Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

basiagk napisał(a):
A dziękuję Fasolko:loveu:! A to jest Abra, sunia.

hehehehe a to przywaliłam :oops: ale cudeńko to jest :loveu:

Kociorki super!!! Zwłaszcza zdjęcie Felusia na drzewie jest fantastyczne :crazyeye::loveu:

Posted

:tree1:Serdeczne życzenia uśmiechu i słońca. Śniegu białego po pas.
Pierwszej gwiazdki jasnej jak ta nad Betlejem.
Pokoju życzliwego w płatka łamaniu...
Życzeń co spełniać się będą.
Ciepłej miłości, wiary i nadziei, co nie będą odstępować na krok
przez cały nadchodzący nowy rok...2009

Tego gorąco życzą kochanym cioteczkom (i wujkom) z dogo.
Abra Pako i Pańciostwo
:calus:

Posted

Wszystkiego naj naj naj lepszego, dużo zdrowia, pomyślności z okazji Dnia Wielkiej Radości życze Wam Wesołych Świąt ;-)

Dominika, Marcin, Cyprian wraz ze zwierzakami Fazą i Bolkiem ;-)

• 2 weeks later...
Posted

A mieszkamy, mieszkamy, od końca września. W prawdzie domek taki nowy nie jest ale nasze pięterko całkiem świeże i jest tu jeszcze dużo roboty. Właśnie szepnęłam mężowi że trzeba skombinować miejsce na chociaż jednego psiaka jako DT. Ale cichosza:siara:

A tak z innej beczki. Czy są w tym roku kalendarze z astami? Bo widzialam tylko jeden ale taki sobie był.

Posted

basiagk napisał(a):

A tak z innej beczki. Czy są w tym roku kalendarze z astami? Bo widzialam tylko jeden ale taki sobie był.

chyba nie...coś tak pamiętam, że doddy mówiła, że kalendarzy z astami nie będzie:shake:

gratuluje nowego-starego domku i czekam na możliwosć dt:p

Posted

Cioteczki! Ja zgłupiałam! DT mi sie zachciewa dla zmarzniętego szczeniaka. Czy ja oszalałam po tej grypie? Ja nie wiem jak to jest z tym DT! Co ja robię?
:chaos::help1:
Jakies praktyczne rady?:modla:

I to jeszcze w drugą rocznicę naszego życia z Pakuśkiem!!!

2 LATA RAZEM!!!:sweetCyb:

Posted

basiagk napisał(a):
No cóż, tłumy walą! A Ja mam już dziś tego dość. Do jutra!:roll:
A ja Pakusia KOCHAM! I BASTA!!!

wiem, wiem, że Pakisia koffasz:evil_lol::loveu::loveu::loveu:

a dt - jestem za a nawet przeciw:diabloti: pomożemy - dasz radę;)

Posted

Już nikogo nie obchodzi ten wątek, nawet tak rocznica. I nawet Lamia już się nie pokazuje. Szczerze, to trochę przykro. Musze w końcu się nauczyć robić bannerek żeby jacyś dogomaniacy dostrzegli moje 2 cuda. Trudno, że tylko w zamian, że ja odwiedzę ich ale chociaż taka pociecha. Wiem, że to tylko 2 psy ale w tym całym psim nieszczęsciu należy mi się coś miłego. Sorki jestem dziś wkurzona :angryy:

Posted

Basiu a może by tak jakieś rocznicowe zdjęcia? :loveu:
Takie wiesz, dla nowo wchodzących na dogo osób zdjęcie z Waszych poczatków i teraz, co? :loveu:
Wszystkiego dobrego na taką fajną rocznicę - wielu, wielu wspólnych, szczęśliwych lat razem :buzi: Ucałuj ode mnie swoje dwa psiuny!!!

Posted

Dzięki Fasolko!:Rose:
Tak a propos naszych początków itp planuje nowy wątek, świeży ale to wymaga trochę czasu i pracy, powolutku. A świeże fotki są ciut wyżej:loveu:

Posted

A wiesz Basiu, zaciekawiona Waszymi początkami obejrzałam i przeczytałam pierwsze posty... I padłam z wrażenia nad tempem adopcji :crazyeye: Właściwie chyba trzeci post był z Twoją decyzją o adopcji :crazyeye: Szok :crazyeye:
Tym cudniejsza wydaje się Wasza rocznica!!! I jak patrzy się na Pakisia teraz to juz chyba nawet on nie pamięta jak to było bez Was ;):loveu:
Więc jeszcze raz Juuuupi!!! :laola::cunao::beerchug:

Posted

Basiu, nie mam zdjęć, tylko to w awatarku ;) Mam dwójkę: od malucha sunię sznupek mini 7 lat i mix pit bulla zgarnietego z ulicy ponad 3 lata temu, obecnie ma ponad 4 lata. Odkąd jest z nami nasz pit bulliś wiem jakie to cudne psy :loveu: choć czasem mam ochotę dać mu w tyłek, zwłaszcza na spacerze ;)
A Ty Basiu chodzisz na spacery z parką czy osobno?