Maupa4 Posted November 29, 2014 Author Posted November 29, 2014 Jakie masz niebieskie? Niebieskie to sa tylko psie łapki :(Granatowe sa sowy.Może byc jeszcze niebieski w granatowe kropki ale tego jeszcze w naturze nie widziałam ... 150X190 Prawidłowy rozmiar ;) Quote
Maupa4 Posted November 29, 2014 Author Posted November 29, 2014 Ja to przy okazji takich wystaw zawsze mam nadzieję, że wszyscy bezgranicznie kochają swoje psy i wystawiają je aby pokazać jakie są piękne, mądre, niepowtarzalne i oddane . Ale mówią też , że nadzieja matką głupich.... Tak dobrego zdania o wystawach to ja chyba nigdy nie miałam :(Ale to co dzis widziałam na wystawie w Nowym Dworze Mazowieckim to przeszło wszelkie granice wszystkiego ... Jedna taka k**wa bo inaczej to takiej nazwac nie można udusiłaby na oczach ludzi przy samym wejsciu do hali ogromngo CAO. To co ten kurwiszon robił i nie reagował na nic to przechodzi wszelkie pojecie. W kazdym badz razie opamiętała się troche jak pies wpadł w bezdech i bezwiednie zaczał oddawac mocz ... ale parę razy go szturchnęła "z buta" i pies w końcu wstał. "Mocna" taka była bo pies w kagańcu sciśle zakrywajacym ryja i oczywiście ŻADNYCH służb porządkowych ...Nawet nie chce myslec co ona temu psu zrobiła później ... Quote
wilczy zew Posted November 29, 2014 Posted November 29, 2014 I nikt jej nie objechał?? A co ten pies robił,że ona tak go poddusiła? Quote
Maupa4 Posted November 29, 2014 Author Posted November 29, 2014 I nikt jej nie objechał?? A co ten pies robił,że ona tak go poddusiła? WZ-ka no chodzi o to że te parę osób co tam stało (w sumie z pięc - bo zimno było to się ludzie nie pętali tylko w hali siedzieli) to mordy piłowało i próbowało coś zrobic a ona nic - żeby chociaz kurwą rzuciła i kazała nam spierdalac ale nic jak do głuchego.Psa na glebę powaliła i tym psem nam drogę do siebie odgrodziła ... tak go "ustawiała" jak go dusiła ze z żadnej strony baby chwycic nie mozna było. A potem s...ła ...Co pies zrobił ? Chyba nic - w okolicy nie było zadnego innego psa z którym mógłby się ściąc ... poza tym był w kagańcu. Pewnie nie zajął pierwszego miejsca ... Quote
Maupa4 Posted November 30, 2014 Author Posted November 30, 2014 Szary byłby fajny gdy by nie róż. Temu róż tak jakos specjalnie nie przeszkadzaBędę cos tam zamawiała to popatrze na szare ;)Na pewno sa szare w szare kropy - tylko cały czas nie wiem jak to w naturze wyglada bo zdjecie to tylko zdjecie :roll:No i sa szare w niebieskie gwiazdki. Quote
elficzkowa Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 Tak dobrego zdania o wystawach to ja chyba nigdy nie miałam :( Ale to co dzis widziałam na wystawie w Nowym Dworze Mazowieckim to przeszło wszelkie granice wszystkiego ... Jedna taka k**wa bo inaczej to takiej nazwac nie można udusiłaby na oczach ludzi przy samym wejsciu do hali ogromngo CAO. To co ten kurwiszon robił i nie reagował na nic to przechodzi wszelkie pojecie. W kazdym badz razie opamiętała się troche jak pies wpadł w bezdech i bezwiednie zaczał oddawac mocz ... ale parę razy go szturchnęła "z buta" i pies w końcu wstał. "Mocna" taka była bo pies w kagańcu sciśle zakrywajacym ryja i oczywiście ŻADNYCH służb porządkowych ... Nawet nie chce myslec co ona temu psu zrobiła później ... Na takie osobniki jest tylko jedna rada - pozbycie się ich, bo są śmieciem, trującym odpadem. Różne rzeczy widziałam i widzę i coraz bardziej boję się, że to ja - nie mogąc już na to patrzeć, kiedy tłumaczenie, prośby i groźby nie pomagają - zostanę wyeliminowana a śmiecie zostaną. Szkoda psa .... Quote
