Aga-ta Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 ale sliczny:) bardzo, bardzo DZIEKUJE:Rose: Quote
Patia Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 śliczny ! Agata zostaw mi parę w Arwecie , jeśli będziesz miała . Quote
andzia69 Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 i jak tam? dzwoniła pani z ok. Kielc w sprawie Miry? Quote
Aga-ta Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 pani dzwonila w czwartek rano, poprosila, zeby wyslac jej mailem zdjecia i kopie umowy. Powiedziala, ze zadzwoni wieczorem i ... cisza Quote
andzia69 Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Aga-ta napisał(a):pani dzwonila w czwartek rano, poprosila, zeby wyslac jej mailem zdjecia i kopie umowy. Powiedziala, ze zadzwoni wieczorem i ... cisza ech...a już mialam nadzieję:( Quote
fizia Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Jest przepiękna!!! Zrobiłam Jej wydarzenie na FB http://www.facebook.com/event.php?eid=199777156770159&context=create Quote
fizia Posted November 27, 2011 Posted November 27, 2011 Agnieszka Dx Czy Mira umie zostawać sama? takie pytanie pojawiło się na FB Quote
andzia69 Posted November 27, 2011 Posted November 27, 2011 Fiziu...tego nie wiem...ale coś mi się o uszy obiło, ze Mira dzisiaj pojechała do swojego domku;):) ale poczekajmy na Agatkę:) Quote
Aga-ta Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 tak, zawiozlam wczoraj Mire do nowego domu. Dom "wynaleziony" przez pania doktor z Arwetu:) W domu rodzice, 2 doroslych dzieci i sunia pekinka, a takze 3 koty. Mira koty ominela jakby ich w ogole nie bylo, mala szczezujka po wejsciu do domu fuknela na nia, Mira w momencie przywarla do ziemi, malej terrorystce to sie spodobalo i juz bylo ok. Mira byla naturalnie bardzo zestresowana nowa sytuacja, po wejsciu do domu polozyla sie w jednym miejscu i nawet nie chciala drgnac. Pan Lukasz (syn) ma bardzo duzo checi, zeby z nia pracowac, bedzie rowniez spala kolo jego lozka, wiec mysle, ze wszystko bedzie w porzadku, choc nie ukrywam, ze bardzo sie denerwuje... Mira po wejsciu do domu, na pierwszym planie szczezujka: po poludniu jak dzwonilam okazalo sie, ze Mira zrobila tylko kilka krokow do kuchni, zjadla, napila sie i uciekla do swojego kacika. Wieczorem dostalam takiego sms-a od pana Lukasz: "Dobry wieczor:) Bylem z Mira na spacerze. Na zewnatrz zapomina o stresie, w domu gdy sie ja zacheci zaczyna spacerowac:) Za to nie ma problemow z jedzeniem. Jeszcze raz dziekuje, piesek jest wspanialy:) Pozdrawiam i do uslyszenia" Ciekawe jak im minela noc...na pewno bede dzwonic... DZIEKUJE BARDZO WSZYSTKIM ZA POMOC:Rose: fiziu, dziekuje za wydarzenie na FB:loveu: odpowiadajac jeszcze tylko na pytanie, ktore tam zostalo zadane - Mira nie potrafi zostawac sama w domu, po zamknieciu i pozostawieniu jej samej wyje, gryzie i szarpie wszystko co jej wpadnie "w lape":) Andziu, czy ma Ci wyslac umowe adopcyjna? (orginal, czy moze byc kopia?) Quote
Patmol Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 oby się tam zadomowiła i odnolazła jest prześliczna Quote
paoiii Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Super wieści, trzymam kciuki żeby cały czas było ok i lepiej! :) Quote
Ironiaaa Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Jakie kapitalne wiesci plyna do mnie " z rana "! Ciesze sie, ze Mira ma swoj domek!!!! Quote
KasiaKia Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Już ma swój stały dom??? WOW!!! Niby niemała, niby nierasowa, nawet trochę dzika... a wcale długo nie czekała! Bardzo się cieszę!!! Quote
Patia Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Agata , odwaliłaś kawał dobrej roboty ! Quote
Aga-ta Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 u Miry wszystko w porzadku:) noc minela spokojnie. Jak nikt na Mire nie zwraca szczegolnej uwagi przemieszcza sie po domu, jeszcze sie bardzo boi, ale caly czas chce byc w poblizu nowych panstwa. Duzo pije, wiec siii tez juz sie przytrafilo w domu. Chetnie chodzi na spacery, ktore ja odstresowywuja. Apetyt jej dopisuje:) Quote
andzia69 Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Aga-ta napisał(a): Andziu, czy ma Ci wyslac umowe adopcyjna? (orginal, czy moze byc kopia?) Może być kopia jeśli nie moze byc oryginał;) moze wyślecie w jednej kopercie i Kiry i Arwenki i Miry:):loveu: bardzo Wam dziękuję!!!:loveu::loveu::loveu: jeszcze tylko Kryśka vel Bila od Magdy:( nie wspominając o staruszce Pusi, która u Magdy utknela i dzisiaj miała operację w Krakwecie:placz: no i pekinek nieszczęście:placz: Quote
Aga-ta Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 Andziu nie wyslemy razem, bo musialabym jechac po umowy do Bochni. Swoja wysle jutro - na adres schroniska, tak? Quote
Aga-ta Posted November 29, 2011 Author Posted November 29, 2011 dostalam zdjecia ze spaceru i taka wiadomosc: "Dzień dobry:). Przesyłam w załączniku kilka zdjęć ze spaceru, (niestety nie udało mi się przesłać ich MMS'em). Mira już powoli nabiera pewności, przychodzi jej to z trudem, ale ma swoje smakołyki, którym można ją trochę przekupić..:)Pozdrawiam" Andziu, wyslalam dzis umowe do schroniska (to jest druk mojej umowy, wiec nie wiem, czy nie trzeba bedzie przepisac jej na umowe schroniska) Quote
paoiii Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Ale cudna Mira :loveu: Imię zostało?? I poza tym jakie piękne okolice na spacery!!!!!! Quote
Aga-ta Posted November 29, 2011 Author Posted November 29, 2011 tak, imie zostalo. Nowym panstuw spodobalo sie i nie chcieli juz nic zmieniac:) Quote
andzia69 Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Śliczne zdjątka:) choć widać, ze sunia jeszcze taka niepewna...Agatko - nieważne jaka umowa bylebym miała:) Quote
Recommended Posts