Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Victoria']no wlasnie kurde nie wiem o co chodzilo. przejezdzala sobie na rowerze i juz z daleka zaczela na mnie krzyczec xd obejrzalam sie, nikogo oprocz mnie i jej nie bylo takze to chyba na mnie sie darła :lol: jakby nie było patrzyla mi sie w oczy jak mnie mijała :diabloti:

Naklejka Jetsan ma mord w oczach :lol:[/QUOTE]

Hahaha, genialne babsko :lol:

Nie wiem, czy chodziło o Jetsa, czy o goldena :evil_lol:

Posted

Ja ostatnio dostałam zjebę od jakieś psychicznej baby bo zacytuję: " nie będą mi jakieś kundle pod oknem srały" - pomijam fakt że byłam na polanie jakieś 30-40 m od jej bloku :evil_lol:
Kulturalnie się rozejrzałam w prawo, lewo i do góry i stwierdziłam, że ja tam nad sobą żadnych okien nie widzę :diabloti: nic mi biedna na to nie odrzekła :(

Posted

[quote name='Yorkomanka']Babie pewnie przeszkadzało że koło niej na rowerze przejechałaś:lol: Miałam tak kiedyś z głupim dziadem, pies sobie sikał a on się do mnie drze że mu sra pod oknem:p[/QUOTE]to o
ona byla na rowerze nie ja ;P
ale chyba jakas nieteges była bo strasznie jej sie rece trzesly :mdrmed:

[quote name='Luzia']Ja ostatnio dostałam zjebę od jakieś psychicznej baby bo zacytuję: " nie będą mi jakieś kundle pod oknem srały" - pomijam fakt że byłam na polanie jakieś 30-40 m od jej bloku :evil_lol:
Kulturalnie się rozejrzałam w prawo, lewo i do góry i stwierdziłam, że ja tam nad sobą żadnych okien nie widzę :diabloti: nic mi biedna na to nie odrzekła :([/QUOTE]
ahahaha mnie sie jeszcze o dziwo nikt nigdy o psy nie czepial, przynajmniej sobie nie przypominam xd ale nie pierwszy raz juz ktos do mnie z tekstem o dziwkach wyjechal.. jakies takie szczescie mam :lol:

a nie sorki, raz facet w pociagu gadal z pretensjami ze moj pies ma gumke na włosach a w afryce dzieci głodują :diabloti:

Posted

Dzieci w afryce dostają przecież lajki do jedzenia:eviltong:, widać to już nie wystarcza... trzeba im będzie nóżki poobcinać żeby głodne nie chodziły:diabloti:. A tak serio wszyscy o tych biednych dzieciach w afryce a o naszych zaniedbanych dzieciach to już nie pomyślą:roll:

Posted

Ja się mogę czuć usprawiedliwiona, bo zbierałam pieniążki w szkole i wysyłaliśmy paczkę dla Murzynka w Afryce. Mogę teraz psu z czystym sumieniem kupić nową obróżkę?:evil_lol:

Posted

[quote name='leónowa']Haha jakie psychole, w moje dziurze takich atrakcji nie mam:shake::evil_lol:[/QUOTE]
biedna jestes ;P śmiech to zdrowie, o mnie tu wszyscy dobrze dbają :diabloti:

[quote name='Yorkomanka']Dzieci w afryce dostają przecież lajki do jedzenia:eviltong:, widać to już nie wystarcza... trzeba im będzie nóżki poobcinać żeby głodne nie chodziły:diabloti:. [/QUOTE]
hahahaha umarłam :roflt:

[quote name='leónowa']Ja się mogę czuć usprawiedliwiona, bo zbierałam pieniążki w szkole i wysyłaliśmy paczkę dla Murzynka w Afryce. Mogę teraz psu z czystym sumieniem kupić nową obróżkę?:evil_lol:[/QUOTE]
NIE. :diabloti:

mam boskiego psa ;d;d
mały chłopiec w autobusie do swojej mamy, pokazując na Nane "mamo patrz na ten boski język" :razz:

godzine potem mój boski pies pokazał że jest mega gówniarzem i przegryzł moją ulubioną smycz.. :mdleje:
mama mi to wykrakała, bo wczoraj z nią gadałam o nowej smyczy i poruszyłyśmy temat gryzienia na co ona stwierdziła, że Nana juz nie jest szczeniakiem zeby smycz gryzła. Coś w tym jest :evil_lol:

Posted

wlasnie kurde masz racje.. :evil_lol:
mam juz nawet upatrzony komplecik ;] dawno mialam tylko sie powstrzymywalam bo juz za duzo tego wszystkiego w szufladzie lezy..
teraz mam pretekst ale kasy brak.. niby mam jakies grosze, na smycz i obroze by pewnie starczylo ale przymierzalam sie do juliusow i na sterylke wypadaloby znowu zbierac.
ale pokusa jest duza :diabloti:
smycz przepinana i obrozka

[img]http://furkidz.eu/environment/cache/images/0_0_productGfx_4cdef057c12b3bd18367e194bc99fa63.jpg[/img]

:loveu:

Posted

[quote name='paulaa.']ulubiona ? brzydka była :eviltong: i Nana dała tego wyraz, po prostu nie była w jej stylu :diabloti:[/QUOTE]
jedyna pasujaca kolorem do lusiowych szelek w superbohaterow :p
krotka, wygodna, miekka i mila w dotyku jak miekki rogz, do Lusiaka idealna.. ;)

teraz z krotkich zostala mi juz tylko skora i jedna taka brzydka zniszczona i niemila w dotyku z hiltona :-(

Posted

Kocham ludziii :loveu:

[url]http://furkidz.eu/environment/cache/images/0_0_productGfx_4cdef057c12b3bd18367e194bc99fa63.jpg[/url] jaaaa, booooskie :mdleje: :loveu:

Posted

[quote name='Ty$ka']Kocham ludziii :loveu:

[URL]http://furkidz.eu/environment/cache/images/0_0_productGfx_4cdef057c12b3bd18367e194bc99fa63.jpg[/URL] jaaaa, booooskie :mdleje: :loveu:[/QUOTE]
właśnie.... :C
nawet dogo mnie kusi po prawej w reklamach :evil_lol:

jedzie ktos na DCDC??
my juz sie nie mozemy doczekac ;d
jakies frisbiacze pewnie sie do nas przybłąkają :evil_lol: