Patia Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Joaaa , to na serio sygnał uspokajający ? Czy jak dam taki sygnał mojemu TZ , w razie czego , to sie uspokoi? :evil_lol: Quote
kiwi Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 koniecznie, nastepnym trazem jak mu oznajmisz ze od jutra bedziecie miec 11 psow to zrob tak jak malutka :lol: na wszelki wypadek wystaw jezyk najdalej jak umiesz :loveu: [COLOR=PaleTurquoise] [/COLOR][SIZE=1][COLOR=PaleTurquoise] jakby co to pamietasz ze masz miejscowke w psim hotelu? przywioze ci szmatki do wyscielenia budy :lol:[/COLOR][/SIZE] Quote
kiwi Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 [quote name='Patia']Oto najmniejsza sunia pokazuje język wujkowi Bąblowi: [URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img164.imageshack.us/img164/7746/img0098bi5.jpg[/IMG][/URL][/quote] ale ona jest sliczniutka :loveu: ma cos z mojej Toli :loveu: Quote
jayo Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Wy jednak z lekka powalone :-))) A z tym jezykiem to rzeczywiscie uspokaja, ale to jak TZ go wystawia, nie ja :diabloti: Joaa, wiemy co mamy - od dzis nosowkowego malucha niestety :-( :-( A kocie wirusy na pewno nie przeszkadzaja psom, tylko serca nam sie lamia za naszymi kotami znajdami.. Mala na pewno musi byc szczepiona. Ze dwa razy zreszta, jak nalezy. Patia, jak tam TV? Quote
kiwi Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 musicie przyjechac na czwartek do krakowa, bo bedzie w tv ;) Quote
jayo Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 A moze rzeczywiscie sie wybiore - i wpadne do Patii w odwiedziny zobaczyc malizny - jesli mnie wpusci oczywiscie :-> Quote
kiwi Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 ojej ale jak macie nosowke to chyba lepiej nie ryzykowac... Quote
Patia Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Aby wszyscy sąsiedzi widzieli , że do mnie TV przyjechało zastawiłam parking przed domem i kazałam stanąć koło sąsiadów , cholerka nikt nie patrzył , ze z kamerą do mnie ekipa zmierza :cool1: ;) pierwszy przed kamerą ustawił się Dudek , był pewien , ze to jego przyjechali zdjąć , ze tak powiem , bo już przecież niejeden raz przed kamerami występował a i w kalendarzu go mozna zobaczyć gdy tylko pan włączył kamerę suczka wywaliła się na plecy do miziania , potem wstała i zaczęła zaczepiać Dudka do zabawy , nijak nie moglismy jej zmusić do przyjęcia postawy umęczonego psa , tylko wystające kostki świadczyły o jej ciężkim życiu potem do całej sceny dodaliśmy szczeniaki , dostałam oczopląsu , były wszędzie i wydawało się , że są ich setki , pan z kamerą dwoił sie i troił na koniec poproszono mnie o dodanie do scenki reszty moich psów i tu zaczął się trzeci odcinek wielickiej masakry piłą mechaniczną , przyprowadziłam tylko Maksa i Izis , Maks nie przestał wirować ani na chwilę , opuszczające psa włosię zasłoniło mi na chwilę obraz , gdy się przejaśniło dostrzegłam katem oka Izis atakującą torbę z drugim śniadaniem operatora , gdzieś obok na podłodze Magda strała się uwolnić z objęć Deni , Dudek warczał jak oszalały , jako , że inne psy nie dawały mu spokojnie pozować przed kamerą , zaciekawione sytuacją koty przybyły także , po czym stwierdziwszy , że nie ma jedzenia zaczęly wyć przeraźliwie , chcąc wydostać się do ogródka , dobrze , że nie wpuściałam Fafika i Bąbla , bo następny odcinek kundla nie został by pewnie nigdy nadany. Ekipa wyjechała ode mnie zmęczona , oblepiona włosami i bez drugiego śniadania:p Quote
kiwi Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 trzeba bylo pokazac jak wyprowadzasz na spacer :) kiedys jedziemy a tu patia staje na srodku ulicy i przepedza stado jakby dzieci z przedszkola szły ;) a to stado idzie i idzie i wydaje sie nie miec konca ;) Quote
joaaa Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 [quote name='Patia']Joaaa , to na serio sygnał uspokajający ? Czy jak dam taki sygnał mojemu TZ , w razie czego , to sie uspokoi? :evil_lol:[/QUOTE] na serio!:p Tylko musisz oblizywać nos i jeszcze najlepiej odwracać głowę i mrugać oczami!:diabloti: a TZ musi być zsocjalizowany w psim stadzie! Quote
Patia Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Na moje konto wpłynęło dziś 600 zł z pieniędzy zebranych dla suni. Dziękuję bardzo:loveu: Quote
kiwi Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 siostry blizniaczki? [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=38047[/url] Quote
BORA Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 W jakiej telewizji będzie można Was zobaczyć? :lol: Quote
