Jump to content
Dogomania

Dog De Bordeaux :o) Sunia jest już gruba :o) a szczeniaki wielkie.

Recommended Posts

Posted

Beniu , jutro około 12 Dwie kluseczki jadą razem do nowego domku. Nowy domek znalazł kluseczki przez Dogomanię .
Kluseczek ubywa !:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu:

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Właściwie żadna , jeśli wszystko dobrze pójdzie.
Chcę wykorzystać niedzielę na sprawdzenie paru miejsc jeszcze , bo mam nadzieję przy okazji znaleźć dom dla mini pieska , który mieszka tymczasowo w lecznicy.
Nie wiem , czy mi się uda wszystko jutro załatwić , bo pracuję ale będę pisać co i jak.
Beniu a jak tam Twoje stadko ?:loveu:

Posted

Czyli wszystkie kluchy maja domki????? Dobrze zrozumiałam??:crazyeye:
Nie chce Cie obciążąć , ale gdyby ktoś jeszcze pytał o jakiegos bordosia do adopcji(bo tak zrozumiałam treść ogłoszenia) to znalazłby się jeszcze jeden..:shake:, papierzasty-5 miesięczny..:
[U][url]http://www.ddb.fora.pl/viewtopic.php?t=1425[/url][/U]
Moje stadko jak najbardziej spasowane-ale jak na razie przez barierkę:evil_lol:..

Posted

Beniu , ja sie dopiero będę cieszyć jak wszystkie klusiorki będą juz w domkach parę dni i wszyscy będą nimi nadal tak zachwyceni jak wtedy gdy je zobaczyli pierwszy raz na zdjęciach.
A o pięciomiesięcznym już przeczytałam , Alice & Kris mieszkają nad morzem , trzeba ich zawiadomić i jeszcze dziś napisała do mnie pani z Łodzi , że chętnie zaopiekuje się bordożkiem lub bordozym mieszańcem , napiszę do niej.

A jak Timon z kotem ?

Posted

[quote name='Patia']Ola i Aga , czy to Wy dzwoniłyście (dzwoniliscie) do mnie ?[/quote]
nie to nie my niestety. Mammy nadzieje ze te fafulaste klusiorki znajda fajowe domki. Jeslli nie to nadal zgalaszmy swoja kandydature. Gdyby sie jednak nie udalo i klusorki mialy by juz swoje domki to myslimy o tym 5 miesieczny dogusiu. Zobaczymny.Wieeeelka matko Pati u nas nie ma miszkancow czworonoznych ani skrzydlatych wiec potecjalny piaty domownik bylby jedynym takim pupilkiem.

Posted

[B]Patia[/B]-dzięki Ci ogromne!!!:loveu:
Moze przy okazji i ten bordoś bedzie miał szanse-na nowy domek-byle bez kota...
Timon kota obwą****e, kot Timona się nie boi-czyli sztama!!;)
ale fajne te gwiazdeczki:evil_lol:

Posted

W Gliwicach , u Małgosi i Jasia ,mieszka wyadoptowana przeze mnie Musia , psi nietoperz , może ją znacie , tu jej wątek :

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=19329[/URL]

Posted

[quote name='Patia']W Gliwicach , u Małgosi i Jasia ,mieszka wyadoptowana przeze mnie Musia , psi nietoperz , może ją znacie , tu jej wątek :

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=19329[/URL][/quote]
NIestety nie znamy. Gliwice to troche spore miasto chociaz podopbno swiat to globalna wioska heh. Cieszy mnie natomiast to, ze juz dobry domek znalazlas w Gliwicach wiec moze my tez mamy sznase.... Poczekamy spokojnie do jutra, bedziemy trzymac kciuki za 2 ostatnie kluseczki. Prosimy o najswiezsze wiesci o przebiegu pierwszej wizyty:happy1:

Posted

Jak znam zycie i tymczasowe cioteczki to napewno niedlugo jakas bieda sie znajdzie. U wandul (od ktorej mielismy Agule) caly czas jakies biedy sa ratowane na tymczasie.:haha:

Posted

klusiory coraz wieksze i sprytniejsze :)
i coraz kochansze :)
bardzo sie ciesze ze juz ida do domow, Patia, chociaz sie nie skarzyla, miala z nimi przekichane...

ale i tak sa cudowne :loveu:

Posted

a do kogo pójdzie bomber?:loveu:

Patia - ciesze sie z wami, ze stado potworów juz zostanie wydane do dobrych ludzi

byłysmy wczoraj z kiwi na chwile u klusek - sa coraz wieksze i coraz aktywniejsze...:razz:

osaczają małymi grubymi łapkami, lizą jezykami, drapią po twarzy pazurami, łapia wszytko ząbkami - igiełkami...
straszą dudka:mad:

maluchy - czas juz rozejsć sie do domów..:lol:

Posted

Na Allegro jest suczka bordusia do adopcji. Moze macie kogos kto nadal szuka takiego psa... szkoda by trafiła do pseudohodowli.
[URL]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=163426306[/URL]

Posted

[B]K...wa .[/B]Sorry za te słowa . Czy Ci ludzie pogłupieli????!!!!!!!!!!!!!!
Oddaja psy jak przechodzone stare ubrania !!!!!!!!!!!!!!!!!
[B][I]Zero !!!!!!!!!!!!!!!!!!! odpowiedzialności.[/I][/B]
[B][/B]
[B][U]Napisałam do tej osoby może zechce zamieścić zdjecia suni.[/U][/B]
[B][/B]
[B][U]To chyba jakis koszmar!!!!!!!!!!!!!!!!!!.[/U][/B]

Posted

Patia, czy to znaczy, ze "nasza" oczekiwana sunie tez juz wyadoptowalas?
Bo my juz gotowi :(
Jedno z naszych podopiecznych juz wyszlo do domku, drugie mam nadzieje, ze wkrotce wyjdzie.

Daj znac.

Posted

uff.. bo ja juz planuje czwartek na przyjazd do Wieliczki :-)
Musze sie z Patia jeszcze umowic, ale najlepiej byloby nam zabrac niunie w czwartek - i w towarzystwie moich dwunoznych zwierzakow nogach dowiezc do domeczku.

nie mozemy sie doczekac, prawde mowiac..