Jump to content
Dogomania

Dog De Bordeaux :o) Sunia jest już gruba :o) a szczeniaki wielkie.

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

dziewczyny na aukcji napisano że facet chce oddać i prosi o kontakt, może on wystwił aukcję jako informacje, jak wielu dogomaniaków i wystarczy tylko z nim pogadać a nie licytować?

Posted

Co ze szczeniaczkami?? Też zabierasz?? Jak się umówiłaś? Sprzeda razem z suczką , czy potem osobno, czy jak??
Cała rodzina ma byc u Patii, w Krakowie-masz mozliwośc tak dalekiego dowozu?? Koszty benzyny zostaną zwrócone, jak tylko jakies konto będzie uruchomione.

Posted

Nie chodzi mi o koszt (paliwo) ale nie dam rady, 15min temu weszłam do domku po pracy a rano na 7.00 znow ide do roboty. Tak jak pisałam około 250km moge jechac.

Posted

Jest dziewczyna, która odezwała się na bordożkowym forum jest z Torunia, ale nie ma z nią kontaktu!! Oferowała domek-mógłby to byc postój dla rodzinki, dopóki nie bedzie dalszego transportu..

Posted

tak szczeniaki jadą do Patii, Patia proszę Cię o telefon 509709070 lub 0324707441 mam transport! szukamy transportu dalej w godzinach 17, 17:30 z Torunia mniej wiecej w stronę Warszawy, Łodzi itd... Ja mogę odebrać psa np. z Piotrkowa Trybunalskiego i dowieźć do Patii.

Posted

Ludzie proszę ??? Nie wiem co dalej ??? Mam nadzieje ze nie bede z tymi psiakami wracac. Byl ktoś chetny w Toruniu ??? Może tam by poczekał na dalszy transport.

Posted

beata brakuje nam transportu toruń warszawa ciągle szukamy spokojnie!!!
była chętna dziewczyna na bordożkowym forum, nie mamy z nią żadnego kontaktu, napisalam mejla żeby zadzwoniła ale nie ma kontaktu narazie

Posted

Zaraz dzwonię do Ciebie , muszę wszystko przygotować.
Jak się nazywa taki kojec dla szczeniatek , którego używają hodowcy , chcę pozyczyć taki ale nie wiem jak pytać , czy to ma jakąś nazwę?

Posted

Nie wiem czy mam juz po nie jechac?? i dalej na Torun a tam bedzie juz ktos czekał bo do tego czasu ktos sie znajdzie na dalsza trase do Piotrkowa Tryb. Troszke mnie to martwi, mam obawy ze nikt nie bedzie czekał a ja bede wracała z nimi do Gdanska. Co potem ??? Ja nie mam gdzie ich przechowac.

Posted

[B]79beta[/B] napiała:
[I]Sunia ze szeniatkami wyjechała z Gdańska. Suńka bardzo spokojna , cieszyła sie bardzo.W samochodzie zachowuja sie jak narazie bardzo dobrze .Maluchy ssia jeszcze cycochy mamy.[/I]

[B][I]Sunia z dzieciaczkami jedzie po Nowe Lepsze Życie.[/I][/B]

:laola:

:knajpa:

[B]Teraz prosimy o wsparcie finansowe dla dzielnej mamy i jej dzieciaczków.[/B]