Agula99 Posted November 13, 2011 Author Posted November 13, 2011 [quote name='Roszpunka']Mimo zimna zabieram Felusia na wirtualny spacerek, zanim się ściemni :)[/QUOTE] Spacerek zawsze się przyda, bo on strasznie nie lubi siedzieć w zamknięciu, a zimo się zrobiło. Feluś do domku!!! :p Quote
karolciasz28 Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Agula to ile lat pisać w ogłoszeniach?? Quote
figa33 Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 dla Felusia:lol: [URL]http://allegro.pl/felus-malutki-kundelek-szuka-domu-i1937061825.html[/URL] Quote
Becia66 Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 niestety nie byłam dzisiaj w prztulisku. Byłam co prawda w Boguchwale w gabinecie wet. u Justynki z moją Zulą ale okazało się, że dzisiaj jeszcze sterylizacji nie będzie i musiałam z nią wracać do Rzeszowa. Wybacz więc Felusiu, że nie mam twoich obiecanych zdjęć ale zrobię przy najbliższej sposobności. Feluś jest oceniony na jakieś 4 lata. Quote
majuska Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 No to całkiem całkiem jeszcze młodzieniaszek z niego:) Quote
Becia66 Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 [quote name='majuska']No to całkiem całkiem jeszcze młodzieniaszek z niego:)[/QUOTE] to tak na oko przez Magdę i Justynkę, ja go jeszcze nie widziałam. Quote
barb Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Ogłoszenie Felusia [url]www.przygarnijzwierzaka.pl/ogloszenia/Felus--przytulasny-kundelek-szuka-nowego-domku-id31114.html[/url] Quote
Becia66 Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 [quote name='barb']Ogłoszenie Felusia [url]www.przygarnijzwierzaka.pl/ogloszenia/Felus--przytulasny-kundelek-szuka-nowego-domku-id31114.html[/url][/QUOTE] och, dziękujemy bardzo barb :calus:, no to Feluś czeka na telefony. Quote
barb Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 [quote name='Becia66']och, dziękujemy bardzo barb :calus:, no to Feluś czeka na telefony.[/QUOTE] I jeszcze tu: [url]http://www.dogomania.pl/ogloszenia/id/2928/[/url] Quote
Agula99 Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 [quote name='figa33']dla Felusia:lol: [URL]http://allegro.pl/felus-malutki-kundelek-szuka-domu-i1937061825.html[/URL][/QUOTE] Dzięki Figo, jak zwykle cudne to Twoje allegro i miało już 35 wejść, chyba że to po kimś :) Quote
Agula99 Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 [quote name='barb']Ogłoszenie Felusia [URL="http://www.przygarnijzwierzaka.pl/ogloszenia/Felus--przytulasny-kundelek-szuka-nowego-domku-id31114.html"]www.przygarnijzwierzaka.pl/ogloszenia/Felus--przytulasny-kundelek-szuka-nowego-domku-id31114.html[/URL][/QUOTE] Dzięki barb, teraz czekajmy na jakiegoś odpowiedniego człowieczka :) Quote
barb Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 [quote name='Agula99']Dzięki barb, teraz czekajmy na jakiegoś odpowiedniego człowieczka :)[/QUOTE] Nie ma za co to dopiero dwa. Będę sukcesywnie dorabiać. Jedno wejście na allegro to moje. A Feluś maluśki, fajniuśki. Agula a może on by się nadał na mikropieski? Nie wiesz ile waży? Może nie wiecej jak 6 kilo ? Bo to warunek? Quote
Agula99 Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 Nie mam pojęcia ile on waży, jakiś ciężki to nie jest, bo jak na razie jest ciut niedożywiony, aż kręgosłup mu czuć!!! Ale czy on do mikropiesków się nadaje....hmmmm Quote
barb Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 [quote name='Agula99']Nie mam pojęcia ile on waży, jakiś ciężki to nie jest, bo jak na razie jest ciut niedożywiony, aż kręgosłup mu czuć!!! Ale czy on do mikropiesków się nadaje....hmmmm[/QUOTE] To jeszcze nad tym pomyśl. Szkoda, że nie ma wagi w Przytulisku. Na wątku mikrusów zawsze większe szanse... Quote
Agula99 Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 Barb, jak cchesz to wstaw go do tych mikrusków, tylko czy on mikrusek??? Quote
