Naklejka Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 [quote name='Victoria']no wlasnie kurde nie wiem o co chodzilo. przejezdzala sobie na rowerze i juz z daleka zaczela na mnie krzyczec xd obejrzalam sie, nikogo oprocz mnie i jej nie bylo takze to chyba na mnie sie darła :lol: jakby nie było patrzyla mi sie w oczy jak mnie mijała :diabloti: Naklejka Jetsan ma mord w oczach :lol:[/QUOTE] Hahaha, genialne babsko :lol: Nie wiem, czy chodziło o Jetsa, czy o goldena :evil_lol: Quote
Naklejka Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 [quote name='Victoria']moze o Ciebie :cool3: :evil_lol:[/QUOTE] Tak sądzisz? O kurde :evil_lol: Quote
angineuuka Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 ty byś mi na fejsie odpisała, a nie :P Quote
Yorkomanka Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 Babie pewnie przeszkadzało że koło niej na rowerze przejechałaś:lol: Miałam tak kiedyś z głupim dziadem, pies sobie sikał a on się do mnie drze że mu sra pod oknem:p Quote
angineuuka Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 mnie kiedyś facet strażą miejską postraszył, bo mu przechodziłam z psem pod domem. :lol: Quote
Luzia Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 Ja ostatnio dostałam zjebę od jakieś psychicznej baby bo zacytuję: " nie będą mi jakieś kundle pod oknem srały" - pomijam fakt że byłam na polanie jakieś 30-40 m od jej bloku :evil_lol: Kulturalnie się rozejrzałam w prawo, lewo i do góry i stwierdziłam, że ja tam nad sobą żadnych okien nie widzę :diabloti: nic mi biedna na to nie odrzekła :( Quote
Victoria Posted August 24, 2013 Author Posted August 24, 2013 [quote name='Yorkomanka']Babie pewnie przeszkadzało że koło niej na rowerze przejechałaś:lol: Miałam tak kiedyś z głupim dziadem, pies sobie sikał a on się do mnie drze że mu sra pod oknem:p[/QUOTE]to o ona byla na rowerze nie ja ;P ale chyba jakas nieteges była bo strasznie jej sie rece trzesly :mdrmed: [quote name='Luzia']Ja ostatnio dostałam zjebę od jakieś psychicznej baby bo zacytuję: " nie będą mi jakieś kundle pod oknem srały" - pomijam fakt że byłam na polanie jakieś 30-40 m od jej bloku :evil_lol: Kulturalnie się rozejrzałam w prawo, lewo i do góry i stwierdziłam, że ja tam nad sobą żadnych okien nie widzę :diabloti: nic mi biedna na to nie odrzekła :([/QUOTE] ahahaha mnie sie jeszcze o dziwo nikt nigdy o psy nie czepial, przynajmniej sobie nie przypominam xd ale nie pierwszy raz juz ktos do mnie z tekstem o dziwkach wyjechal.. jakies takie szczescie mam :lol: a nie sorki, raz facet w pociagu gadal z pretensjami ze moj pies ma gumke na włosach a w afryce dzieci głodują :diabloti: Quote
angineuuka Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 to ja często słyszę teksty, że psom pomagam a w afryce dzieci głodują. :diabloti: Quote
Victoria Posted August 24, 2013 Author Posted August 24, 2013 jedz do afryki pomagaj dzieciom - nic prostszego przeciez :evil_lol: Quote
Leokadia Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 Haha jakie psychole, w moje dziurze takich atrakcji nie mam:shake::evil_lol: Quote
Yorkomanka Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 Dzieci w afryce dostają przecież lajki do jedzenia:eviltong:, widać to już nie wystarcza... trzeba im będzie nóżki poobcinać żeby głodne nie chodziły:diabloti:. A tak serio wszyscy o tych biednych dzieciach w afryce a o naszych zaniedbanych dzieciach to już nie pomyślą:roll: Quote
Luzia Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 lajki? pfff lepiej udostępniać :loveu: :diabloti: Quote
