Ty$ka Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 I że też musiała mnie ominąć taka impreza! Gratuluję :loveu: Quote
Victoria Posted February 24, 2014 Author Posted February 24, 2014 maryg22 napisał(a):Brawka jeszcze raz :multi: Illusion napisał(a):Gratulacje! A tak marudziłaś... :eviltong: i nadal marudze :evil_lol: Izabela124. napisał(a):Wielkie gratulacje! magdabroy napisał(a):Gratki :p Ty$ka napisał(a):I że też musiała mnie ominąć taka impreza! Gratuluję :loveu: nie musiała :mad: Angi napisał(a):pierwszą i ostatnią :evil_lol: narazie ta jedna mi starczy :p Aleksandrossa napisał(a):Nanucha jest genialna (mimo, że nie widziałam jak biega xd) :loveu: Za to Lu ma smrodliwe buziaczki :loveu: wydaje ci się :lol: dzięki wszystkim za gratki :D macie moje wygłupy :lol: [video=youtube;x0o-8D-onNI]http://www.youtube.com/watch?v=x0o-8D-onNI&feature=c4-overview&list=UUpGE7ezOE2Ap-I0Kfu8_PVg[/video] grunt że wygrałam czekolade w zakładzie z Zuzią :diabloti: Quote
Aleksandrossa Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 A któż jest autorem tego filmiku :evil_lol:? Quote
Victoria Posted February 26, 2014 Author Posted February 26, 2014 (edited) Aleksandrossa napisał(a):A któż jest autorem tego filmiku :evil_lol:? eeeeee.. kamera?? :eviltong: Illusion napisał(a):Ale super zasuwa! :loveu: Luzia napisał(a):Radość publiczności powala :D taaa, biegnący york budzi sensacje :lol: Łapcie dla odmiany biegnącego kundla ;) łoglondoć w HADE!! [video=youtube;U2BPEFe8npg]http://www.youtube.com/watch?v=U2BPEFe8npg[/video] Edited February 26, 2014 by Victoria Quote
*Magda* Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 A ja nie mogę obejrzeć filmiku w DE :( Quote
Victoria Posted February 26, 2014 Author Posted February 26, 2014 magdabroy napisał(a):A ja nie mogę obejrzeć filmiku w DE :( smuteg :diabloti: Quote
Victoria Posted February 26, 2014 Author Posted February 26, 2014 bez muzyki :P [video=youtube;KV4zycGSxYI]http://www.youtube.com/watch?v=KV4zycGSxYI&feature=youtu.be[/video] Quote
*Magda* Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 Szybki jest ;) I jakie dołki się porobiły od tego jego slalomu :D P.S. Dzięki, ze wrzuciłaś bez muzyki ;) Quote
Victoria Posted February 26, 2014 Author Posted February 26, 2014 magdabroy napisał(a):Szybki jest ;) I jakie dołki się porobiły od tego jego slalomu :D P.S. Dzięki, ze wrzuciłaś bez muzyki ;) ona :P spoko, daruje Ci pomnik :diabloti: Quote
*Magda* Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 Szybki, w sensie pies-gatunek :eviltong: Quote
Victoria Posted February 26, 2014 Author Posted February 26, 2014 magdabroy napisał(a):Szybki, w sensie pies-gatunek :eviltong: ale to suka :diabloti: hahahah :evil_lol: Quote
Victoria Posted February 26, 2014 Author Posted February 26, 2014 Angi napisał(a):szybki suka! :D gruźlik!!! Quote
Buńka Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 W sql obejrzałam sb bez dźwięku a teraz z muzą :D Super dobrana nananananana xD Quote
Sonka95 Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 Super jej wychodzi slalom :cool3: :loveu: Quote
Leokadia Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 No nie powiem w wydaniu kundla to całe adżility wygląda bardziej spektakularnie niż u jorczka:loveu: Ale i tak szacun za chęć do pracy;) Quote
Victoria Posted February 26, 2014 Author Posted February 26, 2014 :D leónowa napisał(a):No nie powiem w wydaniu kundla to całe adżility wygląda bardziej spektakularnie niż u jorczka:loveu: Ale i tak szacun za chęć do pracy;) fakt, nana jest przede wszystkim szybsza i zwinniejsza od Lusi, wiec lepiej sobie daje radę na torze i lepiej na nim wygląda. ale pod względem technicznym Lusia jest tą lepszą ;) jest bardziej doświadczona i co najważniejsze myśli na torze. Ona wybacza mi więcej błędów, łatwiej mi sie z nią biega niż z Naną. czegoś nie zdążę, gdzieś się zagapię czy za późno pokażę zmianę - Lusia jest wyrozumiała dla mojego nieogarnięcia i często myśli za mnie :evil_lol: Tam gdzie coś źle pokażę a Lusia i tak domyśli się o co mi chodziło tam z Naną będzie DIS :P Więc gdyby nie Lusiowe biedne łapki i średnie możliwości w skakaniu openowych wysokości to jest ona w większym stopniu gotowa na openy niż Nana z Lusią by tego nie było 0:26 [video=youtube;c2XEAPGhWrc]http://www.youtube.com/watch?v=c2XEAPGhWrc[/video] 1:10 [video=youtube;lXODk5XjXqw]http://www.youtube.com/watch?v=lXODk5XjXqw[/video] Quote
Zuzia&Szanti Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 Ach... Ten dziwaczny dis za położenie psa w Lublinie :) hahahaha Hej Kasia, a apopo slalomu o mam 3 sprawy: 1. Biedny trawnik, aleprzynajmniej masz pewność, że robi slalom na dwie łapy ;) 2. Rusz, że ten tyłek jak ona jest w slaomie 3. Mój slalom <3 (tęsknie za tobą slalomiku :'( - przekaż mu to) Quote
Victoria Posted February 28, 2014 Author Posted February 28, 2014 Lusia ma (miała xd) dzisiaj 6 urodzinki :cool3: Quote
Recommended Posts