Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Aleksandra95']Jak Ty mocno im oczy przerabiasz :lol: czasem aż wyglądają jak sztuczne :diabloti:
KŁAMIESZ!!! :C

[quote name='Kasi i Lena']Ładna, ładna. Pewnie zależy co kto lubi. Dla mnie jest bliska ideału, niewielka, gładkowłosa o fajnym umaszczeniu:loveu:wow :P właśnie ją ogoliłam :eviltong:

[quote name='leónowa']Ale mi się podobają twoje zdjęcia:loveu: Więcej!

[quote name='Illusion']Fajne światło :).
dzięki :D

Wesołych tak w ogóle ;)

Posted

bo to zdjęcia sprzed tygodnia prawie :P

apropo - dzisiaj nas tak zmoczyło że az musiałam ciuchy wyciskać.. masakra. 3 minuty później zaczęłoby padać i zdążyłybyśmy wrócić.. ale nie xd musiało zacząć padać jak pod domem byłyśmy xd a krople takie wielkie były że aż bolało xd

Posted

[quote name='Molowe']http://i1326.photobucket.com/albums/u652/Kasia_Gryglas/_MG_1273_zps09c0701d.jpg przepięknie :loveu:
dziękować :D

[quote name='Zuzia&Szanti']http://i1326.photobucket.com/albums/u652/Kasia_Gryglas/_MG_1277_zpsacdc146c.jpg
Widzę, że masz psa wystawowego :cool3:
co nie że ładnie stoi :razz:

Byłyśmy u weta z tą kulką i wygląda to jak tłuszczak, ale i tak będzie wycinanie i sterylka przy okazji. Jutro na krew idziemy i się zobaczy jak będą wyniki czy ciachamy czy nie. Jak kasy starczy to może i prześwietlenie kolan się od razu zrobi i coś tam jeszcze potrzebnego do ew leczenia rzepek. No i kamień trzeba jeszcze usunąć, ale to zależnie od wyników krwi, żeby narkoza za długa nie była

Posted

[quote name='Victoria']dziękować :D

co nie że ładnie stoi :razz:

Byłyśmy u weta z tą kulką i wygląda to jak tłuszczak, ale i tak będzie wycinanie i sterylka przy okazji. Jutro na krew idziemy i się zobaczy jak będą wyniki czy ciachamy czy nie. Jak kasy starczy to może i prześwietlenie kolan się od razu zrobi i coś tam jeszcze potrzebnego do ew leczenia rzepek. No i kamień trzeba jeszcze usunąć, ale to zależnie od wyników krwi, żeby narkoza za długa nie była

mówiłam :p