Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Aleksandra95']Przykro mi :(

[URL]http://psiesmaki.blox.pl/2012/03/Ciasteczka-marchewkowo-pietruszkowe-z-otrebami.html[/URL]

tu ktoś bloga prowadzi.;) może Ci się przyda[/QUOTE]

[quote name='kamilka91']Wacuś... :-([/QUOTE]

[quote name='dagaa111']przykro mi :-([/QUOTE]

[quote name='understandme']Wacuś
[*]
Przykra wiadomość :-([/QUOTE]

noo :( krótko te chomiczki żyją . Pojechałam z nim do weterynarza , bo się biedak męczył .. tak głośno oddychał i na jedno oko już nie widział i w ogóle ... niech żyje tam gdzie reszta moich chomików
[*]

od poniedziałku zabieram się za pieczenie ciasteczek dla mojej rudej małpiszony ;) może nie spale domu , chociaż ogólnie mam zakaz gotowania , ponieważ jestem w tej sprawie kompletne beztalencie :oops:

dzięki Ola za przepisy , może jeszcze ktoś ma jakieś sprawdzone ? :)

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Vaness ja mam takie dwa przepisy z "Mój pies" na mufinki marchwiowo-serowe i na ciasteczka z dynią i botwinką (te drugie robiłam..fajnie wyszły :D ) tylko, że właśnie te z botwinką i dynią to są takie złożone jeśli chodzi o składniki, bo z tego co pamiętam jest tam mąka pszenna pełnoziarnista, mąka sojowa (tej nie dałam, bo nie miałam ;) ), mąka kukurydziana i mleko, jajka, pestki dyni, olej roślinny i coś tam jeszcze :D one są fajne, bo to ciasto się wałkuje i wycinasz kawałeczki jakie chcesz np kwadraciki i są takie kruche..moja Tośka oszalała na ich punkcie :) jeśli chcesz to podaj maila to wyślę Ci skan albo zdjęcie :)

Przykro mi z powodu Wacusia :( chomiczki tak krótko żyją :(

Posted

[quote name='Ptysiak']Dzień dobry :)

Przykro z powodu chomiczka :(

Buziaczki dla Pańci i Toffika :buzi:[/QUOTE]

witamy , witamy :lol:

[quote name='kopra']Vaness ja mam takie dwa przepisy z "Mój pies" na mufinki marchwiowo-serowe i na ciasteczka z dynią i botwinką (te drugie robiłam..fajnie wyszły :-D ) tylko, że właśnie te z botwinką i dynią to są takie złożone jeśli chodzi o składniki, bo z tego co pamiętam jest tam mąka pszenna pełnoziarnista, mąka sojowa (tej nie dałam, bo nie miałam ;-) ), mąka kukurydziana i mleko, jajka, pestki dyni, olej roślinny i coś tam jeszcze :-D one są fajne, bo to ciasto się wałkuje i wycinasz kawałeczki jakie chcesz np kwadraciki i są takie kruche..moja Tośka oszalała na ich punkcie :smile: jeśli chcesz to podaj maila to wyślę Ci skan albo zdjęcie :smile:

Przykro mi z powodu Wacusia :-( chomiczki tak krótko żyją :-([/QUOTE]

wysłałam maila na Pw ;) Tofficz szaleje na punkcie wszystkiego co słodkie :D

no tak , Wacuś sobie żyje gdzieś tam a ja chyba kupię jakiegoś zwierzaka małego do klatki , bo smutno w domu .
A tak w ogóle co drodzy dogomaniacy myślicie o wędzonych świńskich uszach dla psa ?
:) życzę ciepłego dnia wszystkim :)

Posted

[quote name='dagaa111']mój uwielbia te wszystkie suszone przysmaki, za wędzonymi uszami szaleje, ale za żwacze to dałby się pokroić[/QUOTE]

[quote name='kamilka91']Mik uwielbia wędzone uszy, ale ma po nich problemy trawienne... :roll:[/QUOTE]

[quote name='Aleksandra95']Dora te wedzone smrody lubi . :-P[/QUOTE]

mnie przeraża ilość tych uszu - w każdym sklepie w całej Polsce ile ich jest :roll: więc ile świń musiało stracić uszy , żeby pies miał sobie co przekąsić ..

Posted

[quote name='Paula03']Przykro mi z powodu Wacusia :( :([/QUOTE]

no tak :( nic nie zrobię

dziś moja siostra , o "wielenaście " lat młodsza przyjechała od babci i nie mogła zrozumieć czemu już go nie ma ...

