Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Illusion napisał(a):
Kradnij, kradnij :grins:.
Super, że Nana robi takie postępy! :)

super ze te postepy dzisiaj mało co nie zostały popsute..
na agi pani z psem podeszła do przywiązanej do drzewa nany (ktora sie oczywiscie pluła na psa, ale w sumie jej sie nie dziwie, bo była sama na smyczy i nawet nie miała jak uciec) twierdząc, że ona chce zeby jej piesek zaczął się trochę bać innych psów :WTF:
super, szkoda tylko ze nie pomyslała o tym ze moze ja bym chciała zeby moj piesek PRZESTAŁ się bać innych psów. Wiedziała, że agresja Nu ma podłoże lękowe.

A w drodze na pociąg Nana powąchała się z dość nachalnym psem i pomimo irokeza się na niego nie rzuciła :loveu:
I pare razy minełyśmy sie na luznej smyczy z psami niezainteresowanymi :cool3:

Berneska napisał(a):
Rewelacyjne zdjęcia:loveu:
Uwielbiam oglądać jak takie małe psiaki łapią frisbee czy gonią po torze :smile::smile:

Witamy u nas :hand:
wpadaj częściej, pod koniec maja mamy iabc wiec pewnie bdzie kilka filmików :razz:

lasoa napisał(a):
Piękne te zdjęcia Nany, gratulacje do fotografa za ujęcia :)

No fotograf trafił nam się świetny :cool1:

Tak sobie patrze na te zdjęcia.. i stwierdzam że nana ma fajne mięśnie :diabloti:

Posted

Victoria napisał(a):
super ze te postepy dzisiaj mało co nie zostały popsute..

Error: zostały doszczętnie zniszczone :angryy:

lasoa, moj pie sjest po prostu psychiczny i w lato sprintem biega wokół domu godzinami :lol:

Posted

Sonka95 napisał(a):
współczuje :shake: wracaj szybko do zdrowia ;)

dzięki :)

leónowa napisał(a):
Aż tak źle, że w szpitalu się musiało skończyć? Zdrowia życzę:lol:

ej to nie jest śmieszne :eviltong:

schudłam sobie 4 kilo :razz:
do wakacji jeszcze 6 i bdzie gitowo :evil_lol:

Posted

betty_labrador napisał(a):
ojej, dużo zdrówka życze!

dzięki :) już jest lepiej, wczoraj nawet na agi byłam ;P chociaz musiałam sie zatrzymywac w połowie torku zeby troche odsapnąć :lol:

eeej nana ma kleszczaa ;/
ale to w sumie i 'dobrze' sie zlozylo bo przy okazji moze zaczipujemy dziewczyny :evil_lol:

Posted

współczuję choróbska
idziesz z kleszczem do weta? ja sama wyciągam:eviltong: tzn wyciągałam, jakieś 2 lata kleszcza nie widziałam:multi:
a nauczyłam się je wyjmować w ekstremalnych warunkach - święto było jakieś a nie miałam pod ręką kogoś kto umiał albo raczej kto umiał i w czyje umiejętności wierzyłam (tata niby umie ale jak kiedyś umiał pazurki obcąć jak D był mały a ja się bałam to po 2 zabrałam mu narzędzie zbrodni - pies się ruszył i kałuża krwi:roll:, skończyłam sama) teorie niby znałam ale okropnie się bałam :lol: