Maupa4 Posted October 31, 2014 Author Posted October 31, 2014 Wystawa w Poznaniu. Mało i kiepsko :roll: Quote
Maupa4 Posted October 31, 2014 Author Posted October 31, 2014 Gotowi na dzisiejsze Hallo-dynia ? Bo my tak :D Chłopaki - dyniaki, dziewczyny - nietoperki a Wiewióra ... tarantula :diabloti: Quote
Maupa4 Posted October 31, 2014 Author Posted October 31, 2014 tarantula rulez!!! :cool2: Dynie wycięliście z Ignacym ? Quote
gameta Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 Dynie wycięliście z Ignacym ? Ciiii bo jeszcze będę musiała do tesco naginać po dynię ... Nie, halloweenowo założyliśmy dziś koszulki w czaszki - ja do pracy on do przedszkola :) Quote
Maupa4 Posted October 31, 2014 Author Posted October 31, 2014 To jak dyńki wycięte, cukierki zebrane, psikusy "wykonane" to teraz kolej na .... !!!!! That this is thriller Thriller night .... Thriller night ... Thriller night ... Oh ... yeeeeee !!!! Boszzzz ... ja chyba nigdy nie dorosnę :roll: Quote
gameta Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 hahahaha ja bym obejrzała jakąś klasykę - "Noc żywych trupów", "Piątek 13go", "Koszmar z ulicy wiązów" - ale NIC nie emitują dziś w TV - kleru się przestraszyli czy o co chodzi do diabła (tematycznie) ? nie dorastaj, ja też nie zamierzam, ponoć mocno przereklamowane i zupełnie nie warto ;) Quote
Maupa4 Posted October 31, 2014 Author Posted October 31, 2014 hahahaha ja bym obejrzała jakąś klasykę - "Noc żywych trupów", "Piątek 13go", "Koszmar z ulicy wiązów" - ale NIC nie emitują dziś w TV - kleru się przestraszyli czy o co chodzi do diabła (tematycznie) ? nie dorastaj, ja też nie zamierzam, ponoć mocno przereklamowane i zupełnie nie warto ;) Ahhh ... Freddy :loveu: Raz Dwa - Freddie już Cię ma Trzy Cztery - Zaraz w drzwi uderzy Pięć Sześć - Krzyż ze sobą nieś Siedem Osiem - Myśl o swoim losie Dziewięć Dziesięć - nie dla Ciebie sen. Klasyka klasyki. Quote
Maupa4 Posted November 1, 2014 Author Posted November 1, 2014 Mona 12.06.2008 Monar 28.08.2011 Maja 13.03.2012 Perz 6.06.2012 Groszek 22.07.2013 Buka 9.07.2014 Pamiętamy ['] Quote
elficzkowa Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 ...to na Twoim Maupo wątku zakochałam się w bulwinkach... pamiętam.... Quote
gameta Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 Pamiętamy, bardzo, bardzo wyraźnie [ ' ] Quote
Maupa4 Posted November 7, 2014 Author Posted November 7, 2014 Inka - owce dla Owcy ;) Jak tak to mów które bo za przeproszeniem jest nimi spore zainteresowanie :eek2: A są tylko trzy sztuki :grins: Aha: szerokosc 3 cm a długośc do 48 cm. Jak chcesz wezsze to moga byc 2,5 cm. Tylko wtedy na jakim podkładzie ? Może byc tak jak jest: czerwony, granatowy, zielony a także może byc czarny. Na białym jest mdło. Długośc w zasadzie dowolna bo mam jeszcze kawałek taśmy. Quote
inka33 Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 :mdleje: :mdleje: :mdleje: Ale za ile...?! :nerwy: 2,5cm, czarna owca to na czarnym i z "lamówką" granat lub nieb. (bo lubię). :) Długość... yyy... :hmmmm: Mam zmierzyć obrożę tak jak jest teraz ustawiona czy całkowitą długość (do zmniejszania regulacją) czy może widełki od do...? PS. Czy modzi mogą w końcu dodawać posty w miejsce zaginionych czy nie...? :roll: Quote
Maupa4 Posted November 8, 2014 Author Posted November 8, 2014 :mdleje: :mdleje: :mdleje: Ale za ile...?! :nerwy: 2,5cm, czarna owca to na czarnym i z "lamówką" granat lub nieb. (bo lubię). :) Długość... yyy... :hmmmm: Mam zmierzyć obrożę tak jak jest teraz ustawiona czy całkowitą długość (do zmniejszania regulacją) czy może widełki od do...? PS. Czy modzi mogą w końcu dodawać posty w miejsce zaginionych czy nie...? :roll: Tak - zmierz tak jak ja Owca nosi. Dalej dam sobie radę sama Czarna Owca to powinna miec "kontrast" na szyi a nie kamuflaż. I tak jej wszystko w wełnie zginie :D Inka - wklej mi zdjecie Owcy - tylko takie żebym ja zobaczyła w całosci. Podobno o zimie :roll: trzeba już zacząc myślec ... Będą też obroże w norweski swetrowy wzór. Inny niż w zeszłym roku. A i na ciemnotę sa odblaski - klasyczne: pomarańczowe, granatowe i czarne U nas używa Fiśka na ostatnim wieczornym spacerze od czasu jak zaginęła nam w ciemnościach krzakowych. PS. Modzi nadal mogą sobie gwizdac :grins: To znaczy: tytuł mogę zmienic, wątek moge przenieśc, posty mogę pousuwac. Moge też popodmieniac osoby w postach ale też tego nie mogę zrobic już sama czyli bez pomocy tego kto ma posty przejąc ... czyli postów nadal NIE moge dokładac. Quote
Maupa4 Posted November 8, 2014 Author Posted November 8, 2014 To troche ulepków Żeby nam transfer z fotosa schodził Aha - nie wiecie o co tu chodzi bo w dniach 1-2 listopada mieliśmy tu ... 2 (dwa) tysiące wejśc ... Transferu zeszło dwa razy tyle co w całym zeszłym miesiącu. Nic nie pisalismy a ruch był jak na dawnej Marszałkowskiej. Quote
Recommended Posts