barb Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 [quote name='Agula99']Barb, jak cchesz to wstaw go do tych mikrusków, tylko czy on mikrusek???[/QUOTE] Najpierw trzeba spisać wszystkie jego dane - wedlug schematu. Pamietasz robilysmy takie coś dla Mimi ale Becia w międzyczasie znalazla jej domek. Mogę ten schemat odszukać tylko, że te 6 kilo to górna granica na mikropsach i dlatego tak sie tego czepiam. A Feluś wyglada na bardzo malutkiego to chyba lekki powinien być? Quote
Agula99 Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 Jak go ostatnio brałam na ręcę to był lekki, ale wagi w rękach nie mam, choć raczej 6 kilo nie ważył!!:) Quote
barb Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 [quote name='Agula99']Jak go ostatnio brałam na ręcę to był lekki, ale wagi w rękach nie mam, choć raczej 6 kilo nie ważył!!:)[/QUOTE] To szukam tego wzoru do uzupelnienia. Quote
Agula99 Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 [quote name='barb']To szukam tego wzoru do uzupelnienia.[/QUOTE] Ok szukaj!!! :) wstawiaj go! :) nawet na wilczury może pójść ;) Quote
barb Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 [quote name='Agula99']Ok szukaj!!! :) wstawiaj go! :) nawet na wilczury może pójść ;)[/QUOTE] To link do wątku [url]http://www.dogomania.pl/threads/176778-MIKROPSY-w-potrzebie-ogłaszając-swoje-MIKRUSY-pamiętajcie-o-innych-które-cierpią[/url]! A to szablon. zaczne uzupelniać a Ty Agulu uzupelnij ewentualnie popraw. Foto: Imię: Feluś Plec: samiec Wiek: 4 lata Waga: 6 kg Miejsce: Przytulisko dla bezdomnych zwierząt w Boguchwale koło Rzeszowa Sterylizacja: nie Stosunek do dzieci: sprawdzono do starszych dzieci - lubi i dzieci lubią Felusia. Stosunek do innych psow: przyjazny, lubi inne psy Stosunek do kotow: nie sprawdzono Dodatkowe informacje: ładnie chodzi na smyczy, lubi spacery. Jest zaszczepiony i odrobaczony. Jaka jest jego prawdziwa historia, tego nie wie nikt. Prawdopodobnie został porzucony przez swoich poprzednich właścicieli i przez kilka tygodni błąkał się szukając kogoś kto to nakarmi, przytuli, albo po prostu przygarnie. Przez krótki czas litowała się nad nim Pani, która niestety nie mogła go zostawić u siebie na stałe. W ten sposób Feluś trafił do Przytuliska , gdzie ma ciepła budę, pełną miskę i zawsze kogoś, kto go przytuli i pogłaszcze ale jestzbytmalutkii delikatny byspędzić zimę w budzie. Charakter: bardzo miły, łagodny, pogodny, wesoły. Kontakt: Kontakt: 797297201 (po godzinie 15.00 ) e-mail: [email protected] Wątek: [url]http://www.dogomania.pl/threads/217661-Feluś-przytulaśny-kundelek-szuka-nowego-domku[/url] Zgloszone psy z niepelnymi informacjami NIE BEDA KOPIOWANE NA WATEK ADOOPCYJNY! Prosze trzymac sie SZABLONU! Jezeli np. stosunek do kotow jest nie sprawdzony prosze wpisac: NIE SPRAWDZONO. Quote
Agula99 Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 Lata popraw na 4, ja bym powiedziała, że do dzieci miły a mój bratanek to co??? Nie dziecko???? :) Quote
barb Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 [quote name='Agula99']Lata popraw na 4, ja bym powiedziała, że do dzieci miły a mój bratanek to co??? Nie dziecko???? :)[/QUOTE] Ale takie troche starsze? Quote
Agula99 Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 No ciut, ale nie stare! 15 lat to jeszcze malutkie ;) Quote
barb Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 [quote name='Agula99']No ciut, ale nie stare! 15 lat to jeszcze malutkie ;)[/QUOTE] To zobacz czy moze być, że sprawdzony na starsze dzieci? I pomyśl co jeszcze dodać, zeby Felusia jak najlepiej "sprzedać". Czy on lubi szczekać/ czy jest raczej cichutki? Itp. Quote
Agula99 Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 Szczekać lubi i ma taki charakterystyczny szczek!!! Szczeka w szczególności kiedy idąc na spacer na samym początku nie zabierałam go bo się bałam że się pogryzą z Pako, no i jak odchodzę, to też trochę szczeka, a on szczeka tak jakby go gardło bolało, tak śmiesznie!!! Quote
Recommended Posts