Leokadia Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 Ja się mogę czuć usprawiedliwiona, bo zbierałam pieniążki w szkole i wysyłaliśmy paczkę dla Murzynka w Afryce. Mogę teraz psu z czystym sumieniem kupić nową obróżkę?:evil_lol: Quote
Victoria Posted August 25, 2013 Author Posted August 25, 2013 [quote name='leónowa']Haha jakie psychole, w moje dziurze takich atrakcji nie mam:shake::evil_lol:[/QUOTE] biedna jestes ;P śmiech to zdrowie, o mnie tu wszyscy dobrze dbają :diabloti: [quote name='Yorkomanka']Dzieci w afryce dostają przecież lajki do jedzenia:eviltong:, widać to już nie wystarcza... trzeba im będzie nóżki poobcinać żeby głodne nie chodziły:diabloti:. [/QUOTE] hahahaha umarłam :roflt: [quote name='leónowa']Ja się mogę czuć usprawiedliwiona, bo zbierałam pieniążki w szkole i wysyłaliśmy paczkę dla Murzynka w Afryce. Mogę teraz psu z czystym sumieniem kupić nową obróżkę?:evil_lol:[/QUOTE] NIE. :diabloti: mam boskiego psa ;d;d mały chłopiec w autobusie do swojej mamy, pokazując na Nane "mamo patrz na ten boski język" :razz: godzine potem mój boski pies pokazał że jest mega gówniarzem i przegryzł moją ulubioną smycz.. :mdleje: mama mi to wykrakała, bo wczoraj z nią gadałam o nowej smyczy i poruszyłyśmy temat gryzienia na co ona stwierdziła, że Nana juz nie jest szczeniakiem zeby smycz gryzła. Coś w tym jest :evil_lol: Quote
vege* Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 Masz wymówkę do kupienia nowej :diabloti: a że nie opłaca się kupować samej smyczy to trzeba jeszcze ze 2-3 obróżki kupić:diabloti: Quote
paulaa. Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 ulubiona ? brzydka była :eviltong: i Nana dała tego wyraz, po prostu nie była w jej stylu :diabloti: Quote
Victoria Posted August 25, 2013 Author Posted August 25, 2013 wlasnie kurde masz racje.. :evil_lol: mam juz nawet upatrzony komplecik ;] dawno mialam tylko sie powstrzymywalam bo juz za duzo tego wszystkiego w szufladzie lezy.. teraz mam pretekst ale kasy brak.. niby mam jakies grosze, na smycz i obroze by pewnie starczylo ale przymierzalam sie do juliusow i na sterylke wypadaloby znowu zbierac. ale pokusa jest duza :diabloti: smycz przepinana i obrozka [img]http://furkidz.eu/environment/cache/images/0_0_productGfx_4cdef057c12b3bd18367e194bc99fa63.jpg[/img] :loveu: Quote
Victoria Posted August 25, 2013 Author Posted August 25, 2013 [quote name='paulaa.']ulubiona ? brzydka była :eviltong: i Nana dała tego wyraz, po prostu nie była w jej stylu :diabloti:[/QUOTE] jedyna pasujaca kolorem do lusiowych szelek w superbohaterow :p krotka, wygodna, miekka i mila w dotyku jak miekki rogz, do Lusiaka idealna.. ;) teraz z krotkich zostala mi juz tylko skora i jedna taka brzydka zniszczona i niemila w dotyku z hiltona :-( Quote
Ty$ka Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 Kocham ludziii :loveu: [url]http://furkidz.eu/environment/cache/images/0_0_productGfx_4cdef057c12b3bd18367e194bc99fa63.jpg[/url] jaaaa, booooskie :mdleje: :loveu: Quote
Victoria Posted August 26, 2013 Author Posted August 26, 2013 [quote name='Ty$ka']Kocham ludziii :loveu: [URL]http://furkidz.eu/environment/cache/images/0_0_productGfx_4cdef057c12b3bd18367e194bc99fa63.jpg[/URL] jaaaa, booooskie :mdleje: :loveu:[/QUOTE] właśnie.... :C nawet dogo mnie kusi po prawej w reklamach :evil_lol: jedzie ktos na DCDC?? my juz sie nie mozemy doczekac ;d jakies frisbiacze pewnie sie do nas przybłąkają :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 A gdzie jedziesz na zawody? Liczę na fotki 8) Quote
angineuuka Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 umiesz liczyć, licz na siebie. :diabloti: Quote
Recommended Posts