks89']Obetnij yorkowi pazury ,bo przecież aż jej się palce wyginają od tych szpon. fajny fryz[/QUOTE] Ooo :D [quote name='Angi']usnęłam po 6 :evil_lol: Czekam na tą herbatę, lego już kupione ;) :evil_lol:[/QUOTE] O co kaman wtedy było? Ahahhah Quote
Victoria Posted August 21, 2014 Author Posted August 21, 2014 odmienia się szponów, a nie szpon :diabloti: a teraz tak serio na serio ;) Kto się w końcu do mnie wybiera :eviltong: ?? Quote
.Agata. Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 [quote name='Victoria'] Już wiem, do dog dartbee wezme xtra jesli uda mi sie kupic nowy dysk, do time trial pewnie tez :mdrmed:[/QUOTE] na wszelki wypadek nie kupuj na whippy, tydzień temu zamówiłam i cisza, jeszcze Ci nie dojdzie na czas i guzik z tego będzie :evil_lol: Quote
Victoria Posted August 22, 2014 Author Posted August 22, 2014 [quote name='Agata_Roki']na wszelki wypadek nie kupuj na whippy, tydzień temu zamówiłam i cisza, jeszcze Ci nie dojdzie na czas i guzik z tego będzie :evil_lol:[/QUOTE] ja kupuje na whippy i odbieram na dcdc :cool3: Quote
Aleksandrossa Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 Ja do Cb jadę :loveu:Z C z Cikoliną of kors :loveu: Quote
Victoria Posted August 23, 2014 Author Posted August 23, 2014 toś Ty jeszcze chyba spamu nie widziała :diabloti: 1 Quote
rashelek Posted August 24, 2014 Posted August 24, 2014 Teraz mnie nakręciłaś na tą świecącą piłkę, dobrze, że nie mam kasy aktualnie :lol: Quote
Sonka95 Posted August 24, 2014 Posted August 24, 2014 Mnie strasznie kusi kupienie świecącej piłki :diabloti: przydała by się na wieczorne spacery :cool3: Quote
angineuuka Posted August 24, 2014 Posted August 24, 2014 [quote name='Victoria']odmienia się szponów, a nie szpon :diabloti: a teraz tak serio na serio ;) Kto się w końcu do mnie wybiera :eviltong: ??[/QUOTE] moze ja ale licho z pociagami:eviltong: Quote
Recommended Posts