Maupa4 Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 [quote name='Bila']Buldożery szaleją:cool3::evil_lol:. A ja Ci powiem, Maupo, że dla mnie szokujący byłby widok u ciebie jednego buldożka:-o. I proszę bywają różowe choineczki;) Nigdy - na prawdę nigdy w moim domu nie było jednego psa ... zawsze dwa ... zawsze po dwa ... no ale takiego "przegięcia" to się chyba nigdy nie spodziewałam ... zwłaszcza po sobie ... :oops: Nie dośc że 9 to jeszcze z tego 7 alternatywnych ... wśród tych 7 alternatywnych 3 głuche ... no i każdy alternatywny ma przynajmniej dwie "wady" ... Boszeee i żyjemy "kolorowo" i widzimy świat przez te różowe okulary, których pewnie niejeden nam mimo wszystko zazdrości ... ;) Quote
Maupa4 Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 Abstrakcja ... :lol: My czekamy na pierwszą gwiazdkę ... ot tak - żeby było tradycyjnie ... ;) Quote
Bila Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Uwielbiam ten wasz alternatywny wątek:lol::loveu:. Może to i przegięcie 9 buldożerów, ale jak patrzę, jakie to towarzystwo szczęśliwe, to nie wydaje mi się, że nie może być ich mniej ;). Tak jak nigdy do mnie nie przemawiało malarstwo bardzo współczesne, to Maupowa abstrakcja wręcz przeciwnie:evil_lol: Quote
Maupa4 Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 Wszystkim odwiedzającym nasz wątek chciałybyśmy tradycyjnie życzyc szczęśliwych, zdrowych a przede wszystkim WESOŁYCH i KOLOROWYCH Świąt Karolina, Magda i Paulina z Groszkiem, Killerem, Mają, Migotką, Monarem, Motylią, Muchomorkiem, Perzem i Żwirkiem Quote
Maupa4 Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 [quote name='akucha'] A Może Maupa się boi, ze oni jej napyskują w noc wigilijną? :razz: ... Przemówili ... zaczęli gadac o północy ... ustawili się w kolejce i gadają ... gadają ... głównie dziamią o tym, że spodziewali się prezentów dziś a właściwie to wczoraj ... Quote
Bila Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Rybka też dziamała i chciała prezenty?:evil_lol::evil_lol: Quote
Akitka Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Wesołych Świąt dla moich kochanych! :loveu::lol: Quote
Erazm Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Oj, wesołych świąt i obyście się tak nie obżerały jak ja i moje stado:cool3::evil_lol: Quote
Wiola.od.Gacka Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Wesołych świąt życzymy i my Gacko- Zuzioły. Byłam u Ciebie, ale nie zastałam, to moja wina bo się nie zapowiedziałam. Dużo zdrowia dla alternatywnych, dzięki temu, że takie są, są bardziej kochane. Pozdrawiam Anka Quote
Erazm Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Buldożki już w sylwestrowym natarciu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agata-air Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 :lol:Erazm buldożki zawsze na czasie. Staram się nie spóźniać w żadnej sytuacji :p ps. Cos brak Maupy na watku ;) ona chyba faktycznie już świętuje :crazyeye: Quote
Akitka Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Pewnie buldożki już w szampańskim nastroju i zmieniają z Maupą dekoracje ze świątecznych na sylwestrowe... :cool3: Wspaniałej zabawy sylwestrowej, Kochani, i Szczęśliwego Nowego Roku!:multi: Quote
Bila Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Coś czuję, że Muchomor chyba znowu dorwał się do laptopa:cool3: i odłączył Maupę Quote
Maupa4 Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 Miały być magiczne święta ?? Miały ... No to i były ... netu nie było ... NETU NIE BYŁO !!! :placz: Wrócił w poniedziałek po południu ... a do wczoraj w nocy rozpracowywano - po raz kolejny Vistę ... żeby jakiekolwiek zdjęcia wklejać ... Nawet te PREHISTORYCZNE ... :diabloti: A więc ... cofamy się w czasie ... Cofamy się do rozdawnictwa prezentów ... :loveu: Mikołaj przyniósł ich w tym roku troszeczkę ... po trzy sztuki na głowę ... :roll: Zapakował jak zapakował ... ... ale i tak nie miało to znaczenia bo było tylko: DAJ, DAJ, DAJ ... Quote
Bila Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Ale słuszna ta torebka od Mikołaja:cool3: Quote
Maupa4 Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 Jak ktoś był grzeczny przez "cały" rok to ... dostał prezenty w ilościach półhurtowych ... a jak ktoś był mniej grzeczny ... też dostał tyle samo ... :diabloti: Dlatego - Bila - mikolajowa torba musiała być "słuszna" ... Jedni z łupami uciekali od razu ... Inni próbowali podkraść prezenty ... Jeszcze inni chomikowali w z góry upatrzonym miejscu ... Quote
Bila Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 I widzisz Maupo, to jest sprawiedliwość mikołajowa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:, grzeczny czy nie prezenty muszą być:evil_lol: Quote
Maupa4 Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 A potem było to co bulwy lubią najbardziej czyli ... memlanie, mlaskanie, żucie ... A potem było kolejne podejście do "Mikołaja" ... :roll: Quote
Maupa4 Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 A na koniec było tradycyjne zbiorowe szaleństwo ... Quote
Maupa4 Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 Wielka Biała Matka jak zwykle łapała w paszczę wszystko co było w zasięgu wzroku ... Reszta z resztą też ... :roll: Quote
Maupa4 Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 Dziewczynki grzecznie zajęły najlepsze miejscówki ... Quote
Recommended Posts