Patia Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Beniu , jutro około 12 Dwie kluseczki jadą razem do nowego domku. Nowy domek znalazł kluseczki przez Dogomanię . Kluseczek ubywa !:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: Quote
Benia-b Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Super!!!! [B]Patia[/B]-to ile klusek jeszcze zostało i jakiej płci? Quote
Patia Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Właściwie żadna , jeśli wszystko dobrze pójdzie. Chcę wykorzystać niedzielę na sprawdzenie paru miejsc jeszcze , bo mam nadzieję przy okazji znaleźć dom dla mini pieska , który mieszka tymczasowo w lecznicy. Nie wiem , czy mi się uda wszystko jutro załatwić , bo pracuję ale będę pisać co i jak. Beniu a jak tam Twoje stadko ?:loveu: Quote
Benia-b Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Czyli wszystkie kluchy maja domki????? Dobrze zrozumiałam??:crazyeye: Nie chce Cie obciążąć , ale gdyby ktoś jeszcze pytał o jakiegos bordosia do adopcji(bo tak zrozumiałam treść ogłoszenia) to znalazłby się jeszcze jeden..:shake:, papierzasty-5 miesięczny..: [U][url]http://www.ddb.fora.pl/viewtopic.php?t=1425[/url][/U] Moje stadko jak najbardziej spasowane-ale jak na razie przez barierkę:evil_lol:.. Quote
Patia Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Beniu , ja sie dopiero będę cieszyć jak wszystkie klusiorki będą juz w domkach parę dni i wszyscy będą nimi nadal tak zachwyceni jak wtedy gdy je zobaczyli pierwszy raz na zdjęciach. A o pięciomiesięcznym już przeczytałam , Alice & Kris mieszkają nad morzem , trzeba ich zawiadomić i jeszcze dziś napisała do mnie pani z Łodzi , że chętnie zaopiekuje się bordożkiem lub bordozym mieszańcem , napiszę do niej. A jak Timon z kotem ? Quote
ola i aga Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Patia']Ola i Aga , czy to Wy dzwoniłyście (dzwoniliscie) do mnie ?[/quote] nie to nie my niestety. Mammy nadzieje ze te fafulaste klusiorki znajda fajowe domki. Jeslli nie to nadal zgalaszmy swoja kandydature. Gdyby sie jednak nie udalo i klusorki mialy by juz swoje domki to myslimy o tym 5 miesieczny dogusiu. Zobaczymny.Wieeeelka matko Pati u nas nie ma miszkancow czworonoznych ani skrzydlatych wiec potecjalny piaty domownik bylby jedynym takim pupilkiem. Quote
ola i aga Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Patia']Ola i Aga , gdzie mieszkacie?[/quote] miszkamy w Gliwicach, troszke daleko od Wieliczki, ale wkoncu jest autostrada:lol: wiec szybciutko sie leci. Quote
Benia-b Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [B]Patia[/B]-dzięki Ci ogromne!!!:loveu: Moze przy okazji i ten bordoś bedzie miał szanse-na nowy domek-byle bez kota... Timon kota obwą****e, kot Timona się nie boi-czyli sztama!!;) ale fajne te gwiazdeczki:evil_lol: Quote
Patia Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 W Gliwicach , u Małgosi i Jasia ,mieszka wyadoptowana przeze mnie Musia , psi nietoperz , może ją znacie , tu jej wątek : [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=19329[/URL] Quote
ola i aga Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Patia']W Gliwicach , u Małgosi i Jasia ,mieszka wyadoptowana przeze mnie Musia , psi nietoperz , może ją znacie , tu jej wątek : [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=19329[/URL][/quote] NIestety nie znamy. Gliwice to troche spore miasto chociaz podopbno swiat to globalna wioska heh. Cieszy mnie natomiast to, ze juz dobry domek znalazlas w Gliwicach wiec moze my tez mamy sznase.... Poczekamy spokojnie do jutra, bedziemy trzymac kciuki za 2 ostatnie kluseczki. Prosimy o najswiezsze wiesci o przebiegu pierwszej wizyty:happy1: Quote
andzia69 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Jak Wielka Matka Patia zostanie bez tymczasowych podopiecznych - to chyba nudzić się będzie za bardzo:evil_lol: może coś podrzucić????:megagrin: Quote
ola i aga Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Jak znam zycie i tymczasowe cioteczki to napewno niedlugo jakas bieda sie znajdzie. U wandul (od ktorej mielismy Agule) caly czas jakies biedy sa ratowane na tymczasie.:haha: Quote
kiwi Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 klusiory coraz wieksze i sprytniejsze :) i coraz kochansze :) bardzo sie ciesze ze juz ida do domow, Patia, chociaz sie nie skarzyla, miala z nimi przekichane... ale i tak sa cudowne :loveu: Quote
Alice i Kris :) Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Nio właśnie przeczytaliśmy o tym piesku z Gryfina :) Oczywiście jesteśmy zainteresowani :) Quote
AniaB Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 a do kogo pójdzie bomber?:loveu: Patia - ciesze sie z wami, ze stado potworów juz zostanie wydane do dobrych ludzi byłysmy wczoraj z kiwi na chwile u klusek - sa coraz wieksze i coraz aktywniejsze...:razz: osaczają małymi grubymi łapkami, lizą jezykami, drapią po twarzy pazurami, łapia wszytko ząbkami - igiełkami... straszą dudka:mad: maluchy - czas juz rozejsć sie do domów..:lol: Quote
Alice i Kris :) Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 No to trzymajcie za nas kciuki :D Quote
Norbitka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Na Allegro jest suczka bordusia do adopcji. Moze macie kogos kto nadal szuka takiego psa... szkoda by trafiła do pseudohodowli. [URL]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=163426306[/URL] Quote
Malibu Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [B]K...wa .[/B]Sorry za te słowa . Czy Ci ludzie pogłupieli????!!!!!!!!!!!!!! Oddaja psy jak przechodzone stare ubrania !!!!!!!!!!!!!!!!! [B][I]Zero !!!!!!!!!!!!!!!!!!! odpowiedzialności.[/I][/B] [B][/B] [B][U]Napisałam do tej osoby może zechce zamieścić zdjecia suni.[/U][/B] [B][/B] [B][U]To chyba jakis koszmar!!!!!!!!!!!!!!!!!!.[/U][/B] Quote
jayo Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Patia, czy to znaczy, ze "nasza" oczekiwana sunie tez juz wyadoptowalas? Bo my juz gotowi :( Jedno z naszych podopiecznych juz wyszlo do domku, drugie mam nadzieje, ze wkrotce wyjdzie. Daj znac. Quote
kiwi Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 jayo, skadze znowu, Wasza jest zarezerwowana i nadal jest u Patii :loveu: mała jajkownica :loveu: Quote
jayo Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 uff.. bo ja juz planuje czwartek na przyjazd do Wieliczki :-) Musze sie z Patia jeszcze umowic, ale najlepiej byloby nam zabrac niunie w czwartek - i w towarzystwie moich dwunoznych zwierzakow nogach dowiezc do domeczku. nie mozemy sie doczekac, prawde mowiac.. Quote
kiwi Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 ona jest NIE-SA-MO-WI-TA :loveu: Ale wam da w kosc :loveu: kochana łobuziara :loveu: a skory ma za trzy psy :loveu: Quote
Recommended Posts