Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aga-ta napisał(a):
pani dzwonila w czwartek rano, poprosila, zeby wyslac jej mailem zdjecia i kopie umowy. Powiedziala, ze zadzwoni wieczorem i ... cisza

ech...a już mialam nadzieję:(

Posted

tak, zawiozlam wczoraj Mire do nowego domu. Dom "wynaleziony" przez pania doktor z Arwetu:) W domu rodzice, 2 doroslych dzieci i sunia pekinka, a takze 3 koty. Mira koty ominela jakby ich w ogole nie bylo, mala szczezujka po wejsciu do domu fuknela na nia, Mira w momencie przywarla do ziemi, malej terrorystce to sie spodobalo i juz bylo ok. Mira byla naturalnie bardzo zestresowana nowa sytuacja, po wejsciu do domu polozyla sie w jednym miejscu i nawet nie chciala drgnac. Pan Lukasz (syn) ma bardzo duzo checi, zeby z nia pracowac, bedzie rowniez spala kolo jego lozka, wiec mysle, ze wszystko bedzie w porzadku, choc nie ukrywam, ze bardzo sie denerwuje...

Mira po wejsciu do domu, na pierwszym planie szczezujka:

po poludniu jak dzwonilam okazalo sie, ze Mira zrobila tylko kilka krokow do kuchni, zjadla, napila sie i uciekla do swojego kacika. Wieczorem dostalam takiego sms-a od pana Lukasz:
"Dobry wieczor:) Bylem z Mira na spacerze. Na zewnatrz zapomina o stresie, w domu gdy sie ja zacheci zaczyna spacerowac:) Za to nie ma problemow z jedzeniem. Jeszcze raz dziekuje, piesek jest wspanialy:) Pozdrawiam i do uslyszenia"

Ciekawe jak im minela noc...na pewno bede dzwonic...

DZIEKUJE BARDZO WSZYSTKIM ZA POMOC:Rose:
fiziu, dziekuje za wydarzenie na FB:loveu:
odpowiadajac jeszcze tylko na pytanie, ktore tam zostalo zadane - Mira nie potrafi zostawac sama w domu, po zamknieciu i pozostawieniu jej samej wyje, gryzie i szarpie wszystko co jej wpadnie "w lape":)

Andziu, czy ma Ci wyslac umowe adopcyjna? (orginal, czy moze byc kopia?)

Posted

u Miry wszystko w porzadku:) noc minela spokojnie. Jak nikt na Mire nie zwraca szczegolnej uwagi przemieszcza sie po domu, jeszcze sie bardzo boi, ale caly czas chce byc w poblizu nowych panstwa. Duzo pije, wiec siii tez juz sie przytrafilo w domu. Chetnie chodzi na spacery, ktore ja odstresowywuja.
Apetyt jej dopisuje:)

Posted

Aga-ta napisał(a):

Andziu, czy ma Ci wyslac umowe adopcyjna? (orginal, czy moze byc kopia?)

Może być kopia jeśli nie moze byc oryginał;) moze wyślecie w jednej kopercie i Kiry i Arwenki i Miry:):loveu: bardzo Wam dziękuję!!!:loveu::loveu::loveu:

jeszcze tylko Kryśka vel Bila od Magdy:( nie wspominając o staruszce Pusi, która u Magdy utknela i dzisiaj miała operację w Krakwecie:placz:

no i pekinek nieszczęście:placz:

Posted

dostalam zdjecia ze spaceru

i taka wiadomosc: "Dzień dobry:). Przesyłam w załączniku kilka zdjęć ze spaceru, (niestety nie udało mi się przesłać ich MMS'em). Mira już powoli nabiera pewności, przychodzi jej to z trudem, ale ma swoje smakołyki, którym można ją trochę przekupić..:)Pozdrawiam"

Andziu, wyslalam dzis umowe do schroniska (to jest druk mojej umowy, wiec nie wiem, czy nie trzeba bedzie przepisac jej na umowe schroniska)