RUDA ZUZIA Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 Ponieważ Ania nie chce do nas wpaść przeklejam z wątku 5: Mamy już zgłoszenia z dogo: Andegawenka 30zł [B]wpłacone[/B] Elik 50 zł [B]wpłacone[/B] Ania z Poznania 50zł [B]wpłacone[/B] Ruda Zuzia 30zł [B]wpłacone[/B] Karina ? Chiquita&DeeDee 20zł [B]wpłacone [/B]Anula 20zł [B]wpłacone [/B]Maria Magdalena W 50zł [B]wpłacone[/B] Viola 50zł [B]wpłacone[/B] i z FB: Mateusz G 50zł [B]wpłacone[/B] Joasia Ch 30zł [B]wpłacone[/B] Paulina H 10zł [B]wpłacone[/B] ?? Joanna P ??? Dawid T 50zł [B]wpłacone Powiedzcie mi czy się nie pomyliłam wyszło mi 440 zł Dodatkowo ja wysłałam jeszcze 20 zł od mojej synowej No to mi wychodzi że jest uzbierane 460 Aniu nadal czekamy na Ciebie abyś uzupełniła post 5. [/B] Quote
andegawenka Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Byłam pewna że już jest pełna kwota i zdjełam banerek dla innej bidy... Quote
RUDA ZUZIA Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 [quote name='andegawenka']Byłam pewna że już jest pełna kwota i zdjełam banerek dla innej bidy...[/QUOTE] No właśnie... Quote
RUDA ZUZIA Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 A wczoraj byłam zła ,że dogo nie działa bo maluchy miały urodzinki,skończyły 10 miesięcy. Wszystkiego najlepszego Lakuś:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Pszczółkę sama wycałowałam:Cool!::buzi::buzi::buzi: Quote
andegawenka Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Wszystkiego dobrego maluchu, zdrówka[IMG]http://www.picturesanimations.com/h/happy_birthday/111.gif[/IMG] Quote
RUDA ZUZIA Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 [quote name='andegawenka']Wszystkiego dobrego maluchu, zdrówka[IMG]http://www.picturesanimations.com/h/happy_birthday/111.gif[/IMG][/QUOTE] :loveu::loveu::loveu: Quote
andegawenka Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 [quote name='Jagna78']hej dziś rozmawiałam z naszym wetem, Niunio na 9.30 w środę ma być u niego w gabinecie.....oczywiście na czczo .... hihihi z tym będzie kłopot bo jak mu wytłumaczę, że on śniadania nie zje :D Ania z Poznania przelała mi na konto 430 zł[/QUOTE] No to się jutro skupiamy i kciuki trzymamy za synusia.... Quote
ania z poznania Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Wpłacałam "z pamięci", myślałam, że jest 430, a było na tę chwilę, w której wpłacałam 440. Nie mogłam się na dogo zalogować, ciągle pokazywało mi, że mam niewłaściwe hasło. Wpłatę robiłam w sobotę popołudniu po rozmowie tel. z Jagną. Zaraz zobaczę czy są nowe wpłaty. Doszło 30zł :). Post 5 uaktualniony :) Quote
ania z poznania Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 [quote name='andegawenka']No to się [B]jutro [/B]skupiamy i kciuki trzymamy za synusia....[/QUOTE] Andegawenko, ale jutro jest wtorek :) Quote
RUDA ZUZIA Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 [quote name='ania z poznania']Ten post ja sobie rezerwuję na rozliczenie: Mamy już zgłoszenia z dogo: Andegawenka 30zł [B]wpłacone[/B] Elik 50 zł [B]wpłacone[/B] Ania z Poznania 50zł [B]wpłacone[/B] Ruda Zuzia 30zł [B]wpłacone[/B] Karina ? Chiquita&DeeDee 20zł [B]wpłacone [/B]Anula 20zł [B]wpłacone [/B]Maria Magdalena W 50zł [B]wpłacone[/B] Viola 50zł [B]wpłacone[/B] Maria1957 10zł [B]wpłacone [/B]Ruda Zuzia 20zł [B]wpłacone[/B] i z FB: Mateusz G 50zł [B]wpłacone[/B] Joasia Ch 30zł [B]wpłacone[/B] Paulina H 10zł [B]wpłacone[/B] ?? Joanna P ??? Dawid T 50zł [B]wpłacone[/B][/QUOTE] Ufffff.... Jeśli dobrze policzyłam mamy 470 zł:multi::multi::multi::multi: Trzymaj się Lakusiu pojutrze:lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Lakuś na pierwszą:loveu::loveu: Trzymam kciuki!! Quote