wilczy zew Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 Na takie osobniki jest tylko jedna rada - pozbycie się ich, bo są śmieciem, trującym odpadem. Różne rzeczy widziałam i widzę i coraz bardziej boję się, że to ja - nie mogąc już na to patrzeć, kiedy tłumaczenie, prośby i groźby nie pomagają - zostanę wyeliminowana a śmiecie zostaną. Szkoda psa .... Z tego co widzę,to dla połowy hodowców liczy się tylko wygrana. Nie tak dawno ujawniono w jakich warunkach są trzymane charty w jednej z najbardziej utytułowanej hodowli i co? I nic!! To może ten kocyk w te łapki,przecież jestem psiarzem? Quote
3 x Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 maupa, szukaliśmy was w sobotę ale chyba już was nie było gdzies po 16 wychodziliśmy Quote
JankaBezZiemii Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 hej hej! jak tam? śniegujecie się już? 1 Quote
Maupa4 Posted December 24, 2014 Author Posted December 24, 2014 Tradycyjnie życzymy Wszystkim Wesołych Świąt :D Quote
Maupa4 Posted December 24, 2014 Author Posted December 24, 2014 Radosnego świętowania Dziękujemy elficzkowa :)Tegoroczne święta spędza z nami Frida :D... Frida z bydgoskiego schroniska ;) Quote
Maupa4 Posted December 24, 2014 Author Posted December 24, 2014 Życie tak jakby zatoczyło koło.Osiem lat temu 22 grudnia przywiozłam Migotkę ...W tym roku 22 grudnia przywiozłam Fridę ... Quote
Maupa4 Posted December 24, 2014 Author Posted December 24, 2014 Jeszcze raz życzymy Wszystkim Wesołych ŚwiątSzczególnie Wesołych Świąt życzymy tym wszystkim, którzy zgodnie z tradycją ostro pracowali nad porządkami w domu ... Quote
malawaszka Posted December 24, 2014 Posted December 24, 2014 myśmy ostro pracowali nad porządkami ... w Tofikowej brodzie :evil_lol: żeby się ładnie prezentował w nowych batmanach - jeszcze chwila i będzie mógł założyć :loveu: Quote
elficzkowa Posted December 24, 2014 Posted December 24, 2014 Smutne oczy ma Frida, dobrze, że już u Was. Na niektórych zdjęciach przypomina mi Monara... Quote
elficzkowa Posted December 24, 2014 Posted December 24, 2014 Życie tak jakby zatoczyło koło. Osiem lat temu 22 grudnia przywiozłam Migotkę ... W tym roku 22 grudnia przywiozłam Fridę ... Przepraszam ale muszę zapytać.... Koło to jednocześnie początek i koniec....co z Migotką - moja ulubienica, słodką królewną , gdzie Ona ? Quote
Maupa4 Posted December 24, 2014 Author Posted December 24, 2014 Przepraszam ale muszę zapytać.... Koło to jednocześnie początek i koniec....co z Migotką - moja ulubienica, słodką królewną , gdzie Ona ? Z tym kołem to chodziło o to że znowu "na święta" przywlokłam jakiegoś cosia ;)Widocznie mam cykl ośmioletni ...Migotka - ok :DNadal - mimo wieku - poluje na wszystkich ;) Quote
elficzkowa Posted December 24, 2014 Posted December 24, 2014 Ufff, kamień z serca.... Całusy i mizianka dla czworonożnych ( dla Migotki szczególne) i dużo sił dla Ciebie Maupo ! :) Quote
Maupa4 Posted December 25, 2014 Author Posted December 25, 2014 Święta, Święta i zazaz będzie po Świętach.Za to bedzie koniec roku - czas podsumowań i takich tam :roll:No to zaczynamy i my - foty z tego roku, których nie było.Nie było z takich czy innych względów ...Styczeń Quote
Recommended Posts