Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na cito potrzebne DT dla niedużej suczki, która lata z cieczką po Otwocku :( Gania za nią stado psów, mała jest przerażona :( Szuka ratunku u ludzi, przybiega i wtula się, tak bardzo się boi... Bardzo, bardzo pilnie potrzebujemy dla niej miejsca, bo jeszcze chwila i suczka uciekając wpadnie pd samochód, a nawet jeśli tak się nie stanie, zaraz będzie w ciąży i kolejne szczeniaki zasilą szeregi tutejszych bezdomniaków :(

FB: http://www.facebook.com/event.php?eid=275418289160947&view=wall

Kontakt w sprawie suni:
tel.: 660 116 551
mail: [email protected]

Bardzo, bardzo proszę o pomoc :(

Posted

Nie mam zdjęć, nie widziałam suni, a osoby od których o niej wiem nie posiadają aparatów. Dzisiaj będę w Otwocku, zostawię aparat znajomej, ale i tak zdjęcia byłyby za kilka dni najwcześniej, a mała potrzebuje pomocy na już. Jest mała/średnia, prawdopodobnie ok. 10-15 kg, czarna.
Nie robiłam ogłoszeń, tylko event a fb, bo i co miałabym tam napisać? W tej chwili pilnie szukam DT, resztą zajmę się, jak mała będzie już bezpieczna...

Posted

Udostępniłam ją na fb nie wiem co jeszcze mogę zrobić mam niestety już jedną tymczasowiczkę dominantka . Jeśli mogę jeszcze jakoś pomóc dajcie znać z transportem np, ewentualnie jeśli chodzi o sterylkę finasowo mogę się dorzucić - w którym rejonie otwocka widziana była sunia może też uda mi się jakieś zdjęcie zrobić dziś wyjątkowo jestem w domu

Posted

nie ma opcji żebym wzięła sunię z cieczką-mój Tysiek to zboczeniec! zresztą jakakolwiek suczka w jego towarzystwie odpada.....stara młoda po sterylce czy przed....świńtuch straszny....

Posted

Dla suni jest miejsce, a jej nie ma :( Damn it! Przedwczoraj była widziana wieczorem na Ługach, wczoraj rano w Otwocku na Przewoskiej, więc teraz może być wszędzie :( Póki co na miejscu się za nią rozglądają, mam nadzieję, że się pojawi...

Posted

Nie, w schronisku. Może nie jest to rozwiązanie idealne, ale będą ją miały na oku osoby z TOZu, no i będzie miała zapewnioną sterylkę. A potem ew. będzie można szukać DT.

Posted

Pewności nie mamy i tak właśnie myślimy, że, o ile nie wpadła pod koła, wróciła do domu... I tam się oszczeni...
To jest w tym wszystkim najgorsze, że my już po prostu nie mamy możliwości, by w takiej sytuacji zadziałać natychmiast, nie mamy gdzie psa przetrzymać, zwłaszcza psa tak problemowego, jak suka z cieczką... A osoby które są tam na miejscu są w większości starsze, nie mają komórek, więc żeby cokolwiek załatwić muszą wrócić do domu, a w międzyczasie pies znika...
Teraz na osiedlu pojawia się nowa sunia, tu są zdjęcia: http://www.dogomania.pl/threads/218152-Otwock-psie-piekie%C5%82ko...?p=18070325&viewfull=1#post18070325
Mamy szansę ją zabrać zanim dostanie cieczki, ale nie mamy gdzie... :(