brazowa1 Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Szara jest w schronisku juz ponad rok,ma obecnie okolo 8 lat. Jest zamknieta w sobie,rzadko okazuje entuzjazm,popadła w apatie. Na pewno jest lagodna-pokaleczony nos (od wciskania w krate :-( ) pozwalała sobie smarowac i nie protestowała. ładnie chodzi na smyczy,jest spokojna,stonowana,niehałasliwa.I bardzo,bardzo nieszczesliwa. Wysterylizowana.K omu ładna,owczarkowata suke,w sam raz na spokojne spacerki po parku? Mam przykra wiadomosc. Szara za TM Prawdopodobnie serce. Quote
fona Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Szara, zycze ci, zebys juz nigdy nie pokaleczyla nosa o kraty... zebys szybko zamienila klatke na kochajacy dom... Quote
halbina Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Niech spełniają się marzenia, niech sie smutek w radość zmienia, życie płynie miodem, mlekiem, zdrowia niech przybywa z wiekiem... na ten Nowy Rok! Życzymy Wam wszystkim, czworo- i dwunożni członkowie wielkiego dogomaniackiego stada, żeby w Nowym Roku 2007 żadne stworzenie nie głodowało ani nie cierpiało z winy człowieka, aby każdy potrzebujący pies czy kot znajdował wspaniały kochający dom i odpowiedzialnego opiekuna, dla którego stanie się dozgonnym przyjacielem i członkiem rodziny i żeby na tym Forum panowały wiara, nadzieja i miłość, bo one nadają sens życiu! Bąbel, Platon, Byron, Junior i pańcia Halina Quote
brazowa1 Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 Szara zle znosi schron.jest zamknieta w sobie. W domu bedzie grzecznym,milym towarzyszem. Quote
halbina Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Czy tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=34889 ? Quote
brazowa1 Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 kobieta szuka tak,zeby nie znależć.Ma juz taka ilosc pieknych psow z calej Polski podanych na tacy,ze nie wiem,na co czeka.Zapraszalam ja takze do schronu,ze bedzie miala okazje wyjsc na spacer,poznac psy.nawet sie nie odezwałą,wiec nie uwazam,zeby to byla powazna oferta domu:shake: moze ma byc mloda,rodowodowa ,zdrowa i wychowana? Quote
Celina12 Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Dla miłej i bardzo stęsknionej Szarej szukamy Kochajacego DOMKU.... Quote
ankarage Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Szara ja mam sentyment do owczarkowatych...smigaj po dom, tyle na razie moge....:multi: Quote
Celina12 Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Śliczna i stęskniona za miłością Szara prosi o DOM.... Quote
Kasia25 Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Na razie to, ale mi się zbytnio nie podoba. Jutro, coś porobię i poproszę Ciocie link:p Quote
brazowa1 Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Dzie tez robilam Szarej zdjecia i zauwazylam,ze ona ma (przepraszam za porownanie) martwe oczy. Zero blasku,az dziwne.I tu nie chodzi o blask radosci. Zerkne do katy,moze ma jakas chorobe oczu? Quote
kaerjot Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Szara jest taka smutna. W Sopocie psiaki nie mają źle, większość z nich ma w oczach tyle radości, gdy tylko wychodzą na spacerek, dostają ciasteczka, czy są głaskane. A Szara nie, jej depresja jest przygnębiająca. Quote
fona Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Podnoszę sunię z pokaleczonym z tęskonty nosem... Quote
Celina12 Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 ..czeka..prosi....kaleczy z tęsknoty nosek...:-( Kto Jej pomoże??? Quote
kaerjot Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Akucho, dzięki za tekścik dla Szarej, ale ona jest już wystawiona Quote
millarca Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Ona musi znaleźć w dom! To niezbyt pewna siebie, płochliwa sunia. W schronisku czuje się źle i staje się coraz bardziej nieufna. Quote
wiewiora1 Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 No to na gore:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
Recommended Posts