anetek100 Posted January 22, 2012 Author Posted January 22, 2012 dziczyzna tez jest ok, ale nie od razu na raz wszyskto, po troszeczku trzeba zobaczyć, jak zareaguje, najlepiej najpierw ciut ciut kruszyc z pokarmem, który je do tej pory, bo z dziczyzną róznie bywa, także póki co kruszyć:) a poza tym on ma pewnie rozregulowane trawienie nadal, i nawet po dóch dniach może sie mu doezwac impreza w żołądku:) także nawet lekko strawny ryż z kurczakiem lub innym mięsem moze powodowac takie rzeczy....ale z dnia na dzien będzie dobrze:) Quote
roszponka Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 22:04 odeszła moja szczurzynka... :,( Quote
anetek100 Posted January 22, 2012 Author Posted January 22, 2012 o matko:(:(:(:(:(tylko nie to:( taka kochana cudenka:( Quote
roszponka Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 no niestety :,( płakałam, jak dawno.. A Benek siedział i patrzył.. jak robię " sekcję" ------------------------ do dupy :,( Quote
Anula Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Roszponka przykro mi bardzo,pomimo,że jakoś nie miałam szczurka w domu natomiast inne zwierzątka ale też zawsze było mi smutno i bardzo źle jak jakiegoś straciłam. A Benek jak się czuje,rozwolnienie przeszło? Dobrze by było podać mu nifuroksazid. Quote
magenka1 Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Aniu przykro mi , jeszcze ostatnio je podziwiałyśmy Quote
MARCHEWA Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Rewolucje żołądkowe po schronisku to normalne u psa,na każdy nowy pokarm Benio może zareagować biegunką.Mam jednak nadzieję,że niebawem wszystko się unormuje. Co do kosztów,które nas czekają,to nie ma co ukrywać będzie tego sporo. Może zmieńmy tytuł wątku,aby ściągnąc więcej ludzi na np:Benek-chudziutki bernardyn,chore stawy,skóra-potrzebne wsparcie. Quote
roszponka Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 no kupa już gęściejsza, ale nie taka, jak być powinna.. kurcze.. przepraszam, za offtop.. czy któraś z Was, mieszkajaca w Olsztynie ma może " pożyczyć" Chłopa, do wykopania dołu dla mojej dziewczynki :( nie mam ani łopaty, ani chętnego :( dziś to już za późno, bo zaraz ciemno, ale jutro np? po 12tej już jestem wolna więc mogłabym podjechać po jakąś dobrą , męską duszę.. Quote
anetek100 Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 ja mogę pożyczyć i chłopa i łopatę:):):):)dzisiaj nawet o tym z nim gadałam, ale musiał do domu jechac, a jutro by był w Olsztynie, ale nie wie o której pewnie wieczorkiem dopiero:(a to pewnie za długo co??? Quote
anetek100 Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 zapraszam na nowy bazarek dla Benka http://www.dogomania.pl/threads/221662-Sloiczki-w-ubrankach-gry-ciuszki-itd.-na-leczenie-Benka-1.02.?p=18462698#post18462698 Quote
roszponka Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 anetek100 napisał(a):ja mogę pożyczyć i chłopa i łopatę:):):):)dzisiaj nawet o tym z nim gadałam, ale musiał do domu jechac, a jutro by był w Olsztynie, ale nie wie o której pewnie wieczorkiem dopiero:(a to pewnie za długo co??? zadzwonię dziś na kom do Ciebie, tak po 12, ok? Quote
anetek100 Posted January 24, 2012 Author Posted January 24, 2012 (edited) ok, ale nie wiem o ktorej będzie mój Paweł:) wstawiam rachunek za wizyte kolejna benka u weta Edited January 24, 2012 by anetek100 Quote
Anula Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Aneciu podlicz wszystkie wydatki w pierwszym poście.Ile Benkowi brakuje pieniążków? Kurcze ja już nie mam siły już mam na tymczasie sunię no ale może jeszcze pomogę bo sunia nie wymaga weta na szczęście. Quote
magenka1 Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Anula napisał(a):Aneciu podlicz wszystkie wydatki w pierwszym poście.Ile Benkowi brakuje pieniążków? Kurcze ja już nie mam siły już mam na tymczasie sunię no ale może jeszcze pomogę bo sunia nie wymaga weta na szczęście. Anula a kogo tera masz? podaj link Quote
