krzysio Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Wybieramy się na wystawy do Montenegro. Niestety na ich stronie nie ma jeszcze szczegółowych informacji lecz o tej porze roku są zawsze maratony więc pewnie będzie tak samo i w 2012. Napisałem do organizatorów mail z prośba o info ale dla nich to jeszcze sporo czasu Dokładne daty i wystawy podam jak mi odpoiszą. Na stronie FCI jest tylko termin cacib. Mamy jeszcze 3 wolne miejsca na ten wyjazd Inf. [email][email protected][/email] Quote
krzysio Posted November 26, 2011 Author Posted November 26, 2011 ha ha ha:) Madziu. To... wiedzą:) Napisali mi ,że wystawa ma się odbywać w miejscowości BAR i ma trwać od 29.04-2.05.2012 jeszcze rozmawiają z innymi krajami kto kiedy będzie. Dokładne info mam otrzymać do końca tego miesiąca przynajmniej tak mi obiecano. Quote
panbazyl Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 oj dzięki :) To Bar zdobyty? tak? Tzn - zdobywamy. Quote
narisowa Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 rozpiska na dzień dzisiejszy: [B]Shows schedule: [/B] [B]April 28th 2012[/B] It will held in Bar , will be CACIB show starts 9 a.m Euro spaniel cup starts 1 p.m CAC Montenegro starts 6 p.m BIS starts 9 p.m,if dog get two CAC from those shows become a champion Montenegro [B]April 29th2012 [/B] CAC Macedonia 1 starts 10 a.m /Bar Speciality English cocker spaniel starts 10 a.m /Bar Speciality NK SAO - starts at 2 p.m CAC Macedonia 2 starts at 3 p.m/Bar One JCAC or CAC become junior champion,or champion of Macedonia BIS starts 6 p.m [B]April 30th 2012[/B] CAC Bulgaria and CAC Moldova One JCAC or CAC become junior champion or champion of Bulgaria and Moldova Quote
panbazyl Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 narisowa - jesteś niezastapiona w swoich źródłach informacji :) dzięki :) Quote
narisowa Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 [quote name='panbazyl']narisowa - jesteś niezastapiona w swoich źródłach informacji :) dzięki :)[/QUOTE] jeszcze im się może 10 razy zmienić, co i kiedy robią, ale na razie mniej więcej takie plany mają ;) Quote
panbazyl Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 [quote name='narisowa']jeszcze im się może 10 razy zmienić, co i kiedy robią, ale na razie mniej więcej takie plany mają ;)[/QUOTE] wiem wiem, ale przynajmniej stałe beda jako-tako godziny rozpoczęcia wystaw :) a jakie to będa wystawy???? ano na miejscu się ludź dowie :) Quote
ATHENA Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Kochani napiszcie czy na te wystawy opłaca się zabrać golasa ?? czy tylko championy się opłaca ? Quote
panbazyl Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 jest tak jak wszędzie - ja brałam i gołe i z tytułami. I z obydwu wyborów byłam zadowolona. Quote
Saskja Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Ale czy ja dobrze rozumiem, że w tym samym miejscu - w owym Barze - zdobywa sie championaty kilku różnych krajów? Quote
panbazyl Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 jak się uda zdobyć to się zdobywa, bo tam przyjeżdża też sporo psów, z całej Europy (kiedys na jednym takim maratonie w Macedonii były cudne psy z Francji! a do tego Ruskie jeżdżą z na prawdę pieknmi psami!). Tak wystawy tych krajów odbywają sie w jednym miejscu, o róznych godzinach w rózne dni - taki maraton. Quote
krzysio Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 Mam jeszcze nie potwierdzone informacje ,że może być jeszcze jeden bardzo ciekawy championat do zdobycia na wystawach w Barze. Jeżeli się dogadają to napiszę pełen plan. Wystawy odbywają się w bardzo ładnym mieście nad morzem i to przyciąga wystawców. Na przestrzeni kilku lat wystawy w tym kraju, nawet w połączeniu z maratonami, to ilości w katalogu od 98-111 psów. Jedziemy na te wystawy z naszymi psami i mamy jeszcze wolne miejsca na ten wyjazd jeśli ktoś chętny zapraszam [email][email protected][/email] Quote
panbazyl Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 chyba się domyslam co to moze być za ciekawy championat ;) Ale najlepiej poczekac na oficjalne nfo Quote
narisowa Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 no to dostałam szczegółowe info: 28 IV- mamy międzynarodówkę i krajówkę Czarnogóry 29 IV- 4 wystawy - 2 krajówki macedońskie i 2 krajówki mołdawskie 30 IV- 4 wystawy - rano 2 krajówki Azerbejdżanu, po południu 2 krajówki Cypru w sumie 10 wystaw i 5 championatów do zdobycia prócz tego, gdyby kogoś interesowało robią EURO SPANIEL SHOW, klubową cocker spanieli i klubową owczarków środkowoazjatyckich Quote
wacha Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Hm, torszkę się to rozmyło z wyżej napisaną rozpiską, szkoda, dla mnie tamta była atrakcyjniejsza:( to już na 100% będzie? Quote
panbazyl Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 dzięki Narisowa :) ale się rozbujali w wystawach. Quote
narisowa Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 [quote name='wacha']Hm, torszkę się to rozmyło z wyżej napisaną rozpiską, szkoda, dla mnie tamta była atrakcyjniejsza:( to już na 100% będzie?[/QUOTE] dla mnie ta atrakcyjniejsza ;) raptem zabrali Bułgarię, a dołozyli w zamian Azerbejdżan i Cypr - akurat do tych krajów cięzko z psem na wystawę pojechać, a w Bułgarii mają co miesiąc i w miarę blisko i UE, bez wiz, dodatkowych dokumentów itp. na 100% to do dnia wystawy u nich nie wiadomo co będzie ;) - to Bałkany przecież ;) Quote
panbazyl Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 jak dla mnie też bardziej atrakcyjna. Przypuszczałam, ze Cypr bedzie, ale że Azerowie to juz nie. Pewnie Bulgarzy tez coś planuja wystrzałowego jak sie tu nie pojawiaja. Quote
krzysio Posted January 18, 2012 Author Posted January 18, 2012 [quote name='wacha']Hm, torszkę się to rozmyło z wyżej napisaną rozpiską, szkoda, dla mnie tamta była atrakcyjniejsza:( to już na 100% będzie?[/QUOTE] To już 4 wersja wystaw jakie mają się odbyć w Bar i różne terminy...;) Mogą być jeszcze zmiany. Quote
AsinkaC Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Czy żeby zdobyć championaty z tych wystaw trzeba mieć polskiego championa ? Quote
Taurusik Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 wybieram sie na te wystawy mam wolne miejsca w busie i hotelu. Chętnych zapraszam na pw lub [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Quote
krzysio Posted January 20, 2012 Author Posted January 20, 2012 [quote name='AsinkaC']Czy żeby zdobyć championaty z tych wystaw trzeba mieć polskiego championa ?[/QUOTE] Nie potrzebujesz polskiego championatu Quote
Recommended Posts