andegawenka Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 [quote name='ania z poznania']Andegawenko, ale jutro jest wtorek :)[/QUOTE] Oj, sorry...zamulona jestem jak dogo....ale kciuki trzymam. W niedzielę weszłam na dogo raniutko a potem już wcale... Quote
ania z poznania Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Ruda Zuziu, 470 było wczoraj, dzisiaj jest 490 :), aktualizacja w poście 5 :). Przelałam 60zł na konto Jagny. Quote
Maria1957 Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 ...to jutro od 9.30 trzeba mocno zaciskać kciuki :kciuki::kciuki::kciuki:..... Lakuś trzymaj się ... Quote
RUDA ZUZIA Posted November 29, 2011 Author Posted November 29, 2011 [quote name='ania z poznania']Ruda Zuziu, 470 było wczoraj, dzisiaj jest 490 :), aktualizacja w poście 5 :). Przelałam 60zł na konto Jagny.[/QUOTE] Hurrrrra:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: Tak bardzo się cieszę:lol: No to pozostaje nam jak najmocniej zaciskać jutro kciuki:cunao: Bardzo,bardzo mocno dziękuję wszystkim w imieniu Lakusia i proszę bądźcie jutro z nami.:lol: Quote
andegawenka Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Aniu, to ja te dwa fanty przekazuje na inny bazarek na moją biedę....i trzymam kciuki!!!!! Quote
RUDA ZUZIA Posted November 29, 2011 Author Posted November 29, 2011 Trzymam kciuki:lol: Będę wieczorem:lol: Quote
NataZG Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Do mnie tez dotarly namiary na konto - dzieki andegawenka! - i dzisiaj wyslalam 100 zl.:-) widze, ze juz prawie cala kwota jest, ale mysle, ze i tak sie przyda:loveu: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Będziemy trzymać kciuki :multi::multi::multi: ja się dziś dowiedziałam, że moją małą operuję w pt - wiem Jagna co przeżywasz...:roll: Quote
Jagna78 Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 siedzę w nerwach już od rana.... jutro to pewnie stan przedzawałowy będę miec... Lakuś zadowolony bo nakarmiony tak, że już mu się nie mieściło :D a to rzadkość....bo on ma gumowy żołądek ;) Zaraz zabieram miski i do jutra głodówka czeka też i Pusie :) potwierdzam Ania przelała mi 60 zł Quote
Jagna78 Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 [quote name='NataZG']Do mnie tez dotarly namiary na konto - dzieki andegawenka! - i dzisiaj wyslalam 100 zl.:-) widze, ze juz prawie cala kwota jest, ale mysle, ze i tak sie przyda:loveu:[/QUOTE] dzięki napewno się przyda - myślałam o karmie dla rekonwalescentów, więc będzie za co kupić.... jeśli Ania mi prześle ;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Jejku ja też to czuję już... mam nadzieję, że jutro w pracy będę mogła zerknąć na dogo, bo mnie stres zje. To Lakuś biedaczek niczego nieświadomy myśli, że cudowny wieczór dziś ;) i bardzo dobrze, a jutro wieczorkiem już "po krzyku" zaśnie w ramionach ukochanej Panci :) Quote
Jagna78 Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 w ramionach hmmm on na mojej głowie śpi :D a Pusia w nogach..... rano czasem wstaje jak połamana bo śpie całą noc w jednej pozycji :D To na razie dziewczyny trzymajcie kciuki :) Spadam bo Córe do spania muszę wygonić i miski z żarełkiem psom pochować..... chociaż Laki teraz zajęty obgryzaniem pluszowego cziłki jest to nie zauważy :D Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Będziemy trzymać z całych sił !!! :) Na głowie??? :D to z rana masz super fryz ;) Oj... jakie to słodkie, ma pluszowego chiłkowego kumpla?;) słodkie ;) Dobranoc :) Quote
Recommended Posts