roszponka Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Chryste Panie.. jak nie urok, to sr......ka :/ cholerka.. jutro znów jadę do wet :/ coś mu się stało z lewym okiem :/ Magenka.. pamiętasz oczko szczeniaczka? no kurde, co takiego mu się zaczeło pojawiać.. z resztą.. dziś , jak podjedzie Anetka, to może spojrzy swoim okiem.. może ja przesadzam? :/ no oby.. Quote
magenka1 Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 pamiętam szczylka ona te oko miała od źle sporządzonego zastrzyku przeciw chorobie rubensa Quote
anetek100 Posted January 24, 2012 Author Posted January 24, 2012 [quote name='Anula']Aneciu podlicz wszystkie wydatki w pierwszym poście.Ile Benkowi brakuje pieniążków? Kurcze ja już nie mam siły już mam na tymczasie sunię no ale może jeszcze pomogę bo sunia nie wymaga weta na szczęście. wszystko jest podliczone, ale w poście nr 4 wszystko zapisuję, tak, jak Ania nam pisze na bieżąco [FONT=Palatino Linotype]Wpływy:[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]- Anula - 50 zł[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]- skarpeta Szczytno 89,99 zł[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]- kaj - 100 zł[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]- anetek100 - 26 zł [/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Wydatki:[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]- karma Brit 15 kg - 89,99 zł (zakupiona ze skarpety szczytna)[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]- strzyżenie - 50 zł[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]- weterynarz z "pierwszymi" lekami, bo kuracja będzie dalej trwała - 90 zł[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]- linka/smycz - 12 zł[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]- druga partia antybiotykowa leczenie Benka z wizyta weterynaryjną - 94 zł[/FONT] roszponka zerknij czy się zgadza, wczoraj otworzyłam abzarek dla benia już sa pierwsze zakupy, plus leci jeszcze równocześnir skarpetowy na Szczytno:) wszelkie wpłąty, wypłaty zbiera, księguje;) magenka1 Quote
Anula Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Aneciu prosiłam tylko o podsumowanie i uwidocznienie no ale wzięłam kalkulator i policzyłam. Wpływy - 239,99zł Wydatki - 335,99zł A więc jesteśmy na minusie - 96,00zł No i jeszcze jutro chyba dojdzie wet bo oczko nie tak.Pomyślę i coś wpłacę aby minus był mniejszy. A to wątek mojej tymczasowiczki suni z Gładyszewa k/Piły. http://www.dogomania.pl/threads/221376-Ma%C5%82a-sympatyczna-Tobisia-jedzie-do-BDT-u-Anuli/page5 Quote
anetek100 Posted January 24, 2012 Author Posted January 24, 2012 tak, te pieniązki po prostu ANia daje od siebie póki nie uzbieramy, ale jeszcze jak mówie leci bazarek w sumie dwa i będzie ponad 100 zł z obu:) Quote
roszponka Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 tak jak pisałam - 3cia porcja leków 74 zł :/ no a z tym oczkiem, to wstrzymajmy się z zamartwianiem.. niech dzisiaj Anetek powie co o tym myśli.. a jutro najwyżej wet.. Quote
anetek100 Posted January 24, 2012 Author Posted January 24, 2012 czyli te 74 zł zawarte jest w tych 94 zł z rachunku od weta??:)dobrze kumam? Quote
anetek100 Posted January 24, 2012 Author Posted January 24, 2012 anetek100 napisał(a):czyli te 74 zł zawarte jest w tych 94 zł z rachunku od weta??:)dobrze kumam? ok juz wiem, to kolejna wizyta te 76 zł mam rachuneczek, wstawie później Quote
anetek100 Posted January 24, 2012 Author Posted January 24, 2012 byłam dzisiaj pochowac rospzonki szczurka i zaszłam zobaczyć Benka, powiem tak, baaardzo duża zmiana, bo Benuś ochoczo wstał, sam, przyszedł przywitał nas merdając ogonkiem, potem sam psozeł na legowisko, usiał znowu wstał i znowu poszdeł, zatem widac różnice pod względem jego ruchliwości, siły:):):):) naparwde duuuży krok do przodu:) Quote
magenka1 Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 ja zazdroszczę , że mogłaś ujrzeć Benusia Quote
Recommended Posts