BORA Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 [quote name='kiwi']tvp3 krakow w czwartek o 18 30:)[/quote] Dzięki, muszę obejrzeć :) Właśnie zobaczyłam, że nie mam tego programu :placz::placz: Quote
79beata Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 a tu w gdańsku na jakim kanale mozna bedzie was zobaczyc ??? Jak tu do gdanska nie doleci to czy mi to ktos nagra ???? Tez chcę to obejrzeć ???? KTO MI TO NAGRA ???? PROSZĘ:oops: Quote
akteris Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Patia śliczne masz te szczeniaczki, widziałamo ogłoszenie na allegro, powinny szybko znaleźć swoje domki;) Sama bym takiego chciała, tylko gdzie by sie zmieścił?;) Quote
Asior Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 [quote name='jayo']Wy jednak z lekka powalone :-)))[/QUOTE] z lekka??? :evil_lol: :lol: Quote
kiwi Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 niestety program raczej poza malopolske nie doleci... kiedys byly urywki w necie ale tearz sa tylko poszukiwany poszukiwana o psach zaginionych wyciete... ale ja postaram sie wystawic telewizor do okna pólnocnego, to jak sie postaracie to moze zobaczycie:) a na dodatek wawa i gdansk sa na tej samej linii wiec beda dwie pieczenie na jednym ogniu :lol: Quote
Asior Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 [quote name='Patia']Aby wszyscy sąsiedzi widzieli , że do mnie TV przyjechało zastawiłam parking przed domem i kazałam stanąć koło sąsiadów , cholerka nikt nie patrzył , ze z kamerą do mnie ekipa zmierza :cool1: ;) pierwszy przed kamerą ustawił się Dudek , był pewien , ze to jego przyjechali zdjąć , ze tak powiem , bo już przecież nie jeden raz przed kamerami występował a i w kalendarzu go mozna zobaczyć gdy tylko pan włączył kamerę suczka wywaliła się na plecy do miziania , potem wstała i zaczęła zaczepiać Dudka do zabawy , nijak nie moglismy jej zmusić do przyjęcia postawy umęczonego psa , tylko wystające kostki świadczyły o jej ciężkim życiu potem do całej sceny dodaliśmy szczeniaki , dostałam oczopląsu , były wszędzie i wydawało się , że są ich setki , pan z kamerą dwoił sie i troił na koniec poproszono mnie o dodanie do scenki reszty moich psów i tu zaczął się trzeci odcinek wielickiej masakry piłą mechaniczną , przyprowadziłam tylko Maksa i Izis , Maks nie przestał wirować ani na chwilę , opuszczające psa włosię zasłoniło mi na chwilę obraz , gdy się przejaśniło dostrzegłam katem oka Izis atakującą torbę z drugim śniadaniem operatora , gdzieś obok na podłodze Magda strała się uwolnić z objęć Deni , Dudek warczał jak oszalały , jako , że inne psy nie dawały mu spokojnie pozować przed kamerą , zaciekawione sytuacją koty przybyły także , po czym stwierdziwszy , że nie ma jedzenia zaczęly wyć przeraźliwie , chcąc wydostać się do ogródka , dobrze , że nie wpuściałam Fafika i Bąbla , bo następny odcinek kundla nie został by pewnie nigdy nadany. Ekipa wyjechała ode mnie zmęczona , oblepiona włosami i bez drugiego śniadania:p[/QUOTE] [B]poplułam monitor...wyobraziłam sobie to wszystko [/B]:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Malibu Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 [B][B][I]Od pozycji 32 dopisane sa osoby których przelewy wpłynęły 9.01.2007. Str.24 [/I]Dostępne środki na dzień 10.01.2007 wynosza 2420 zł.[/B] [/B] Quote
Malibu Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 W czwartek Patrycja jedzie z sunia do lekarza. Bedzie też badana przez okuliste na specjalistycznym sprzecie . Być może dowiemy sie jak długo sunia bedzie na rekonwalescencji , i jak duże beda tego koszty. Oj czuje że dopiero zaczna topnieć zebrane fundusze na sunie i jej dzieci. Z własnego doświadczenia wiem że specjalistyczne badania okulistyczne sa kosztowne , a co dopiero jeżeli konieczna bedzie operacja .Dojda jeszcze koszty sterylizacji , ale to dopiero jak jej zdrowie na to pozwoli. Przecież doprowadzenie suni do stanu zdrowego psa wymaga czasu , a i nie wiadomo jak długo szczniatka beda u Patrycji + koszty utrzymania i jeszcze szczepienia całej szóstki. Mam nadzieje, że funduszy nie zabraknie . Quote
Ela_and_Krzys Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Patia, ja dopiero tu trafilam. Alez Ty masz cudne stadko! A szczeniorki sa po prostu obledne! Quote
79beata Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 nie zobacze twojego stadka w tv :placz: na żywo nie mam szans bo troszke daleko i jak widać na zobaczenie was w tv też bo tu nie doleci Quote
Recommended Posts