Posted

[quote name='Lucky.']chomiczki niestety za krótko żyją :(
ostatnio moja Marysia odeszła... :(
przykro mi (*)[/QUOTE]

dziękuję za współczucie i odwiedziny

[quote name='kamilka91']Dzieciom zawsze najtrudniej wytłumaczyć...[/QUOTE]

no tak

właśnie pieką się ciasteczka serowe z otrębami :D ale jakoś tak to mega dziwnie wygląda

Posted

Matko, żwacze... Więcej tego smrodu nie wezmę do domu, musiałam dwa dni wietrzyć :D Chociaż trzeba przyznać, że Mik była przeszczęśliwa... :)

Napisz czy Toffikowi się ciacha spodobały ;)

Posted

[quote name='kamilka91']Matko, żwacze... Więcej tego smrodu nie wezmę do domu, musiałam dwa dni wietrzyć :D Chociaż trzeba przyznać, że Mik była przeszczęśliwa... :)

Napisz czy Toffikowi się ciacha spodobały ;)[/QUOTE]

haaahaha :D Toffikowi to się wszystko podoba co jest do jedzenia :diabloti: i nie ważne czy śmierdzi czy nie :evil_lol: a ciacha też lubi :)

[quote name='understandme']mój jadł ciasteczka pasztetowe, przepis tutaj z dogo :smile:

A teraz jest zakochany po cały żołądek w żwaczach :-D[/QUOTE]

ja teraz wątróbkowe chce zrobić :D

Posted

Tofffik jest jakiś dziwny...

Pańcia Vanessa pobiegła do sklepu kupić lody (upał nieziemski), no to ciocia Rasowa zabrała się do szkolenia Toficza :D Komendy wykonywał w ułamki sekundy. Wszystko ładnie, pęknie. Ale nagrody nie przyjmował (suche wafelki).
Jak się potem okazało - czekał na wafelka z lodem waniliowym :)sp

spryciarz! suchara nie chciał wcinać! czekał na nadzienie :cool3:

Posted

[quote name='rasowa2410']Tofffik jest jakiś dziwny...

Pańcia Vanessa pobiegła do sklepu kupić lody (upał nieziemski), no to ciocia Rasowa zabrała się do szkolenia Toficza :D Komendy wykonywał w ułamki sekundy. Wszystko ładnie, pęknie. Ale nagrody nie przyjmował (suche wafelki).
Jak się potem okazało - czekał na wafelka z lodem waniliowym :)sp

spryciarz! suchara nie chciał wcinać! czekał na nadzienie :cool3:[/QUOTE]

hahahah XD no on taki dziwny jest :D

Wszystkie 10 szczeniaków znalazło swoje domy :) właśnie widziałam , że jakaś Pani jest zainteresowana Perłą - drugą matką szczeniaków :) możliwe , iż wszyscy znajdą domki i bardzo się cieszę ;)
nie mam zdjęć Tofficzowych , ale za to dodam szczeniaki , które mają ponad dwa tygodnie , będą do adopcji we wrześniu :)

[IMG]http://i1251.photobucket.com/albums/hh542/tofficzek/578837_429146800462609_793331174_n.jpg[/IMG]

[IMG]http://i1251.photobucket.com/albums/hh542/tofficzek/576194_429146853795937_92211077_n.jpg[/IMG]

[IMG]http://i1251.photobucket.com/albums/hh542/tofficzek/556610_429146883795934_1049050000_n.jpg[/IMG]

[IMG]http://i1251.photobucket.com/albums/hh542/tofficzek/318758_429146840462605_1346377570_n.jpg[/IMG]

Może ktoś z Bydgoszczy lub okolic , chce zaadoptować sobie małego przyjaciela ? :)

Posted

[quote name='kopra']jakie słodziutkie szczeniorki! na pewno szybko znajdą domki :)
vaness czy doszedł mail ode mnie :> ?[/QUOTE]

tak , doszedł !
bardzo dziękuję:calus: , jakoś na dniach będziemy robić ;) teraz jest tak gorąco , że mi się nie chce :roll:

Posted

[quote name='shera9']weszlam bo dostalam zapro i czekam na fotki:D wpadajcie do nas beda sierpniowe fotki na 100%[/QUOTE]

bez zaproszenia też można wpadać , po to galeria jest :)

Posted

[quote name='magdabroy']Piękne szczeniaczki :loveu:[/QUOTE]

dzidziusie :loveu:

kupiłam Toffikowi obrożę , ale ludzie sie gapią jak on idzie w niej , że to dziewczyna :mad: chyba będę musiała sprzedać i kupić inniejszą

[IMG]http://i1251.photobucket.com/albums/hh542/tofficzek/obroza.jpg[/IMG]