Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Aleksandrossa']Czuje się jakbym czytała rozmowę schizofrenika :loveu:[/QUOTE]
Spoko, ja też xD już nawet nie chce mi sie patrzeć co która napisała xD

Posted

[quote name='Dioranne']Przez te avatary zaczęłam się mylić, która to która. :diabloti:[/QUOTE]
No, właśnie dlatego ja już na to nie patrze :evil_lol: Z resztą wszystkie trzy równie głupie to różnicy dużej nie ma :diabloti:

Posted

nie wszystko jest dla nas :eviltong:

a nie wiem czy lubia, jeszcze nie mialam okazji sprawdzic. Ale one lubia raczej wszystkie pilki :P
W zasadzie to chyba dla mnie bardziej jest to zamówienie niż dla psów, bo im wszystko jedno czy piłka jest z chuckit czy z biedry :evil_lol:
No ale w sumie chyba lepiej kupować zabawki niz obroze xd

Najbardziej jestem ciekawa tej świecącej w ciemności, potem gwiżdzącej.
Mam tylko nadzieje ze nie pogubią prędko piłek za taką kasę :mad:

W ogóle miałam wziąc po jednej, ale bardziej 'się opłacało' (zdradzieckie słowko :diabloti: ) kupować dwupaki.
W planach mam sprzedać dubelki, na whistlera już wstępnie mam chętną osobę, z resztą myslę też nie będzie problemu.
Tylko jaja będą jak piłki przyjdą a ja zmienie zdanie, że wszystkie zostają u nas.. bo tak też może się zdarzyć :evil_lol:

[IMG]http://i1326.photobucket.com/albums/u652/Kasia_Gryglas/downydwa_zps78714467.jpg[/IMG]