sota36 Posted August 31, 2008 Author Share Posted August 31, 2008 taaaaaa, so "niesamowite", ze po lanolinie mialam jeden wielki koltun. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*hania Posted August 31, 2008 Share Posted August 31, 2008 [quote name='sota36']taaaaaa, so "niesamowite", ze po lanolinie mialam jeden wielki koltun.[/quote] Ja lanoliny używam właśnie do rozczesywania. Jest OK :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sota36 Posted August 31, 2008 Author Share Posted August 31, 2008 Jeden woli rybki, drugi akwarium, trzeci prosi o wode :) Czyli jednemu pasuje to, drugiemu cos innego. Po przygodach z 1AllSystem - firmie mowie - dziekuje! Nie skorzystam. A stosowalam kilka ich produktow. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ato Posted August 31, 2008 Share Posted August 31, 2008 Stosowałam AllS, ale byłam ciekawa innych kosmetyków więc wypróbowywałam inne firmy łącznie z polskimi (Vulpes i Dr Lucy), efekt jest taki, że wróciłam do 1AllS i jestem zadowolona. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IraKa Posted September 5, 2008 Share Posted September 5, 2008 Ja używałam allsystems i dr lucy. Chwilowo allsystems jest po prostu tańszy;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
caterina1 Posted September 12, 2008 Share Posted September 12, 2008 Ja też uzywam u swoich 1 All System, lanolina w ateozolu jest super do rozczesywania i nawilzania,A zwykła lanolina uzywana tak jak podaje producent i z umiejetnym zastosowaniem dla mnie nie do pobicia. ale trzeba to umiec zastosować bo nie trudno narobić tłustych plam na psie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuzolandia Posted September 15, 2008 Share Posted September 15, 2008 z ALL SYSTEM uzywam jedynie szamponu wybielajacego dla mojego shihtzu;-) i jestem z niego bardzooo zadowolona .Stosuje go głownie na lapy i brzuch poniewaz jako niskopodłogowiec zbiera wszelki brud. Uzywałąm rowniez innych preparatow tejze firmy dla mojego briarda ale.........nie byłam zadowolona o lanolinie nawet nie wspomne ..dla nas to produkt beznadziejny;-) Ale jak wiadomo ile ludzi tyle opini ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewa.c Posted September 28, 2008 Share Posted September 28, 2008 Czy ktoś używał takie cudo do zwiększenia objętości włosa? 1 ALL SYSTEM 3D Volumizing spray - spray zwiększający objętość?? Czy rzeczywiście tak zwiększa objętość, jak podaje producent? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bura Posted September 28, 2008 Share Posted September 28, 2008 Mojej suczy przesuszało włos. Efekt był, ale jakim kosztem. Natomiast znam owczarkarzy którzy jak się im pies wysypał przed wystawą to jechali tym a potem spray norkowy i psy wyglądały o niebo lepiej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewa.c Posted September 28, 2008 Share Posted September 28, 2008 [B]Bura[/B]-Dziękuję za opinię.Chyba kupię ten preparat. Stosowałaś na suchy włos w domu, czy na wystawie przed wyjściem na ring? Jak szybko schnie? Większość preparatów zwiększających włos, może zawierać silikon, który może powodować wysuszenie włosów. Po wystawie myślę, aby zastosować odżywkę nawilżającą w celu regeneracji włosów, powinna pomóc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oliwia. Posted May 9, 2009 Share Posted May 9, 2009 na jakiej zasadzie działa LANOLINA PLUS ? pisze ze zmiekcza wlos...ja mam pudle wiec pudel nie moze miec lejącego.. czy ten zmiekczony włos jest tylko gdy olej jest na włosach czy po zmyciu go rownież jest zmiekczony ? a moze ta lanolina nie zaleca sie dla pudli ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oliwia. Posted May 11, 2009 Share Posted May 11, 2009 powtórzony post. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niuflandia Posted July 29, 2009 Share Posted July 29, 2009 Słuchajcie możecie podać mi linka gdzie można kupić taką lanolinę ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sota36 Posted July 31, 2009 Author Share Posted July 31, 2009 [quote name='Niuflandia']Słuchajcie możecie podać mi linka gdzie można kupić taką lanolinę ?[/quote] Prosze (mozna delikatnie negocjowac upusy) [url=http://www.1allsystems.pl/]AllSystem[/url] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Armani_Michell Posted August 1, 2009 Share Posted August 1, 2009 [COLOR=Navy] Witam Stosowałam wiele kosmetyków różnych firm, ale najbardziej odpowiednie dla mojego psa to jednak All SYSTEM. Należy dużo eksperymentować z różnymi firmami, co pochłaniania niestety dużo pieniążków, bowiem kosmetyki są naprawdę drogie. Do kąpieli należy używać właściwych dla typu szaty szamponów i odżywek, co sprawia, że strzyżenie i rozczesywanie sierści staje się łatwiejsze i szybsze, a sierść uzyskuje właściwą oraz naturalną strukturę. Papiloty to nieodzowny atrybut Yoreczka - w sprzedaży wysyłkowej dostępne są specjalne papierki /sprowadzane z zachodu/ i preparat nawilżający All SYSTEM. Nie polecam gumek "receptorek" Przepraszam, że nie podaję szczegółów, ale każdy właściciel ma swoje tajemnice. [/COLOR] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ato Posted March 11, 2010 Share Posted March 11, 2010 Odświeżę temat. Czy ktoś stosował Invisible Hold Setting&Styling Gel? Czy ten specyfik nadaje się na wystawę? Chodzi mi o wygładzenie trochę przesuszonego włos. Czy po nim włos będzie lejący? Bardzo proszę o odpowiedź. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hawanka Posted May 7, 2010 Share Posted May 7, 2010 który szampon lepiej wybiela #1 ALL SYSTEMS Pure White Lightening Shampoo czy #1 ALL SYSTEMS Professional Formula Whitening Shampoo ??????????????????????????????/ :):):) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bura Posted May 11, 2010 Share Posted May 11, 2010 To zależy od włosa, wody jaką masz w kranie i tego z czego są plamy, u nas się sprawdza ten drugi (taki niebieski). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bachar Posted May 14, 2010 Share Posted May 14, 2010 [quote name='Hawanka']który szampon lepiej wybiela #1 ALL SYSTEMS Pure White Lightening Shampoo czy #1 ALL SYSTEMS Professional Formula Whitening Shampoo ??????????????????????????????/ :):):)[/QUOTE] Z Pure Wite radzę uważać i myć psa w rękawiczkach. Osobiście miałam mocno popękaną (plus swędzenie) skórę na rękach a psu też niestety podrażnił skórę Zaskoczyłam dopiero za drugim razem, że jest to związane z ww. szamponem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hawanka Posted May 14, 2010 Share Posted May 14, 2010 [quote name='bachar']Z Pure Wite radzę uważać i myć psa w rękawiczkach. Osobiście miałam mocno popękaną (plus swędzenie) skórę na rękach a psu też niestety podrażnił skórę Zaskoczyłam dopiero za drugim razem, że jest to związane z ww. szamponem.[/QUOTE] Czyli ten ---> bedzie łagodniejszy 1 ALL SYSTEMS Professional Formula Whitening Shampoo no i ten kupimy :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niuflandia Posted May 29, 2010 Share Posted May 29, 2010 Ma ktoś może oddać,odkupić lanolinę z allsystemu ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts